Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ένα αρχείο text με μερικές χιλιάδες λινκς από φωτογραφίες. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για batch downloading από αρχείο;

bash terminal (το απλό terminal σε LINUX/MAC OS). 

Εντολές: xargs, wget, curl, cat (υπάρχουν by default στο bash terminal). 

Προϋπόθεση: Όλα τα links να είναι σε διαφορετικές γραμμές

Επίσης: file είναι το όνομα του αρχείου σου

Λύση 1:

cat file | xargs -I % curl %

Λύση 2

wget -i file
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να διαβάσω για να πάρω πτυχίο αγγλικών και αναρωτιόμουν μιας και που δεν έχω το lower άμα γίνεται να δώσω απευθείας για το proficiency. 

Ευχαριστώ.

Εχω την εντυπωση οτι γινεται να δωσεις αλλα ειναι υπερβολικα δυσκολο να το παρεις αν δεν εχεις γνωσεις lower.

Δημοσ.

bash terminal (το απλό terminal σε LINUX/MAC OS). 

Εντολές: xargs, wget, curl, cat (υπάρχουν by default στο bash terminal). 

Προϋπόθεση: Όλα τα links να είναι σε διαφορετικές γραμμές

Επίσης: file είναι το όνομα του αρχείου σου

Λύση 1:

cat file | xargs -I % curl %

Λύση 2

wget -i file

Προφανώς το κάθε λινκ είναι σε διαφορετική γραμμή. Αν και βρήκα τελικά λύση, κάνω τις εξής ερωτήσεις. Αν θέλω να σταματήσω ή αν σταματήσει χωρίς λόγο (αν πέσει το ίντερνετ για παράδειγμα), θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή; Επίσης, μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα περισσότερα του ενός αρχεία;

Δημοσ.

Αν θέλω να σταματήσω ή αν σταματήσει χωρίς λόγο (αν πέσει το ίντερνετ για παράδειγμα), θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή; 

Στην απλή αυτή περίπτωση, ναι. Με λίγο tweaking όμως, όχι. Πολύ λίγο... Απλά αντί να χρησιμοποιήσεις την απλή λύση (e.g. wget -i file) κάνεις loop σε κάθε line του αρχείου και μόλις τελειώσει το dload σβήνεις την γραμμή. Π.χ., δες εδώ

http://stackoverflow.com/questions/11595537/how-can-i-remove-lines-from-txt-files-using-a-loop

Επίσης, μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα περισσότερα του ενός αρχεία;

Ναι, δες εδώ:

http://stackoverflow.com/questions/7577615/parallel-wget-in-bash

Δημοσ.

Επειδή έχω καιρό να παρω τραίνο, καθε πότε η τραινοσε ανοιγει τις προσφορές της; Εγω που θελω να παρω για 8-10 Σεπτεμβρη να φανταστώ πρεπει να μπω 1/9; Και αν δεν προλάβω μετά ποτε ξαναβγάζει; 

Δημοσ.

Ε,προς εκεί μεριά , βαριά βαριά τέλη Αυγούστου , αλλά σίγουρα από αρχές του μήνα που θες . Υπόψιν,για να δεις τις προσφορές θέλει νάχεις κάνει λογαριασμό στο site του ΟΣΕ.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι γινεται να δωσεις αλλα ειναι υπερβολικα δυσκολο να το παρεις αν δεν εχεις γνωσεις lower.

ok, ευχαριστώ

Δημοσ.

Ε,προς εκεί μεριά , βαριά βαριά τέλη Αυγούστου , αλλά σίγουρα από αρχές του μήνα που θες . Υπόψιν,για να δεις τις προσφορές θέλει νάχεις κάνει λογαριασμό στο site του ΟΣΕ.

Συμπληρωνω : και να έχεις κάνει και log in
Δημοσ.

Έχω ένα γραφειάκι όπου οι διάφορες επιφάνειες ενωνονται "κάθετα" με καποια μεταλλικά εξαρτήματα (δεν είναι σαν τα γραφεία που έχουν "κρυφές ενώσεις") ...

αυτά είναι σε δύο κομμάτια, ένα βιδώνεται στη μία επιφάνεια ένα στο άλλο και μεταξύ τους βιδ΄νονται ώστε τελικά οι δύο επιφάνειες να συνδέονται κατά 90 μοίρες.

Ξέρει κανείς πως λέγεται και που τα βρίσκω

εχω μία χαλια-φωτογραφία από απλό κινητό αλλά αυτό το bluetooth έχω ξεχάσει πως το συνδέω με το laptop

Σε καταστήματα με είδη επιπλοποιίας ρωτάς για φεράμια επίπλων/ντουλαπιών εξωτερικά σαν και αυτά που φαίνονται εδώ

Υπάρχουν και χωνευτά (είναι οι "κρυφές" ενώσεις που αναφέρεις) 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάπου στο internet κάποιος κατάλογος με όλη την ελληνική χλωρίδα;

Κάτι σαν βάση δεδομένων, που να ψάχνεις με κριτήρια το όνομα, το είδος, τις απαιτήσεις σε νερό, ήλιο κ.τ.λ.

Δημοσ.

Κρυωσα καλοκαιριατικα. 3 μερες τωρα και χειροτερευω, γιατι θελει ξεκουραση αλλα με τετοια ζεστη, και τον υπνο να χειροτερευει υποτροπιαζω διαρκως. Κυκλοφορει κανα μικροβιο ξερουμε? Να κυνηγησω αντιβιωση ή να χασω μερικες ακομα μερες απο το καλοκαιρι και οπου μου βγει

Δημοσ.

Κρυωσα καλοκαιριατικα. 3 μερες τωρα και χειροτερευω, γιατι θελει ξεκουραση αλλα με τετοια ζεστη, και τον υπνο να χειροτερευει υποτροπιαζω διαρκως. Κυκλοφορει κανα μικροβιο ξερουμε? Να κυνηγησω αντιβιωση ή να χασω μερικες ακομα μερες απο το καλοκαιρι και οπου μου βγει

Ίωση σαν τις επιδημίες του χειμώνα, όχι δεν κυκλοφορεί. Λογικά κρύωσες και θα κάνει τον κύκλο του 4-5 μέρες για να περάσει. Αν δεις ότι επιμένει, πήγαινε σε γιατρό. Μην παίρνεις αντιβίωση έτσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...