dimitris21gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μας πούλησε η dell. Δεν υπάρχει συμβατός driver για την 6470Μ+HD3000 και για να προλάβω μερικούς όχι δεν μπορώ να εγκαταστήσω ανεξάρτητους drivers απο το site των κατασκευαστών γιατί είναι δεμένες οι κάρτες μέσα απ τον catalyst. Χωρίς το ενα δεν δουλεύει το αλλο κλπ. εφαγα 3ώρες για το update και αλλη μια για κάνω επαναφορά ειδώλου των 7. Κρίμα. Και εγώ έφαγα τα μούτρα μου με ένα Turbo-x με 520Μ+HD 2000 μοντέλο του 2011. Roll back στα win 7 μέσα σε 10 λεπτά (πάλι καλά). Επίσης πάρα πολύ σπαστικό το γεγονός ότι δεν μπορείς να επιλέξεις ποιες ενημερώσεις θες και μπαίνουν αυτόματα χωρίς την άδεια σου. Να παίζεις κάνα counter strike και να σου πάει το ping 300 να ρίχνεις καντήλια. Άμα δεν διορθωθεί αυτό δεν θα μπουν ούτε στο μεγάλο προς το παρόν. Μόνο για το dx 12 τα θέλω. Καλό το design αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας...
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε τον οδηγό με αλλαγή συμβατότητας. Δεν είναι λίγο χοντροκομμένος ο edge; Επίσης τα windows εμφανισιακά μου θυμίζουν Linux:D
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Επίσης πάρα πολύ σπαστικό το γεγονός ότι δεν μπορείς να επιλέξεις ποιες ενημερώσεις θες και μπαίνουν αυτόματα χωρίς την άδεια σου. Στα Pro νομίζω μπορείς. Μήπως είχες την Home έκδοση που όντως δεν γίνεται; 1
dimitris21gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στα Pro νομίζω μπορείς. Μήπως είχες την Home έκδοση που όντως δεν γίνεται; Ναι, home έκδοση έβαλα. Σοβαρά μπορείς στην Pro? Στο μεγάλο Pro θα μπει από dreamspark.
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στην pro μπορείς και να προγραμματιζεις αλλά πάλι δεν επιλέγεις.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στα Pro νομίζω μπορείς. Μήπως είχες την Home έκδοση που όντως δεν γίνεται; ούτε στα pro γίνεται τα έχω περάσει στο σταθερό και δεν έχει επιλογή για να απενεργοποιήσεις
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Η Microsoft έβγαλε ξεχωριστό πρόγραμμα που απενεργοποιεί τις ενημερώσεις
headbanger Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 από όσο καταλαβαίνω η ενεργοποίηση πάει πακέτο με τον λογαριασμό windows live Η κάτι στο PC? έχω 4 σταθερούς και 2 λαπτοπ σπίτ και όλα έχουν τους ίδιους λογαριασμούς επάνω με διαφορετικές εκδόσεισ 7/8/8.1 ... Ελπίζω να μην έχω θέματα
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Όχι, δεν εννοούσα να απενεργοποιήσεις τα updates τελείως (αν και φαντάζομαι ότι και αυτό γίνεται με πλάγιο τρόπο), απλά να τα αναβάλεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν είμαι σίγουρος πάντως, δεν τα έχω βάλει ακόμα.
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Όχι, δεν εννοούσα απενεργοποιήσεις τα updates τελείως (αν και φαντάζομαι ότι και αυτό γίνεται με πλάγιο τρόπο), απλά να τα αναβάλεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν είμαι σίγουρος πάντως, δεν τα έχω βάλει ακόμα.Δυστυχώς μόνο απενεργοποίηση με το tool αλλιώς τπτ
lak10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Απο τις 8 που αρχησε το update είναι στο 91% με έχει γκαστρωσει
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 αρα για να καταλαβω, εσεις τα ενεργοποιησατε τα windows ? μονο εγω εμεινα παλι απ'εξω Κατι ειδα για store. Τι κανετε στο store, δεν καταλαβα. ΕΠισης(το εγραψα και πριν αλλα δεν απαντησε κανεις) εμενα μου βγαζει αυτο εδω οταν του βαζω το κλειδι μου: Σας το βγαζει και σας αυτο και μπηκατε μετα η υπαρχει περιπτωση το κλειδι μου να εγινε expire ??
gavros10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κατεβασα το iso απο το tool για να το εχω. Σε λιγοτερο απο 15 λεπτα το ειχα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις