Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει αυτος ο νομος και αυτος υο ξερει γτ καποιος του το ειπε και αλλαξε τοντροπαρι οτι η έξωση π θα μ κανει αν θα φερω το σκύλο ΔΣ θα ειναι για το σκύλο π δε μπορει αλλα για τη συμβιωση με την κοπελα μου..... Για αυτο τωρα ψαχνω να δω τι ισχυει με το συγκεκριμένο

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης αυτο που λεει οτι σου κανει χαρη λογω του πατερα σου κλπ, παπαριες ειναι, Αν ηταν να σου κανει χαρη θα σου εδινε τζαμπα ή με ενα χαμηλο ενοικιο. Σιγα μη θα πρεπει να του ζητησεις την αδεια αν αποφασισεις να μεινει μαζι σου και η φιλη/συντροφος σου και επ[ισης να του ζητησεις και την αδεια κιολας αν σας επιτρεπει να κανεται και παιδι. Με το που θα τα πει στο δικηγορο του, αυτος θα ξεραθει στα γελια καθως δεν εχουν καμμια νομικη βάση.

Παντως για να δεχτει στην αρχη και αλλαξει γνωμη μετα μαλλον καποιο αλλον ατομο του αλλαξε την γνωμη.. μαλλον θα εφαγε γκρινια απο τη γυναικα του :-D ... ο καημενος. Αμα το τραβηξει κιολας πεσ του οτι θα καταγγειλεις και εσυ στην ευδαπ και στη δεη οτι παρανομος εχεις συνδεδεμενα 2 ακινητα στην ιδια παροχη... γιατι μαλλον το παιζει κουτοπονηρος και οτιτα ξερει ολα και οι αλλοι ειναι βλακες.

Υπαρχει αυτος ο νομος και αυτος υο ξερει γτ καποιος του το ειπε και αλλαξε τοντροπαρι οτι η έξωση π θα μ κανει αν θα φερω το σκύλο ΔΣ θα ειναι για το σκύλο π δε μπορει αλλα για τη συμβιωση με την κοπελα μου..... Για αυτο τωρα ψαχνω να δω τι ισχυει με το συγκεκριμένο

Μ@αλακια και αυτο που λεει δηλαδη καποιος που ειναι εργενης δεν μπορει να δημιουργησει οικογενεια???? Δεν υπαρχει βαση σε αυτα. Αν φιλοξενουσες καμμια 10ατομα ναι τοτε θα ειχε βαση αλλα εσυ το οτι εφερες να μενει μαζι σου η κοπελα σου και νομιμο. Πεσ  οτι ειναι η αρραβωνιαστικια σου.

Γενικο συμπαιρασμα απο τα μισθωτηρια... δεν νοικιαζουμε ποτε διαμερισμα με το συμβολαιο να λεει αλλο μισθωμα και αλλο να καταβαλεται ή να εχουν κοινες παροχες ρευματος, νερου κ.α και κυριως αποφευγουμαι διαμερισματα οπου ζει στην ιδια οικοδομη και ο ιδιοκτητης ειδακα αμα ειναι και καποια ηλικιας .. θα σου πριζει συνεχως τα @ρχιδια και θα βγαζει τρεις και μία παραξενιες.

Δημοσ.

βαση νομου εχεις το δικαιωμα να εχεις ενα ζωο συντροφιας μεσα στο διαμερισμα,

ψαξτω λιγο στο internet για να βρεις τη νομοθεσια και τριψτο του στα μουτρα.

επισης κανε  μια καταγγελια για το κοινο ρολοι να ερθει στα ισια του και βρες να νοικιασεις καπου αλλου

• Like 1
Δημοσ.

Ο δικος σου σκοπος ποιος ειναι τελικα;

Να αποχωρησεις σπαζοντας το συμβολαιο χωρις συνεπειες;

Να παραμεινεις με καποια αλλαγη ( πχ στο ενοικιο ) ;

Να ανοιξεις πολεμο με τον ιδιοκτητη;

Δημοσ.

Δε θελω ρε καμοια αλλαγη τίποτα να με αφησει ήσυχο θέλω και να μη με ενοχλει τοσο απλα.

Λογω ταξιδιών κτλ δεν εχω χρονο μα ψάξω για αλλο σπιτι με λιγοτερο μλκα ιδιοκτήτη. Καο δε θελω να αφήνω την κοπελα μου και μα εχω το φοβο οτινια περασει παλι μα ενοχλει. Ουτε χρονο για μετακομίσεις εχω επειδη του καπνισε

Δημοσ.

Δε θελω ρε καμοια αλλαγη τίποτα να με αφησει ήσυχο θέλω και να μη με ενοχλει τοσο απλα.

Λογω ταξιδιών κτλ δεν εχω χρονο μα ψάξω για αλλο σπιτι με λιγοτερο μλκα ιδιοκτήτη. Καο δε θελω να αφήνω την κοπελα μου και μα εχω το φοβο οτινια περασει παλι μα ενοχλει. Ουτε χρονο για μετακομίσεις εχω επειδη του καπνισε

Αν εχεις κανονικο συμβολαιο, τοτε αυτο ισχυει για 3 χρονια. Απο την ημερα της υπογραφης του φυσικα. Αν θελει να σε εξωσει, οπως σου εγραψαν και παραπανω, ειναι κατι που εχει το δικαιωμα να προσπαθησει με αναλογο φυσικα αποτελεσμα του λογου που θα επικαλεστει. Οπως και των εξοδων.

Η περιπτωση της καταγγελιας σε ΔΕΗ, μιας και για την ΕΥΔΑΠ δεν πρεπει να υπαρχει θεμα, δεν καταλαβαινω σε τι θα σε ωφελησει, ακομα κι αν ο ιδιοκτητης σου υποστει καποια ζημια που βασικα δεν θα ειναι και τραγικη οπως ισως φανταζεσαι.

Απο εκει και περα, η περιπτωση του σκυλου την οποια και υποθετικα δεν θα ανεχτει σε καμια περιπτωση  ιδιοκτητης σου, οπωσδηποτε θα δημιουργησει προβλημα και σε αυτον αλλα και σε εσενα και ανεξαρτητα με το ποιος θα την "κερδισει". Μαλιστα, εαν υπαρχει ορος στο συμβολαιο που απαγορευει ρητα τα κατοικιδια, αυτος μπορει και να "τραβηξει" την κατασταση εκει που αναφερεις οτι δεν μπορεις ή και θελεις να ασχοληθεις. Και παλι, ασχετα με το ποιος θα "νικησει" στο τελος. ΚΑι τα εξοδα θα ειναι επισης αναποφευκτα ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μαλιστα, εαν υπαρχει ορος στο συμβολαιο που απαγορευει ρητα τα κατοικιδια, αυτος μπορει και να "τραβηξει" την κατασταση εκει που αναφερεις οτι δεν μπορεις ή και θελεις να ασχοληθεις. Και παλι, ασχετα με το ποιος θα "νικησει" στο τελος. ΚΑι τα εξοδα θα ειναι επισης αναποφευκτα ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

Αν υπάρχει νόμος, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, που επιτρέπει κατοικίδιο συντροφιάς το συμβόλαιο σε αυτό το θέμα είναι ένα κωλόχαρτο...

• Like 1
Δημοσ.

Μα ουτε στο συμβόλαιο γράφεται τιποτα ούτε στους κανόνες οικοδομής ουτε βαση νομου.

Σε καμμια περιπτωση δε θα δεχτεί ιδιοκτήτης μου να φιλοξενήσω σκύλο για 10 μερες?

Η περιπτωση της ΔΕη της ΕΥΔΑΠ κ της Πολεοδομίας θα με βοηθησει για να του πω να προσέχει μπας κ καταλάβει οτι αν χωρις λογο (τουλάχιστον νομικό δε με νοιάζει για το κεφαλι του) θελήσει να με κανει έξωση και να με παιδευσει θα υποστεί και εξτρα συνέπειες.

Δηλαδη τοσο παράλογο ειναι ενας απολυτα συνέπης ενοικίαστης να μη θελει να τρεχει σε δικαστήρια η να γυρνάει σπιτι κ να μην σκέφτεται αν θα ξανάρθει ο μλκας η θα παρει τηλ?

Επισης δλδ ρε 29gk με ολα αυτα που λες τι προτινεις να μη φερω το σκύλο επειδη αυτου του κάπνισε? Αυριο θα του καπνίσει μην εχω λουλούδια που λερώνουν στο μπαλκόνι η να μη φιλοξενήσω έγχρωμους φιλους μου. Δλδ θα πρεπει να υπακούσω? Τα συμβόλαια κ οι νομοι δεν ειναι αυτοι π ορίζουν αυτα?

Δημοσ.

Μα ουτε στο συμβόλαιο γράφεται τιποτα ούτε στους κανόνες οικοδομής ουτε βαση νομου.

Σε καμμια περιπτωση δε ια δεχτεί ιδιοκτήτης μου να φιλοξενήσω σκύλο για 10 μερες?

Η περιπτωση της ΔΕη της ΕΥΔΑΠ κ της Πολεοδομίας θα με βοηθησει για να του Λω να προσέχει μπας κ καταλάβει οτι αν χωρις λογο (τουλάχιστον νομικό δε με νοιάζει για το κεφαλι του) θελήσει να με κανει έξωση και να με παιδευσεο θα υποστεί και εξτρα συνέπειες.

Δηλαδη τοσο παράλογο ειναι ενας απολυτα συνέπης ενοικίαστης να μη θελει να τρεχει σε δικαστήρια η να γυρνάει σπιτι κ να ην σκέφτεται αν θα ξανάρθει ο μλλας η θα παρει τηλ?

Επισης δλδ ρε 29gk με ολα αυτα που λες τινπροτινεις να μη φςρω το σκύλο επειδη αυτου του κάπνισε? Αυριο θα του καπνίσει μην εχω λουλούδια που λερώνουν στο μπαλκόνι η να μη φιλοξενήσω έγχρωμους φιλους μου. Δλδ θα πρεπει να υπακούσω? Τα συμβόλαια κνοι νομοο δεν ειναι αυτοι π ορίζουν αυτα?

Καλησπέρα,

Αν θες σοβαρές απαντήσεις γράφε σαν άνθρωπος.

Νομικά είσαι καλυμμένος, και το κοινό ρολόι είναι 99% παράνομο.

Δημοσ.

Αν υπάρχει νόμος, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, που επιτρέπει κατοικίδιο συντροφιάς το συμβόλαιο σε αυτό το θέμα είναι ένα κωλόχαρτο...

Αν το συμβολαιο γραφει κατι για το κατοικιδιο, σε καθε περιπτωση η ταλαιπωρια ( δικαστηρια + εξοδα ) ειναι δεδομενη και ΑΣΧΕΤΑ μ ετο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ελπιζω τωρα να ειναι κατανοητο.

Σε καμμια περιπτωση δε ια δεχτεί ιδιοκτήτης μου να φιλοξενήσω σκύλο για 10 μερες?

Η περιπτωση της ΔΕη της ΕΥΔΑΠ κ της Πολεοδομίας θα με βοηθησει για να του Λω να προσέχει μπας κ καταλάβει οτι αν χωρις λογο (τουλάχιστον νομικό δε με νοιάζει για το κεφαλι του) θελήσει να με κανει έξωση και να με παιδευσεο θα υποστεί και εξτρα συνέπειες.

Δηλαδη τοσο παράλογο ειναι ενας απολυτα συνέπης ενοικίαστης να μη θελει να τρεχει σε δικαστήρια η να γυρνάει σπιτι κ να ην σκέφτεται αν θα ξανάρθει ο μλλας η θα παρει τηλ?

Καταρχην οι χαρακτηρισμοι δεν προσφερουν κατι κι αντιθετα υποδηλλωνουν πως εισαι σε υπερενταση και καθολου ψυχραιμος αρα μονον ζημια μπορει να προκαλεσεις στο εαυτο σου.

Στη συνεχεια, ενας πολεμος εχει παντοτε κακες συνεπειες και για τα δυο μερη για αυτο καλο ειναι να αποφευγεται. Οι απειλες επισης μπορει να μεταφραστουν σε δραση που θα φερει και αντιδραση. Ολα αυτα για την περιπτωση την δικη σου που οπως γραφεις ΘΕΛΕΙΣ να παραμεινεις στο συγκεκριμενο σπιτι.

Προσεξε τωρα τι γινεται. Ειτε ο ιδιοκτητης σου ζητησει πισω το ακινητο επειδη εληξε το συμβολαιο, ειτε σε τρεξει επειδη θα φερεις σκυλο ( το 10ημερο ειναι μαλιστα εξαιρετικα υπερβολικο για τετοια αντιδραση ) ειτε επειδη υποπτευεται πως εσυ απλα βαζεις αλλους και αγνωστους σε αυτον να επινοικιασουν την περιουσια του, το προβλημα σου ειναι δεδομενο. Και αυτο που θα εκανα εγω στην θεση σου, ειναι να διαπιστωσω κατα ποσον αδυναμος ειμαι. Το εαν δηλαδη οντως δεν εχω συμβολαιο ή ο σκυλος ειναι ενοχλητικος ή θα παραμεινει επ αοριστον ή επειδη οντως βρηκα μια λυση να κρατησω το σπιτι ενω θα απουσιαζω για μεγαλο χρονικο διαστημα. Και ολα αυτα, σε λιγο χρονο ο ιδιοκτητης θα μπορεσει να τα αποδειξει. Εαν οντως δηλαδη υπαρχουν και υφιστανται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν το συμβολαιο γραφει κατι για το κατοικιδιο, σε καθε περιπτωση η ταλαιπωρια ( δικαστηρια + εξοδα ) ειναι δεδομενη και ΑΣΧΕΤΑ μ ετο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ελπιζω τωρα να ειναι κατανοητο.

Δλδ υπάρχει κόσμος που θα τρέξει άλλον ενώ ξέρει ξεκάθαρα ότι θα φάει άκυρο? Γιατί για να χάσει κι αυτός λεφτά και για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του άλλου?

Ξεκάθαρο bluff η φάση...

Δημοσ.

Μα ουτε το συμβόλαιο λήγει, ουτε ο σκυλος θα μεινει μετα τις δεκα ημερες και στο σπιτι μενω εγω και η κοπελα μου (που το γνωριζει εδω κ μηνες απλα λογω του σκύλου τωρα το χτυπαει) .

Οσο για την υπερένταση εχεις δικιο αλλα δε ξερω πως αλλιώς γίνεται να το αντιμετωπίσεις όταν είσαι απολυτως νόμιμος απόλυτος τυπικός λ εχεις μα σε ενοχλούν κ να μην εισαι ήσυχος οτι θα φυγεις και κανεις δε θα ενοχλήσει την κοπελα σου

Δημοσ.

Δλδ υπάρχει κόσμος που θα τρέξει άλλον ενώ ξέρει ξεκάθαρα ότι θα φάει άκυρο? Γιατί για να χάσει κι αυτός λεφτά και για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του άλλου?

Ξεκάθαρο bluff η φάση...

Στα δικαστηρια οι περιπτωσεις σπανια ειναι εντελως ξεκαθαρες. Το συστημα βεβαια τρωει παντα κι απο παντου.

Μα ουτε το συμβόλαιο λήγει, ουτε ο σκυλος θα μεινει μετα τις δεκα ημερες και στο σπιτι μενω εγω και η κοπελα μου (που το γνωριζει εδω κ μηνες απλα λογω του σκύλου τωρα το χτυπαει) .

Οσο για την υπερένταση εχεις δικιο αλλα δε ξερω πως αλλιώς γίνεται να το αντιμετωπίσεις όταν είσαι απολυτως νόμιμος απόλυτος τυπικός λ εχεις μα σε ενοχλούν κ να μην εισαι ήσυχος οτι θα φυγεις και κανεις δε θα ενοχλήσει την κοπελα σου

Εκει θελω να καταληξω. Στο οτι η κοπελα - και η μανα της, να μην το ξεχναμε - δεν ειναι συγγενεις σου. Αρα εαν ο ιδιοκτητης, ζητησει να επισκεφτει το ακινητο, οπως εχει το δικαιωμα βασει συμβολαιου και μια, δυο, τρεις δεν σε βρει εσενα εκει αλλα αγνωστους σε αυτον που ΔΕΝ αναγραφονται ως φιλοξενουμενοι στο συμβολαιο, θα εχει πατημα. Εαν μαλιστα αποδειχτει πως υπαρχει και αλληλογραφια στο ονομα τους, τοτε τα πραγματα σοβαρευουν κατα πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Η μανα της θα ειναι για 10 μέρες οσες κ ο σκυλος. Δηλαδη για να αρραβωβιαστω η για να συζησω με καποιον η ακόμα και να παντρευτώ χρειαζομαι τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του ακινήτου μου η να αλλάξω σπιτι?

Δημοσ.

Η μανα της θα ειναι για 10 μέρες οσες κ ο σκυλος. Δηλαδη για να αρραβωβιαστω η για να συζησω με καποιον η ακόμα και να παντρευτώ χρειαζομαι τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του ακινήτου μου η να αλλάξω σπιτι?

Oχι βεβαια, δεν λεω αυτο. Αλλα και κοπελα και μανα και σκυλος ( το 10ημερο το λες εσυ και ακομα κι αν ισχυει αντικειμενικα ο αλλος φανταζεται ή και ανησυχει και βασικα δεν ξερει ) και ενοχλημενος ιδιοκτητης για κατι τοσο μικρο που εαν δεν ανηκει στο 5% των ατομων με ψυχιατρικη παθηση κανονικα δεν θα πρεπει να εχει τετοια αντιδραση, παραπεμπουν αλλου.

Ειτε δηλαδη μεγαλοποιειες εσυ λιγο τα πραγματα και φοβασαι ανευ λογου τελικα, ειτε κατι αλλο τρεχει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...