zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 H λάμπα δεν θα μπαίνει απευθείας εκεί, θα παρεμβάλεται μια μπαταρία και άλλα απαραίτητα κυκλώματα πριν φτάσει το ρεύμα στην κατανάλωση! (λέω εγώ ο άσχετος )
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αντιλαμβάνεστε παιδιά τι συνέβει αυτή τη στιγμή με τις δηλώσεις σας περί φορτίου; Moυ καταστρέψατε το όνειρο! τσογλάνια
Haldol Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τι να γίνει, free energy δεν υπάρχει Κατανοώ τη μανία σου με το DIY, μιας και έχω βρεθεί κι εγώ σε καταστάσεις που πληρώνω παραπάνω για να φτιάξω εγώ αυτό που θέλω και να μη το πάρω έτοιμο (είναι τρέλα, πως να το κάνουμε). Αλλά σ' αυτή την περίπτωση, δε θα ήταν καν κάτι αξιόλογο. Δουλειά δε θα 'κανες, λεφτά θα 'δινες μόνο. Δεν αξίζει. 1
NT1G Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αντιλαμβάνεστε παιδιά τι συνέβει αυτή τη στιγμή με τις δηλώσεις σας περί φορτίου; Moυ καταστρέψατε το όνειρο! τσογλάνια Και εγώ είχα σκεφτεί να φτιάξω μια μηχανή που παράγει περισσότερη ενέργεια στην είσοδο από ότι στην έξοδο και ήρθε η θερμοδυναμική και μου τα χάλασε. 2
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τι να γίνει, free energy δεν υπάρχει Κατανοώ τη μανία σου με το DIY, μιας και έχω βρεθεί κι εγώ σε καταστάσεις που πληρώνω παραπάνω για να φτιάξω εγώ αυτό που θέλω και να μη το πάρω έτοιμο (είναι τρέλα, πως να το κάνουμε). Αλλά σ' αυτή την περίπτωση, δε θα ήταν καν κάτι αξιόλογο. Δουλειά δε θα 'κανες, λεφτά θα 'δινες μόνο. Δεν αξίζει. Και εγώ είχα σκεφτεί να φτιάξω μια μηχανή που παράγει περισσότερη ενέργεια στην είσοδο από ότι στην έξοδο και ήρθε η θερμοδυναμική και μου τα χάλασε. Γειά σας συνοδηπόροι DoitYourσελφάδες! Haidol, χαίρομαι ιδιαίτερα βρε φίλε που με καταλαβαίνεις και που έχεις περάσει κι εσύ αυτό το στάδιο! Εντάξει όμως θάλεγα πως free energy υπάρχει, είναι τριγύρω μας, απλώς θέλει τον τρόπο της για να την δαμάσουμε! Δυστυχώς έχε χάρη που δεν έχω τις γνώσεις για να ασχοληθώ πιό βαθειά, βέβαια όμως πρότυπό μου είναι ο Μιχάλης Καλογεράκης και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνω κάπως έτσι κι εγώ!
NT1G Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι "free energy" αυτό που κάνει ο τύπος.
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι "free energy" αυτό που κάνει ο τύπος. Tι εννοείς;
NT1G Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τα μηχανήματα του δεν παράγουν περισσότερη ενέργεια/έργο από οτι καταναλώνουν.
arianos16 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Tι εννοείς; για να κάνεις αυτά που έχει κάνει αυτός εκτός από τον όγκο τον γνώσεων του θες και μερικές χιλιάδες ευρώ για πέταμα
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τα μηχανήματα του δεν παράγουν περισσότερη ενέργεια/έργο από οτι καταναλώνουν. Πως το ξέρεις αυτό;
NT1G Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Κυρίως γιατί το απαγορεύουν οι νόμοι της φυσικής που ξέρουμε ως τώρα.. 2
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Κυρίως γιατί το απαγορεύουν οι νόμοι της φυσικής που ξέρουμε ως τώρα.. Κοίτα, δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω αλλά ούτε και το αντίθετο. Είναι λίγο γενικότητα αυτό που λες έτσι όπως το λες. Στοιχειοθέτησέ το περισσότερο, πες κάτι πιό συγκεκριμένο, έχεις δεί κάτι συγκεκριμένο και το λες αυτό; Καλοπροαίρετα σε ρωτάω.
Haldol Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 ΑΔΕ. Τρία γράμματα. Λύκειο; Γυμνάσιο; Κάπου εκεί. Δε γίνεται να δημιουργήσεις ενέργεια. Γνωστό εδώ και μερικές ... χιλιετίες. Σε κάθε μετατροπή ενέργειας, πάντα θα παίρνεις λιγότερο από όσο δίνεις. Μια ηλεκτρογεννήτρια, στην περίπτωσή μας, πάντα για 1 W που παράγει (σε ρεύμα) θα καταναλώνει περισσότερο από 1 W (από βενζίνη, αέρια τζακιού, χέρι με μανιβέλα, οτιδήποτε).
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 ΑΔΕ. Τρία γράμματα. Λύκειο; Γυμνάσιο; Κάπου εκεί. Δε γίνεται να δημιουργήσεις ενέργεια. Γνωστό εδώ και μερικές ... χιλιετίες. Σε κάθε μετατροπή ενέργειας, πάντα θα παίρνεις λιγότερο από όσο δίνεις. Μια ηλεκτρογεννήτρια, στην περίπτωσή μας, πάντα για 1 W που παράγει (σε ρεύμα) θα καταναλώνει περισσότερο από 1 W (από βενζίνη, αέρια τζακιού, χέρι με μανιβέλα, οτιδήποτε). Δύο λέξεις... Πυρηνική Ενέργεια (σωσtoast;) και κάτι άλλο, όταν λέμε free energy τι εννοούμε, free δωρεάν ή ενέργεια από το τίποτα; Γιατί ο Μιχάλης Καλογεράκης δεν ισχυρίστηκε εάν κατάλαβα καλά το 2ο αλλά το πρώτο, γιαυτό και έφτιαχνε καύσιμα από ζάχαρη κλπ κλπ. (σωσtoast ξανά
Προτεινόμενες αναρτήσεις