mphxths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καθε νεο update ειναι διορθωση των μαλακιων που κανανε στα προηγουμενα και πρηξιμο @@ με τον edge και τον defender... Αρχιζει να κουραζει... 2
tommybertsen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Πρέπει να είσαι με Ms Account για να δουλέψει; Ρωτάω επειδή είμαι με Local, και ούτε σε εμένα δουλεύει το live tile αυτό. Είμαι στην 15063.447
makfil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Για όσους αγοράζουν κλειδιά από "σίγουρα" sites. Κλειδί win 7 Pro retail αγορασμένο από PSNGAMES.org πριν 2 μήνες, το δέχτηκε μετά την εγκατάσταση και τώρα βγάζει το λογισμικό μη γνήσιο. Edit Μετά από αρκετές προσπάθειες (restarts), εμφανίστηκε η καρτέλα activation και ήταν επιτυχής (!!!). Έγινε αλλαγή και της μαύρης οθόνης στην κλασική και όλα ΟΚ. Ελπίζω να μην επανεμφανιστεί η μαύρη οθόνη. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2017 από makfil
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για όσους αγοράζουν κλειδιά από "σίγουρα" sites. Κλειδί win 7 Pro retail αγορασμένο από PSNGAMES.org πριν 2 μήνες, το δέχτηκε μετά την εγκατάσταση και τώρα βγάζει το λογισμικό μη γνήσιο. Αυτό συμβαίνει πολλές φοερές και μου έχει συμβεί και σε μένα. Το έχω αναφέρει άλλωστε εδώ. Μια απάντηση που πήρα είναι άπαξ και ενεργοποιηθεί έχει συνδεθεί με το hardware. θεωρώ όμως ότι δεν είναι έτσι γιατί εν τέλει κανείς δεν γνωρίζει πως λειτουργεί η ενεργοποίηση. Μπορεί να ξέρουμε ότι π.χ. ότι συνδέεται με την μητρική αλλά έχω τις αμφιβολίες μου πως ακριβώς λειτουργεί η ενεργοποίηση.
johnmegarythmos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 προβλημα με μαυρη οθονη στον σταθερο υπολογιστη. τι μπορει να φταιει;. και μου βγαζει αυτες τις μαυριλες.; μνημη;.
makfil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αυτό συμβαίνει πολλές φοερές και μου έχει συμβεί και σε μένα. Το έχω αναφέρει άλλωστε εδώ. Μια απάντηση που πήρα είναι άπαξ και ενεργοποιηθεί έχει συνδεθεί με το hardware. θεωρώ όμως ότι δεν είναι έτσι γιατί εν τέλει κανείς δεν γνωρίζει πως λειτουργεί η ενεργοποίηση. Μπορεί να ξέρουμε ότι π.χ. ότι συνδέεται με την μητρική αλλά έχω τις αμφιβολίες μου πως ακριβώς λειτουργεί η ενεργοποίηση. Το θέμα είναι ότι για 2 μήνες λειτουργούσαν τα win 7 pro 64 σωστά και τώρα βγαίνει μαύρη οθόνη. Προσπάθησα να μιλήσω μαζί τους στο chat και ζητάνε ένα σωρό screenshots που δεν είναι εύκολο να βγουν στα 64. Υπάρχει λύση να αγοραστεί κλειδί για 10 και να γίνει upgrade;
tommybertsen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 προβλημα με μαυρη οθονη στον σταθερο υπολογιστη. τι μπορει να φταιει;. και μου βγαζει αυτες τις μαυριλες.; μνημη;. Τι σχέση έχει με το παρόν thread ? Τροφοδοτικό, Κάρτα γραφικών μπορεί να είναι ή ακόμη και drivers καθώς και μνήμη. Με trial&error θα το βρεις.
makfil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Διόρθωσα το post #5935 μετά την επιτυχή ενεργοποίηση του OS.
gokuthelegend Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για όσους αγοράζουν κλειδιά από "σίγουρα" sites. Κλειδί win 7 Pro retail αγορασμένο από PSNGAMES.org πριν 2 μήνες, το δέχτηκε μετά την εγκατάσταση και τώρα βγάζει το λογισμικό μη γνήσιο. Edit Μετά από αρκετές προσπάθειες (restarts), εμφανίστηκε η καρτέλα activation και ήταν επιτυχής (!!!). Έγινε αλλαγή και της μαύρης οθόνης στην κλασική και όλα ΟΚ. Ελπίζω να μην επανεμφανιστεί η μαύρη οθόνη. Αυτό το έχει κάνει και σε μένα σε Windows 10 με πραγματικά γνήσιο κλειδί από Windows 7 (είχα κάνει νόμιμη αναβάθμιση την αρχική περίοδο που τα έδινε δωρεάν). Αυτό είχε γίνει πριν κάνα χρόνο. Από την άλλη, είχα 10 home και πριν 3 μήνες αγόρασα "γνήσιο" κλειδί για τα Pro από πωλητή στο ebay και ενεργοποιήθηκαν κανονικά. Εδώ και 3 μήνες δεν μου έχει παρουσιαστεί ούτε ένα πρόβλημα. Επίσης την ίδια μέρα πριν 3 μήνες αγόρασα από το ebay και ένα κλειδί office 2016 pro plus, και ούτε και αυτό μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ίσως να είναι και θέμα τύχης.
makfil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Επαναφέρω την ερώτηση για το αν μπορεί να αγοραστεί κλειδί για 10 και να γίνει upgrade από win 7 pro στα 64 σε win 10 64 μέσω του upgrade στα settings;
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Επαναφέρω την ερώτηση για το αν μπορεί να αγοραστεί κλειδί για 10 και να γίνει upgrade από win 7 pro στα 64 σε win 10 64 μέσω του upgrade στα settings; Μπορείς να κάνεις upgrade κανονικά. Αν δεν ενεργοποιηθεί με το υπάρχον κλειδί των 7 αγοράζεις κλειδί των 10 και βάζοντας αυτό κάνοντας change product key.
kosmous Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Laptop διετίας αγορασμένο με 8.1 το έκανα 10 από πέρυσι πριν λήξει η περίοδος που ήταν δωρεάν η αναβάθμιση σε 10 αλλά πλέον μάλλον θέλει κάποιο format καθώς ψιλοσέρνεται σε σχέση με πιο παλιά (μετά από επανεκκίνηση θέλει για να φορτώσει τις ίδιες από αρχής εφαρμογές γύρω στο 5λεπτο) . Πλέον δεν το κλείνω παρά κατεβάζω το καπάκι για εύκολο ξεκίνημα όταν το χρειαστώ. Η ερώτησή μου είναι κάνω format και ξεκινά με τα 8.1 και update στα 10 , ή υπάρχει άλλος τρόπος ?
Alejandro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Laptop διετίας αγορασμένο με 8.1 το έκανα 10 από πέρυσι πριν λήξει η περίοδος που ήταν δωρεάν η αναβάθμιση σε 10 αλλά πλέον μάλλον θέλει κάποιο format καθώς ψιλοσέρνεται σε σχέση με πιο παλιά (μετά από επανεκκίνηση θέλει για να φορτώσει τις ίδιες από αρχής εφαρμογές γύρω στο 5λεπτο) . Πλέον δεν το κλείνω παρά κατεβάζω το καπάκι για εύκολο ξεκίνημα όταν το χρειαστώ. Η ερώτησή μου είναι κάνω format και ξεκινά με τα 8.1 και update στα 10 , ή υπάρχει άλλος τρόπος ? Κάνεις format και βάζεις κατευθείαν τα 10. Όταν σου ζητήσει κλειδί, κλικάρεις "Παράλειψη" και όταν μπει στα Windows και συνδεθεί στο internet, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.
kosmous Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ , τα 10 πως θα τα βρω μιας και στο partition που έχει ο σκληρός για επανεγκατάσταση των windows λογικά θα είναι τα 8.1 . Επίσης το partition αυτό το αφήνω ως έχει η το ενσωματώνω με τον υπόλοιπο σκληρό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις