Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα..μια ερωτηση , δεν ειναι σχετικη με τα 10 αλλα μπορειτε να με παραπεμψετε στην αντιστοιχη σελιδα..

στο λαπτοπ εχω τα 8.1 και τωρα που θα βαλω τα 10  μπορω να περασω τα 8.1 σε παλιο λαπτοπ(με vista πανω)?

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα δε μου έχει βρει καν το update για τα 10άρια ενώ έχω κάνει κράτηση και ακόμα δεν έχω κατεβάει τίποτα. Χρειάζεται να κάνω κάτι που δεν έκανα;

Δημοσ.

δεν ειναι media download

ειναι για να φτιαξεις εσυ dvd η usb εγκαταστασης αφου εχουν κατεβει κ εγκατασταθει τα 10

dreamspark ακομα τπτ απο 10 rtm

Όντως? Τουλάχιστον η θετική πλευρά είναι ότι αν κάνεις τo .iso από αυτά που κατέβηκαν δεν χρειάζεσαι product key
Δημοσ.

δεν ειναι media download

ειναι για να φτιαξεις εσυ dvd η usb εγκαταστασης αφου εχουν κατεβει κ εγκατασταθει τα 10

dreamspark ακομα τπτ απο 10 rtm

Κάνεις λάθος, είναι κανονικά media download και σου δίνει την επιλογή να τα περάσεις απευθείας σε usb stick ή να αποθηκεύσεις το .iso

Κατεβάζω τώρα το .iso και πάει αρκετά γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ.

κατεβαζω το iso απο το link που εδωσε ο αρχηγος ποιο πανω θα κανω καθαρη εγκατασταση να εχω το κεφαλι μου υσηχο . πηρα το Backup μου το πρωι και το απογευμα χωνω φορματ !

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασα και εγώ το ISO μέσω του εργαλείου που αναφέρθηκε αλλα λέει κάπου για χρήση κλειδιού. Θα βάλουμε των 8.1;

Αυτή είναι η απορία μου....

• Like 1
Δημοσ.

σ αυτους που δεν κατεβαινει το αρχείο μεσω windows update υπαρχει το παρακατω workout

possible fix to error 80240020

What this error means is, your Windows 10 installation folder is unfinished and/or corrupted. Now, how do you fix that?
1. Go into "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" and delete everything in that folder.
2. Now, run the command prompt as an administrator. Type in "wuauclt.exe /updatenow".
3. Go to your Control Panel > Windows Update and your Windows 10 should start re-downloading from scratch, hopefully without flaws this time.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...