Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν είπε κανείς (τουλάχιστον εγώ) ότι όλα είναι σαβούρα.

Απλά υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε αντικείμενα που δείχνουν ίδια. Από θέματα αντοχής, χρήσης εγκεκριμένων ή μη υλικών μέχρι αποτελεσματικότητας στη χρήση τους.

Αν λοιπόν κάποιος επιλέγει να ψωνίσει από κει καλώς κάνει (κι εγώ έχω πάρει ουκ ολίγα πράγματα, γι' αυτό κι έχω άποψη).

Απλά να μην βαυκαλίζεται ότι όλα τα πράγματα είναι ίδια και άρα είναι μεγάλη εξυπνάδα γιατί πήρε με 2 ευρώ κάτι που αλλού έκανε 22.

• Απαντ. 315
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει τυχει να δω οτι εχει φέρει '3d-puzzles' που παλιοτερα εβρισκα μονο σε βιβλιοπωλειο.

Ομως, στο site τους δεν τα εχουν.

Θυμαται κανεις τιμες;

Δημοσ.

Η πασχαλιάτικη διαφήμιση με τη Στανίση...ας πούμε τρωγόταν. Η φετινή με το "σφαξ τη προυβατίνα" ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ποτέ ξανα Jumbo.

Δημοσ.

Τι σχεση τωρα εχουν τα παιδακια, με το 'αναστατωνομαι' της Στανίση, που της το γραφε ο Καρβελας πριν είκοσι χρόνια, μεταξύ τυριού και αχλαδιού, μόνο οι μαρκετίστες του jumbo γνωριζουν. Πρεπει να παιρνουν ληγμενα...

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν φερνουν ακομη στα jumbo, τις μικρες διαφανες σακουλιτσες με το κλιπσάκι απο πάνω;

Ειχα παρει πριν χρονια και με εχουν βολεψει πολυ.

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν φερνουν ακομη στα jumbo, τις μικρες διαφανες σακουλιτσες με το κλιπσάκι απο πάνω;

Γιατί δεν καλείς στην εξυπηρέτηση πελατών των jumbo ώστε να ενημερωθείς;

Δημοσ.

ναι 

Δημοσ.

Jumbo. Ξεφτυλισαν τις τιμιες της κινεζιας οπως σωστα χαρακτηρισε τα προϊόντα ενας φιλος παραπανω.

Ουσιαστικά το ψευτοπραμα που σου πουλουσαν πανακριβο αυτοι το πουλανε σε χαμηλη τιμη.

Ολα τα σαμπουαν και τα σαπουνια αν δεν ειναι φαρμακευτικά ειναι ιδια. Γενικα τα προϊόντα ειναι κατα βαση ιδιας ποιότητας κ πληρώνουμε μονο φιρμα.

Όσο για τις διαφημίσεις?

Οσο πιο εκνευριστικες τοσο πιο επιτυχημένες. Κολλάνε στο μυαλο σα κακό σπυρι στη μουρη. Και πανω απ ολα θυμάσαι παντα το προϊόν.

Τα συγχαρητήρια μου στο τμημα μάρκετινγκ τους.

• Like 4
  • 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

περνουμε συχνα τα κουτακια και τις κρεμαστρες για την υγρασια που πουλανε.θαυματα δεν κανουν αλλα ψιλοβοηθανε.αμα εχεις μεγαλο προβλημα μην περιμενεις διαφορα με αυτα.

Δημοσ.

ουτε απ εξω δε θελω να περναω. με προκαλει μια αισθηση αηδιας. απο προ'ι'οντα, απο προσωπικο, απο ποιοτητα; ολα χαλια. 

εχω να παω 4-5 χρονια. 

χιλιες φορες να δωσω κατι παραπανω και να ενισχυσω καποιο τοπικο καταστημα (βιβλιοπωλειο, ρουχαδικο, παιχνιδαδικο, σουπερ/μινι μαρκετ, κλπ) 

ΚΙΝΕΖΙΕΣ παιρνω και απο το ebay σε πραγματικα χαμηλες τιμες. 2 και 3 φορες φορες κατω απ τις τιμες του τζαμπο για το ιδιο ακριβως πραγμα

• Moderators
Δημοσ.

παιρνουμε συχνα τα κουτακια και τις κρεμαστρες για την υγρασια που πουλανε.θαυματα δεν κανουν αλλα ψιλοβοηθανε.αμα εχεις μεγαλο προβλημα μην περιμενεις διαφορα με αυτα.

Την ίδια άποψη έχω κι εγώ. Σίγουρα κάτι απορρόφησαν (το διαμέρισμά μου έχει πολύ υγρασία, και αυτά αναμενόμενα μέσα σε 1 το πολύ μήνα ήθελαν αντικατάσταση του ανταλλακτικού).

Πιστά βέβαια στην παράδοση του οτιδήποτε έχω αγοράσει από Jumbo, στο τρίμηνο πάνω παρουσίασαν πρόβλημα (το πλαστικό κουτάκι παρουσίασε ρωγμή και έφευγε όλο το υγρό που συγκέντρωνε στο πάτωμα).

Ο χρόνος που θα κλατάρει κάτι από Jumbo σε μένα ποικίλει από την πρώτη μέρα (έχω αγοράσει κάτι που αποδείχθηκε σπασμένο και ήθελε επιστροφή) μέχρι 12μηνο (το πιο ανθεκτικό ήταν ένα ρολόι τοίχου που πάνω στο χρόνο άρχισε να λειτουργεί όποτε προτιμούσε, ανεπηρέαστο από αλλαγή μπαταρίας).

Για την υγρασία τελικά κατέληξα να χρησιμοποιώ τα αντίστοιχα UHU που βρίσκεις επίσης σε market (και είναι ανάλογης αποδοτικότητας - ίσως κρατούν κάπως περισσότερο).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...