Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(σορυ αν απαντατε πιο πριν την ερωτηση που θα κανω)

επειδη απο αυτα που διαβασα σε ολο το ιντερνετ, τα 10 για αυτους που εχουν 7,8 θα ειναι δωρεαν μονο για τον πρωτο χρονο;

Πάντως στο site των windows αναφέρει ότι όσοι κανουν upgrade μέσα στον 1ο χρόνο θα το έχουν δωρεάν για πάντα.

(http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/about)

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε crazy απλα πατα παραλειψη κ εισαι ετοιμος κ το ιδιο κανε μετα στην εγκατασταση:D .... εγω αλλο δε καταλαβα...λεει θα σας ειδοποιησουμε οταν ειναι ετοιμα για εγκατασταση...αυτο σημαινει οτι τα κατεβαζει τωρα η απλα φτιαχνει μια λιστα απο τα ατομα που τα θελουν κ θα σε ειδοποιησουν οταν τα δωσουν στην αγορα..

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικά θα έχει επιλογή να κατέβει σαν iso.

Δημοσ.

Εγώ κράτησα ένα image του δίσκου με το λειτουργικό, ώστε αν κάτι δεν κάτσει καλά να επαναφέρω τα Windows 7.

Δημοσ.

εγω πατησα χωρις e-mail...μου λεει η κρατηση εγινε κλπ κλπ..πατησα κλεισιμο αλλα δεν εχει γινει τπτ..το σηματακι των windows ειναι ακομα κατω δεξια αλλα δεν γινεται κατι...

Δημοσ.

Και σε μένα έβγαλε το ίδιο μήνυμα.Τι γίνεται ρε παιδιά βγήκε η τελική έκδοση νωρίτερα;Και τι iso από που θα το κατεβάσουμε;Θέλω πάντα να κάνω καθαρή εγκατάσταση...

Δημοσ.

ακριβως απο κατω ειχε επιλογη παραλειψη!

Σωστος, τωρα το ειδα απο screenshots.

Τίποτα,περίεργο το όλο σύστημα.

Ευτυχως, γιατι νομιζα οτι εβαλα λαθος email :P

Επισης:

Update: Reddit user FearGX_ explains that you can force the update to do its thing. We’ve reformatted his instructions below.

1. Open the Control Panel, choose Administrative Tools, and then fire up the Task Scheduler.
  2. Expand Task Scheduler Library, then Microsoft, then Windows, and finally scroll down to expand Setup.
  3. Click the folder GWXTriggers and on the far right hit Run.

Again, this will only work if you’re running a legitimate copy of Windows 7 SP1 or Windows 8.1, have KB3035583 installed, and have all the latest updates.

http://venturebeat.com/2015/05/31/microsoft-starts-prompting-windows-7-and-windows-8-users-to-reserve-their-free-windows-10-upgrade/

Δημοσ.

να φανταστώ σε 2 διαφορετικά συστήματα που έχω ενα με 7 και ενα με 8.1 αν δώσω το ίδιο e-mail δεν θα έχω κανένα θέμα έτσι;

μην μας ακυρώσει τίποτα.

Το θέμα είναι δεν ξέρω τι θα μου γράψει στο δευτερο μηχανημα όταν δώσω το mail,θα δω και θα ενημερώσω όταν καθήσω στο άλλο σύστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...