Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα μου βγει το φεμινιστικο τωρα και δεν θελω :Ρ

Όχι, βγάλ' το, σε παρακαλώ/προκαλώ. Τα κρατάω χρόνια τώρα στις φεμινίστριες, βγάλ' το να ξεδώσω κι εγώ. :P

Σου αρέσει το νεο μου χρωμα μαλλιών?

Πολύ. :-D

Γνωστες η φιλες παντως,δεν μπορω να πω οτι εχουν και μεγαλη πληθωρα στις κουβεντες τους.Νυχια,μαλλια και κανενας ηθοποιος η τραγουδιστης που λιωνουν για χαρη του.Οι κουβεντες που μπορεις να ξεκινησεις χωρις να χασεις τον ανδρισμο σου,ειναι αρκετα.... περιορισμενες

Αυτό.

σορρυ αλλα σε κανενα δημοτικο συχναζουν οι φιλες σου?? :Ρ δε πιστευω οτι ειναι ο κανονας παντως..

Οι δικές μου φίλες πάντως και οι φίλες/συμφοιτήτριες της αδελφής μου συχνάζουν σε Πανεπιστήμιο, και ισχύουν τα ίδια ακριβώς.

• Like 1
Δημοσ.

σορρυ αλλα σε κανενα δημοτικο συχναζουν οι φιλες σου?? :Ρ δε πιστευω οτι ειναι ο κανονας παντως..

Aν εξαιρεσεις τις "χιπστερουδες" που "φιλοσοφουν" την ζωη και το παιζουν αλλη φαση,ολες οι αλλες ετσι ειναι..Αντε να υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις...Και οχι δεν συχναζουν στο δημοτικο αλλα στην τριτη λυκειου..Η κατασταση στο δημοτικο και στο γυμνασιο ειναι ακομα χειροτερη

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω αυτό που βλέπω, ή ακόμα καλύτερα, αυτό που εσείς δείχνετε. :P

Έλα έλα τώρα τα διάβασα όλα :P!! τι λες μωρε? XD όλα όπως εμείς μιλάμε για το πόσο τελικιάζει ένα evo <3 τόσο μιλάνε και αυτές για νύχια και τραγουδιστές! αν και συμπίπτουμε στα καλλιτεχνικά... Όπως όμως δεν σου αρέσει εσένα μια γυναίκα να μιλάει για μπάλα ή αμάξια τόσο δεν αρέσει και σε αυτές να μιλάμε για νύχια (νομίζω?)...

Δημοσ.

Έλα έλα τώρα τα διάβασα όλα :P!! τι λες μωρε? XD όλα όπως εμείς μιλάμε για το πόσο τελικιάζει ένα evo <3 τόσο μιλάνε και αυτές για νύχια και τραγουδιστές! αν και συμπίπτουμε στα καλλιτεχνικά... Όπως όμως δεν σου αρέσει εσένα μια γυναίκα να μιλάει για μπάλα ή αμάξια τόσο δεν αρέσει και σε αυτές να μιλάμε για νύχια (νομίζω?)...

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά στην παρέα μου μιλάμε για τα άπαντα. Από Geek θέματα και αθλητικά, έως το νέο video clip του Sugarboy και του κάνουμε και ανάλυση. :P

Δημοσ.

Aν εξαιρεσεις τις "χιπστερουδες" που "φιλοσοφουν" την ζωη και το παιζουν αλλη φαση,ολες οι αλλες ετσι ειναι..Αντε να υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις...Και οχι δεν συχναζουν στο δημοτικο αλλα στην τριτη λυκειου..Η κατασταση στο δημοτικο και στο γυμνασιο ειναι ακομα χειροτερη

τριτη λυκειου καλα θα κανουν να τα αφησουν αυτα και να κοιταξουν τα μαθηματα τους λεω εγω :Ρ (πω ρε φιλε δε πιστευω τι ειπα μολις :Ρ αυτα που κοροιδευουμε γινομαστε τελικα!!)
Δημοσ.

Πιο επικη προσπαθεια για να "μπει" στην παρεα μας μια κοπελα,ειναι οταν εμεις μιλαγαμε για κατι ακυρο(δεν θυμαμαι τι ακριβως) και αυτη πεταγεται και μας ρωταει πως λενε εναν ΑΡΑΠΗ(το τονιζω) που παιζει στο nba και νομιζει πως ειναι ελληνας...

Δημοσ.

Πιο επικη προσπαθεια για να "μπει" στην παρεα μας μια κοπελα,ειναι οταν εμεις μιλαγαμε για κατι ακυρο(δεν θυμαμαι τι ακριβως) και αυτη πεταγεται και μας ρωταει πως λενε εναν ΑΡΑΠΗ(το τονιζω) που παιζει στο nba και νομιζει πως ειναι ελληνας...

Έμα τοιμοι?
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...