Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα :)

Ποιό φορμάτ εγγράφων είναι το πιο διαδεδομένο στο word;

Το docx έχω την εντύπωση. Αυτό εννοείς;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να αποθηκεύω έγγραφα φτιαγμένα στο word και να 'μαι σίγουρος ότι θα τα βλέπει σωστά κάποιος άλλος, ανεξάρτητα με τι πρόγραμμα θα έχει για να το προβάλει (πχ gimp, wordpad κλπ).

Δημοσ.

Θέλω να αποθηκεύω έγγραφα φτιαγμένα στο word και να 'μαι σίγουρος ότι θα τα βλέπει σωστά κάποιος άλλος, ανεξάρτητα με τι πρόγραμμα θα έχει για να το προβάλει (πχ gimp, wordpad κλπ).

Toτε τα σωζεις σε pdf......

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιο καλό ραλάκι για pc; Στα colin mcrey είχα μείνει.

πολλοι ορκιζονται στο Richard Burns Rally. Και για το Assetto Corsa ακουω καλα λογια, αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

Αν θες κατι διαφορετικο, ψησου για Euro Truck Simulator 2

• Like 1
Δημοσ.

πολλοι ορκιζονται στο Richard Burns Rally. Και για το Assetto Corsa ακουω καλα λογια, αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

Αν θες κατι διαφορετικο, ψησου για Euro Truck Simulator 2

Όντως λένε πολύ καλά λόγια για το Richards burns rally, αλλά αυτό δεν κοντεύει 20ετία;! Ή έχει βγει καμιά καινούργια έκδοση;

PDF λες... πολύ καλή η σκέψη σου! :D

Συμφωνώ με τον Unabomber, pdf είναι η ασφαλέστερη λύση για τη χρήση που θες αλλά και γενικά!

• Like 1
Δημοσ.

για το παλιο το προστυχο λενε, οτι εχει τα καλυτερα psysics για ralloκαστασεις, βεβαια εννοειται οτι το modαρουν του θανατα

• Like 1
Δημοσ.

Μου επεσε το lg g2 και εκανε ενα ραγισμα η οθονη απο την πανω αριστερη γωνια μεχρι την κατω δεξια.. Κατω απτο ραγισμα λειτουργει κανονικα αλλα απο πανω δε πιανει σχεδον καθολου.. Ποσο περιπου θα θελει για επισκευη;

Δημοσ.

για το παλιο το προστυχο λενε, οτι εχει τα καλυτερα psysics για ralloκαστασεις, βεβαια εννοειται οτι το modαρουν του θανατα

Ισχύει, είναι αρκετά δύσκολο και είσαι συνέχεια στην τσίτα! Για σωστά αποτελέσματα απαιτείται τιμονιερα.

Δημοσ.

Θέλω να τεστάρω την σύνδεση μου. Απ' ότι έχω δει εδώ και αλλού, το ενδεδειγμένο σάιτ είναι το Speedtest της Ookla. Αυτό λοιπόν δεν έχει servers στην περιοχή μου (ήπειρος) και μου βγάζει έναν στην Αλβανία ονόματι Shadownet. Ο πιο κοντινός στην Ελλάδα είναι ένας στη Βέροια ονόματι DarkOrbsth. Είναι ασφαλές να επιλέξω αυτούς του server, γιατί σκιάζομαι από τα ονόματα. Επίσης θα είναι έγκυρη όποια μέτρηση;

Δοκίμασα από Αθήνα-Θεσσαλονίκη και μου βγάζει μόνο 0,2 mbps download. Γενικά σέρνεται υπερβολικά και με προβληματίζει. Η σύνδεση είναι 2 Μβπς.

Δημοσ.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να κατεβάσεις ένα μεγάλο αρχείο χρησιμοποιώντας download manager. Το speedtest της Ookla δεν δίνει σωστά αποτελέσματα.

Παράδειγμα, μια διανομή Linux .

Δημοσ.

Να κατεβάσω κάνα τόρρεντ εννοείς σε απλά ελληνικά ε; Καλή ιδέα!

Πάντως η 2άρα πρέπει να πιάνει 2 γεμάτα, σωστά; Η 24 μπορεί να πιάνει λιγότερο γιατί μπορεί το όριο να είναι στα 10, αλλά η 2 πρέπει να πιάνει 2 γεμάτα, αφού το όριο είναι σίγουρα μεγαλύτερο. Καλά το πάω;

Δημοσ.

Εξαρτάται από την ποιότητα της γραμμής σου, την απόσταση από το κέντρο, Στα πόσα κλειδώνεις ;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...