Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι η μετρηση που κανεις ειναι σαν να μου λες οτι το αμαξι που εχεις εχει 180χλμ/ωρα τελικη ταχυτητα σε ΚΑΤΗΦΟΡΑ. μπορεις να τρεξεις το 1000 σε 4λεπτα οκ μεχρι εδω. 5χλμ μπορεις να τρεξεις? αν ναι σε ποση ωρα? θα εχεις παλι ρυθμο 4/1χλμ? η μηπως θα παει 4.10/χλμ?
Star_Light Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι η μετρηση που κανεις ειναι σαν να μου λες οτι το αμαξι που εχεις εχει 180χλμ/ωρα τελικη ταχυτητα σε ΚΑΤΗΦΟΡΑ. μπορεις να τρεξεις το 1000 σε 4λεπτα οκ μεχρι εδω. 5χλμ μπορεις να τρεξεις? αν ναι σε ποση ωρα? θα εχεις παλι ρυθμο 4/1χλμ? η μηπως θα παει 4.10/χλμ? Και 10 μπορω να τρέξω αλλα δεν το έχω χρονομετρησει οποτε δεν μπηκα και στην διαδικασια να ζοριστω. Οποτε ηθελα ανεβαζα οποτε ηθελα εκοβα λιγο. Το 1000αρι το έχω μετρησει γιατι ηταν ξεχωριστο αγωνισμα στην σχολη. Το οριο ηταν 4 λεπτά και δεν ηθελα να μεινω υστερών. Δεν μπορουσα να κρατησω τον ιδιο ρυθμο μετα το 1000αρι εννοειται. Δεν εβλεπα την ώρα να τερματισω ΥΓ Περιπου υπολογισε τα 5-10χλμ να τα κάνω με ρυθμο 5-5:30 λεπτά το 1000αρι.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 George b μην ακους τις υπερβολες οσον αφορα την διατροφη που ακουστηκαν. ΕΓΩ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ! ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΖΑΧΑΡΕΣ - ΑΛΑΤΙΑ - ΤΗΓΑΝΗΤΑ - ΠΙΤΣΕς ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΡΕΠΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΒΡΑΣΤΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙς ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ , ΡΥΖΙ , ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΣΠΡΟ ΚΡΕΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ , ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΤΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΙς ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ 50 ΓΕΜΑΤΟς ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ! Εισαι 20 χρονων απο οτι ειδα με υψος 1,80 και 80 κιλα. Με αλλα λογια εισαι σουπερ. ΑΚΥΡΟ ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 1.80 - 80Κ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ bb! ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 1.80 - 80Κ ΜΕ ΠΟΣΟΣΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ 20+ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΟΧΙ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ Καταρχην σαβουριασε οτι θες αρκει να μην το παραχεζεις. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΕ ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΖΟΥΜΕ , ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΤΑΜΜΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΜΑς ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΡΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ! Δευτερον ασε τα περπατηματα κλπ που ακουστηκαν. Εισαι 20 χρονων και καθολου υπερβαρος. Δεν θα πας περπατωντας μαζι με τις γιαγιαδες... Ουτε καν για αρχη. Δεν προκειται να σου προσφερει τιποτα και δεν το εχεις αναγκη στην ηλικια και τα κιλα που εισαι. ΑΚΥΡΟ ! ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ , ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΞΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑΚΙ ! ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΝΕΙΤΑΙ ΠΩς ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩς ΤΟΥ ΛΕΣ ! ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ Ας ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ! ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ - ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩς ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΘΑ ΟΞΥΓΟΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ .. ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ - ΤΟΣΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ - ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ - ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΚΤΛ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙς ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ .. ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ 1 ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ 1 ΜΕΤΡΟ ! Τρεξε στο χαλαρο οσο πιο πολυ μπορεις και μετα περπατα για λιγο και ξεκινα τρεξιμο διαλλειματικο μετα. Αν τρεχεις σε γηπεδο κανε το εξης π.χ. 5 γυρους χαλαρο τρεξιμο συνεχομενους (στοχος σου να βγαλεις οσο το δυνατον περισαοτερους γυρους και οχι η ταχυτητα το ξανατονιζω. Αλλα παντα τρεχοντας!) 1 γυρος περπατημα. 5 γυρους τρεξιμο τα 3/4 του γηπεδου και περπατημα το ενα ημικυκλιο (εδω μπορεις να αυξησεις λιγο ταχυτητα οταν τρεχεις) 3
Star_Light Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το ποσοστο λιπους δεν έχει να κανει με την αντοχη πάντως. Μονο με την γράμμωση btw με έπιασε μια κραμπα αριστερά κάτω στην κοιλιά σημερα και σταμάτησα στα 28 λεπτά. :/ Οι παλμοί ηταν εντάξει 130-140 ανα λεπτό δεν ημουν ιδιαιτερα κουρασμένος αλλα η κοιλια μας την έκανε. Έχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα? ειχα φάει πριν 2 ωρες γιαουρτι με κουάκερ και μέλι και 2 φέτες Milner με 1 φετα ψωμι ολικης άλεσεως. Πιο πριν ενα σαντουιτς με αυγο ντοματα και τυρι και πιο πρωι 2 μπανάνες ... σε λιγο θα φάω κολιο με ντοματοσαλάτα
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το ποσοστο λιπους δεν έχει να κανει με την αντοχη πάντως. Μονο με την γράμμωση σκεψου πως ειναι ενας 1.80 - 80κιλα με ποσοστο λιπους 8 % και φαντασου πως ειναι ενας με ποσοστο 28 % με το ιδιο υψος και κιλα ! του δευτερου η κοιλια μπορει να κουμπαει στο δρομο και να τον εμποδιζει στα βηματα
Star_Light Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 σκεψου πως ειναι ενας 1.80 - 80κιλα με ποσοστο λιπους 8 % και φαντασου πως ειναι ενας με ποσοστο 28 % με το ιδιο υψος και κιλα ! του δευτερου η κοιλια μπορει να κουμπαει στο δρομο και να τον εμποδιζει στα βηματα Ε δεν μιλαμε για τετοια νούμερα. Και εγω τις προαλλες ειχα δει γυμνασμενο φουλ με χαμηλο ποσοστο λιπους να μη μπορει να βγαλει 10λεπτα τρεξιμο ... στα 7 τελειωσε. Εγω εχω 14% λιπος
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ειναι ακυρο να λεμε σε εναν εισαι 1.80 - 80κ αρα εισαι σουπερ ! μπορει να εισαι στεγνος μπορει να εισαι γεματος λιποςς και απο την σαμπρελα την μεση να μη μπορεις οχι να τρεξεις αλλα να περπατησεις ! το λιπος σε εμποδιζει στο τρεξιμο και στην αντοχη ! αν τρεχεις κ με το καιρο στεγνωνεις και πεφτεις σε λιπος , τοτε ανεβαινεις σε επιδοσεις ! τι δε καταλαβαινεις ? αυτα τα σεναρια που λες συμβαινουν σε ολους τους τομεις ! υπαρχουν και οι σαπιοι ! ε και ? αυτοι ειναι ο κανονας ? ο κανονας ειναι οσο πιο στεγνος εισαι τοσο πιο πολυ σε βοηθαει αυτο στο τρεξιμο ! ελληνικα μιλαμε οχι κινεζικα , μη στελνουμε 3 μηνυματα για τα καταλαβετε τα αυτονοητα κριμα ειναι ..
Star_Light Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εμενα μου έχει πει φιλος που ασχολειται σοβαρα με ολα αυτα οτι το λιπος δεν έχει να κανει με την αντοχη. Θα τον ξαναρωτησω οι επιδοσεις έχουν να κάνουν και με αλλα πραγματα οχι μονο με το λιπος ... πχ ποσο εχουν ανοιξει τα πνευμονια σου και δεν μπουκωνεις οταν τρεχεις επισης εμενα αποψε με επιασε αυτο ενω μπορουσα ανετα να τρεξω 40-45 λεπτα συνολικα. Δε σημαινει οτι επειδη εχω 14% λιπος αυτο με εμποδιζει. Ειναι ποσο καιρο τρεχεις και εχει συνηθισει ο οργανισμος και έχει προσαρμοστει αναλογα σε αυτες τις πιέσεις οπως ακριβως γινεται και με την καρδια του αθλητη που μεγαλώνει.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 μη τον ρωτησεις τιποτα δειξτου αυτη την φωτο και πες του αυτος ειναι ο ιδιο ανθρωπος .. αν υποθεσουμε οτι τρεχει ασταματητα - ποτε θα ειχε καλυτερες επιδοσεις ? οταν ηταν οπως στην πρωτη φωτο η οταν ηταν οπως στην δευτερη ??? κ δεν ειπα οτι εχει να κανει μονο με το λιπος , ειπα οτι ειναι σημαντικος παραγοντας το ποσο λιπος κουβαλας πανω σου .. πολυ δυσκολο να το καταλαβεις ε?? αντε τα λεμε ..
Star_Light Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αν ετρεχε χρονια ασχετα με το λιπος του ποια η διαφορα? εξηγησε μου γιατι η μειωση του λιπους σε βοηθαει να τρέχεις περισσοτερο? το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι η σαβουροφαγια δεν σε βοηθαει να τρεξεις περισσοτερο επειδη δεν σου δινει ενεργεια.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 τωρα που το σκεφτομαι ισως εχεις δικιο! οσες πιτσες και σουβλακια τρως παραπανω και οσο μεγαλωνει το σωματικο σου ποσοστο λιπους τοσο μεγαλυτερη αντοχη να χεις οταν τρεχεις ισως ! ρε λες ??
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Οσο πιο πολυ λιπος εχεις τοσο πιο πιθανο ειναι να κουραζεσαι σε δραστηριοτητες στις οποιες δε θα κουραζοσουν αν ειχες σωστο λιπος-βαρος, η καρδια ενος υπερβαρου ανθρωπου κουραζεται περισσοτερο οχι μονο στο τρεξιμο, αλλα και στο απλο περπατημα. 3
rus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εσυ την λιωνεις ψάξε στο γκουκλ πως κάνεις μπεν μαρι Μα μου απαντησες "rus πολυ πιθανο κατι σε στυλ μπεν μαρι...", πως κατι ειναι "πιθανο" αν το εκανες ο ιδιος
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Οσο πιο πολυ λιπος εχεις τοσο πιο πιθανο ειναι να κουραζεσαι σε δραστηριοτητες στις οποιες δε θα κουραζοσουν αν ειχες σωστο λιπος-βαρος, η καρδια ενος υπερβαρου ανθρωπου κουραζεται περισσοτερο οχι μονο στο τρεξιμο, αλλα και στο απλο περπατημα. μαργαριτα συνεχισε το εσυ σε παρακαλω ! εγω εστειλα 5 μηνυματα για να εξηγησω οτι σημερα ειναι κυριακη 5 ιουλιου του 2014 , φτανει !! σταρ εισασααωραιοςςςς 1
Star_Light Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 μαργαριτα συνεχισε το εσυ σε παρακαλω ! εγω εστειλα 5 μηνυματα για να εξηγησω οτι σημερα ειναι κυριακη 5 ιουλιου του 2014 , φτανει !! σταρ εισασααωραιοςςςς E ωραια και τι έπαθες κουράστηκες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα