Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Στο αφήνω για να κάνεις λεύκανση δοντιών. 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ιρις απλα χαλαρωσε, θα περασουν ολα, οτι ειναι να γινει θα γινει. Οταν πηγα στον οαεδ την καρτα ανεργιας την καρφιτσωσε πανω στην κολλα με τους κωδικους, χρειαζεται να την εχω στο πορτοφολι μου ή λεω ειμαι ανεργος οπου με χρειαστει και ειμαι οκ; 1
giorgolavos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή η άσπρη σκόνη που σχηματίζεται στον πάτο όταν λιώσουν τα παγάκια στο τσίπουρο, τι είναι; (αν θυμαμαι καλα, το ειχα δει σε ενα επεισοδιο του mythbusters) το νερο οταν παγωνει και γινεται παγος πρεπει να ειναι εντελως διαφανες, οπως ακριβως οταν δεν ειναι παγωμενο. Καθε φορα που γεμιζεις ενα ποτηρι νερο πεφτουν μεσα και διαφορα αλλα που δεν ειναι κανονικα στην συσταση του νερου, ειναι απο την βρυση, απο τους σωληνες, απο την δεξαμενη κλπ. Αυτα ειναι τοσο μικροσκοπικα που ειναι αορατα στο ματι, εκτος εαν παγωσουν. Τοτε γινονται ορατα και, οταν ο παγος λιωσει αυτα δεν επιστρεφουν στην προηγουμενη "αορατη" κατασταση τους αρα, μεσα σε ενα ποτηρι με οποιοδηποτε διαφανες υγρο (νερο, τσιπουρο) θα ειναι ορατα. Αρα αυτα τα ασπρα κομματακια ειναι κοινως βρωμια. (Το επεισοδιο, αν θελει κανεις να το ψαξει, ειχε να κανει με το πως κατασκευαζονται τα αγαλματα απο παγο και, γιατι αυτοι καταφερνουν να κατασκευασουν διαφανες παγο ενω οι mythbusters οτι παγο εφτιαχναν ηταν θολος. Πηγαν λοιπον σε εναν επαγγελματια, εμαθαν γιατι ειναι ολος ο παγος τους και με ποιον τροπο κατασκευαζεται αυτος ο παγος και το προσπαθησαν) 2
Valerie_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ιρις απλα χαλαρωσε, θα περασουν ολα, οτι ειναι να γινει θα γινει. Οταν πηγα στον οαεδ την καρτα ανεργιας την καρφιτσωσε πανω στην κολλα με τους κωδικους, χρειαζεται να την εχω στο πορτοφολι μου ή λεω ειμαι ανεργος οπου με χρειαστει και ειμαι οκ; Πρέπει να την έχεις μαζί σου. χωρίς τους κωδικούς φυσικά. 1
nipoa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι παιζει σχετικα με την ελληνικη νομοθεσια περι παραγωγης αισθησιακων ταινιων στην Ελλαδα? μπορεις να γυρνας σκηνες σε παραλιες και ΚΤΕΛ ? ειναι νομιμο μετα απο σχετικη αδεια?
livewire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Με Ellinair ταξιδεύουμε αξιοπρεπώς ή έχει πολλή ψυχική οδύνη?
GreekMonkey Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποιος οδηγός για να φορτώσω με χρήματα τον paypal λογαριασμό;
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποιος οδηγός για να φορτώσω με χρήματα τον paypal λογαριασμό; http://www.insomnia.gr/topic/578880-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-internet-%CE%BC%CE%B5-capital-controls/page-1?hl=+paypal Too easy
VasKag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Στις 70.000 σελιδες δικαιολογειται η αλλαγη drum σε lazer εκτυπωτη?
VasKag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 kyocera fs-920 Η αληθεια ειναι επανω το drum εχει ενα πρασινο μολχο αυτοκαθαρισμου. Το εκανα καμια 10αρια φορες αριστερα δεξια, και τωρα η σελιδα βγαινει καθαρη. Θα το παρακολουθησω και θα δω ποσες μερες θα κρατησει. Γιατι μπορει να ηθελε αυτο και να μην ειναι για αλλαγη ακομα.
DrLo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και πιάσαμε τους εκτυπωτες ΗΡ5550 που πέρνει 4 cartridges (3 χρώματα και μαυρο) που έχουν αδειάσει όλα για να λειτουργίσει ξανά θέλει και τα 4 "μη άδεια" Αν θέλω να τυπώσω ασπρόμαυρα υπάρχει τρόπος να "παρακάμψω" τον περιορισμό στα άλλα cartridges ?
idomeneas7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καινούργιο είναι αυτό? Σε παλιότερο HP που έχω βάζω μόνο μάυρο και το χρωματιστό άδειο, δουλεύει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις