stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 αν καποιος μου στειλει λεφτα στον λογαριασμο μου μεσω e-banking .. και ειναι διαφορετικες οι τραπεζες μας... ποση ωρα θελουν τα λεφτα να φανουν σε μενα για να τα βγαλω?Όχι ώρες.. Μερες! Συνήθως 1-2 εργάσιμες κάνουν να φανούν. Από εθνική σε alpha bank που μου εστειλαν έκανε 2 εργάσιμες Από τράπεζα σε τράπεζα ίδια φαίνονται επιτόπου.
alfeios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Αν τα στειλεις σε εργασιμη ωρα ειναι διαθεσιμα το επομενο απογευμα.Αν τα στειλεις απογευμα ή Σ/Κ ειναι διαθεσιμα το μεθεπόμενο απόγευμα
Anorymous Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ξέρετε κανένα site που να στειμαρει ταινίες κατά προτίμηση ελληνικό σε html5. Εδώ και καιρό δεν έχω υπολογιστή και θέλω να δω καμία ταινιούλα στο xbox
iordanis77 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Για Αθήνα 1,20 και 0,60 αντίστοιχα (ισχύει για 1 ωρα και 30 σεντς) Δεν εχει παει 1,50 ακομα? (για 1 ωρα και 30 λεπτα εννοουσες?)
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εχει κανεις προβλημα με την εφαρμογη youtube σε τηλεορασεις samsung 4k ue43ku600 με το τελευταιο firmware 1140? Δεν μου κραταει το λογαριασμο που εχω συνδεσει στο youtube και καθε φορα που βγαινω απο το προγραμμα πρεπει να ξανασυνδεθω. Το θεμα ειναι οτι αυτο μου το κανει απο χτες γιατι ποιο παλια μια χαρα κραταγε το λογαριασμο μου. Ειχε μεν αλλα προβληματα αλλα το λογαριασμο μου στο yutube τον κραταγε.
Highlander Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ξέρει κανείς τον κωδικό από το free wifi στο Νοσοκομείο στο Ρίο ;PGNP-GUESTS είναι το SSID.
alfeios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ξέρει κανείς τον κωδικό από το free wifi στο Νοσοκομείο στο Ρίο ; PGNP-GUESTS είναι το SSID. Αφου το wifi ειναι free τα παιδια στο κυλικειο δεν δινουν τον κωδικό ;
kalogeros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πού μπορώ να βρω καλή χύμα ρακή στη Θεσσαλονίκη; Κέντρο και ανατολικά. Καλά ρε, κανείς δεν πίνει ρακή σε αυτήν την πόλη;
Highlander Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αφου το wifi ειναι free τα παιδια στο κυλικειο δεν δινουν τον κωδικό ; Δεν ξέρω καν αν έχει fre wifi στο κυλικείο. Ήμουν σε μια πτέρυγα, κάπου είχα διαβάσει πως έχουν πλέον free wifi και όταν το έψαξα είδα το PGNP-GUEST και μου ήρθε απορία.
Valerie_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω καν αν έχει fre wifi στο κυλικείο. Ήμουν σε μια πτέρυγα, κάπου είχα διαβάσει πως έχουν πλέον free wifi και όταν το έψαξα είδα το PGNP-GUEST και μου ήρθε απορία. Πως είναι free αλλά με κωδικό; Στο παπαγεωργιου θεσσαλονικης απλά συνδεεσαι ας πούμε . :/
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πως είναι free αλλά με κωδικό; Στο παπαγεωργιου θεσσαλονικης απλά συνδεεσαι ας πούμε . :/ Μπορεί να θέλει να τους κάνεις πρώτα like στο fb! 1
saxos55 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασε SAMARAS2013. Και πέρα απ'την πλάκα, ισχύει μάλλον αυτό που είπαν. Για να έχει κωδικό και να μην είναι στο χώρο του κυλικείου αλλά σε πτέρυγα δε θα είναι free. Το ότι έχει GUEST στο SSID δε σημαίνει υποχρεωτικά και free. 1
loofas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτό το Πολυμηχανημα http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/hp-laserjet-pro-m125a-aspromayro-polymihanima-laser-a4/prod7000408pp/ Δεν υπάρχει το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή. Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να το βρω; και ποιος ακριβώς τύπος είναι;
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σε όλα τα πολύμηχανήματα δεν βάζουν καλώδιο το παίρνεις εσύ εχτρα Συνήθως έχει 1-2€
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτό το Πολυμηχανημα http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/hp-laserjet-pro-m125a-aspromayro-polymihanima-laser-a4/prod7000408pp/ Δεν υπάρχει το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή. Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να το βρω; και ποιος ακριβώς τύπος είναι; Όπως λέει ο stelios, γυφτιά αλλά δεν δίνουν καλώδιο! Αυτό εδώ είναι, απλό usb ίσως ήδη έχεις: https://www.skroutz.gr/c/695/kalodia-usb.html?from=catspan&keyphrase=usb+%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BF (Έχουν και τα public, μπορείς να το πάρεις μαζί με το πολυμηχάνημα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις