Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, maarinos είπε Είχα αγοράσει της Greko storm το atro με ελατήρια bonnel σκληρό και στα 2 χρόνια βαθούλωσε και τα ελατήρια με τσιμπάνε Έκανα κάθε μήνα περιστροφή στρώματος κάθε μήνα πλαγία και κατά μήκος. Εύρος τιμής 300€, στρώμα Υ200 Χ Π90 κιλά 120 στάση ύπνου πλάι, κρεβάτι υπάρχει με σανίδες πλατιές. Τι εγγύηση έχει το στρώμα; Πόσα χρόνια; Για να δείς αν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή... Πάντως διπλό στρώμα με 300€ ρε παιδί μου πολύ φθηνό, γι αυτό δεν είναι αντοχής.. στα διπλά ξεκινάμε από 800+ θα έλεγα. Ρώτα όμως την εταιρία αν είναι εντός εγγύησης να στο αλλάξουν τώρα βλέπω στο site της εταιρίας έχει 3 χρόνια εγγύηση
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Μονό είναι, 90 πόντους πλάτος λέει. Αλλά και πάλι φθηνό είναι. 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Έχεις δίκιο ειναι 90χ200 οπότε ναι είναι μονό... αλλά για το βάρος του(120 κιλά) θέλει ένα πιο ακριβό και ανθεκτικό στρώμα, τα 300€ όντως είναι λίγα. Πρέπει να ανέβει σε εύρος τιμής 1
Πανος999 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα..Θα ήθελα να προτείνετε κάποιο καλό,δοκιμασμένο,στρώμα για παιδί..90x200 νομίζω η διάσταση.. Αυτό που έχει τώρα,το έχει κοντά στα 3 χρόνια κ αδικαιολόγητα έχει κάνει κάποια "σκληρά" σημεία σε πολλά μέρη του στρωματος..Σαν φουσκώματα!Δεν ξέρω αν είναι με σούστες κ τέτοια..Να τονίσω ότι γενικά,δεν πηδάει πάνω στο κρεβάτι..Είναι 7 χρόνων.. Η τιμή να μην είναι αστρονομική,τύπου 400-500€.. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2024 από Πανος999
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Εγώ έχω ένα από jysk, dreamzone κάτι δε θυμάμαι ακριβώς. Είναι μια σειρά με αρχική γύρω στα 400€ υποτίθεται που συχνά πυκνά είναι σε προσφορά.. Μέχρι τώρα είναι μια χαρά και το έχουμε κι εμείς 2-3 χρόνια στον μικρό. Γενικά για παιδί, άρα και μικρό βάρος πιστεύω δεν θα πιεστεί πολύ το στρώμα, περίεργο που σου έκανε τέτοια.
kikos-7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Για παιδί δείτε και το Tribeca στρώμα από Entos. Στα 190ευρω, αδιανόητα καλό στρώμα για αυτά τα χρήματα. Δεν είναι τόσο σκληρό όσο λένε στη περιγραφή. Δοκιμάστε το. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2024 από kikos-7
Sellout Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Καμια προταση για στρωμα 190-192 με 130-132; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Μου έφεραν το Magnistrech της Magniflex, ξάπλωσα λίγο, έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Tempur Original που είχα, καταρχήν δεν βουλιάζει, κρατάει την σπονδυλική στήλη, είναι πολύ πιο ''σφιχτό'' και ''συμπαγές''... απόψε θα κοιμηθώ 1ο βράδυ, πιστεύω μετά από 2-3 μέρες θα μπορώ να εκφέρω άποψη, αν όντως μειώνει τις ενοχλήσεις στην σπονδυλική στήλη. Το Tempur πάντως βούλιαζε πολύ
alejsalonica Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Παίδες, γνωρίζουμε Θεσσαλονίκη κανένα ξυλουργό να κάνει σε λογικές τιμές τάβλες; Θα παραγγείλω λέω από ELITE αλλά θέλουν απόσταση ανάμεσα σε τάβλες 4cm & μένα είναι 6cm. Μη χάσω εγγύηση, δεν λέει. Είναι εντωμεταξύ περίεργες οι δικές μου, έχουν και μια «ένωση» μεταξύ τους.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, alejsalonica είπε Παίδες, γνωρίζουμε Θεσσαλονίκη κανένα ξυλουργό να κάνει σε λογικές τιμές τάβλες; Θα παραγγείλω λέω από ELITE αλλά θέλουν απόσταση ανάμεσα σε τάβλες 4cm & μένα είναι 6cm. Μη χάσω εγγύηση, δεν λέει. Είναι εντωμεταξύ περίεργες οι δικές μου, έχουν και μια «ένωση» μεταξύ τους. https://www.polihome.gr/stores εγώ μένω Ρέθυμνο και παράγγειλα τάβλες από το Poli Home μου τις έστειλαν από Θεσσ/κη, από οξιά πολύ γερές... η απόσταση στις τάβλες πρέπει να είναι 1-2 εκ για να αναπνέει το στρώμα, μεγαλύτερη απόσταση θα βουλιάζει στα κενά, είχα Tempur και είχα μεγάλες αποστάσεις για χρόνια κ βούλιαζε πολύ, έβαλα τις τάβλες και σταθεροποιήθηκε απλά ήταν πολύ μαλακό, πήρα το Magniflex και είδα διαφορά κρατάει καλά την σπονδυλική στήλη. Αν επιτρέπεται ποιο στρώμα πήρες; 1
ant_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δεν ειναι κατι περιεργο ρολο ειναι Ετσι τις πουλανε τις περισσοτερες 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Εγώ πήρα σκέτες τάβλες 10αδα... 40€... οξιά, αρκετά γερές Σήμερα αφαίρεσα τον δοκιμαστικό νευροδιεγέρτη από τη μέση που μου είχε σχεδόν εξαφανίσει τον πόνο και τώρα νιώθω ένα λουμπάγκο, απόψε θα τσεκάρω το MAGNIFLEX να δούμε τι κάνει στη μέση... Και επειγόντως φυσικοθεραπεία
alimentas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Eιμαι σε αναζητηση κ εγω κ μιας κ ειναι κ περιοδος προσφορων ειπαρχουν αρκετες επιλογες σε κατι μπατζετ.Ψαχνω κατι σε μεσαια σκληροτητα. Πηγα στο jysk κ ενω τα τσεκαρα ολα με ενθουσθιασε η αισθηση απ αυτο https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/stroma-elatirion-160x200-gold-s50-dreamzone Με μια εκτωσουλα που εχω μου βγαινει στα 35. Ειδα ομως κ στο site της entos αυτο https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/diamond-160x200cm-detail στα 300.Λιγο πιο ψηλο κ σ αρκετα σημεια νομιζω ειναι παραπλησιο μ αυτο της jysk.Υπαρχει κανενας που να το εχει δομιμασει ή να εχει εικονα για ενα απ τα 2 σε μακροχρονια χρηση??
alejsalonica Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Σήμερα παρέλαβα της Elite το Sealy Stellar. Ήρθαν και μισή ώρα νωρίτερα από ότι είχαν πει, ευγενικοί και γρήγοροι. Το άνοιξαν μπροστά μου, ήταν σε μια πλαστική θήκη προστασίας. Το στρώμα μυρίζει ελάχιστα ως καινούργιο αλλά όχι κάτι ενοχλητικό. Έχω και πολύ δυνατή μύτη… Το έχω αφήσει έτσι έως το βράδυ με ανακλινόμενη μπαλκονόπορτα και έναν καθαριστή αέρα δίπλα, εντυπώσεις από αύριο. Σχετικα με τις σανίδες. Είχα στο κρεβάτι τις λεγόμενες ανατομικές αυτές με την καμπύλη δηλαδή. Πήρα άλλο ένα σετ από IKEA και αφού τις πήγα να τις κόψουν γιατί ήταν 70cm κι εγώ ήθελα 66cm τις έβαλα ανάμεσα. Μια χαρά έκατσαν κι αποστάσεις μεταξύ τους 3,5cm. Κόστος 20€. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2024 από alejsalonica
-WISE- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Σήμερα παρέλαβα της Elite το Sealy Stellar. Ήρθαν και μισή ώρα νωρίτερα από ότι είχαν πει, ευγενικοί και γρήγοροι. Το άνοιξαν μπροστά μου, ήταν σε μια πλαστική θήκη προστασίας. Το στρώμα μυρίζει ελάχιστα ως καινούργιο αλλά όχι κάτι ενοχλητικό. Έχω και πολύ δυνατή μύτη… Το έχω αφήσει έτσι έως το βράδυ με ανακλινόμενη μπαλκονόπορτα και έναν καθαριστή αέρα δίπλα, εντυπώσεις από αύριο. Σχετικα με τις σανίδες. Είχα στο κρεβάτι τις λεγόμενες ανατομικές αυτές με την καμπύλη δηλαδή. Πήρα άλλο ένα σετ από IKEA και αφού τις πήγα να τις κόψουν γιατί ήταν 70cm κι εγώ ήθελα 66cm τις έβαλα ανάμεσα. Μια χαρά έκατσαν κι αποστάσεις μεταξύ τους 3,5cm. Κόστος 20€. Στρωματάρα είναι. Μεγειά σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα