jimijoop Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εδω θα γραψουμε λεξεις και φρασεις που δεν αντεχουμε να ακουμε και να βλεπουμε. Επιτρεπονται Ελληνικες και ξενες λεξεις/φρασεις. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι βρισιες.
Swimmer21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 1. LOL 2. Μ@λάκα (μεταξύ γυναικών) 3. Που 'σαι ρε boy 4. OMG 5. E; (μετά από ερώτηση μου σε κάποιον, και ενώ έχει ακούσει τι τον ρώτησα.. -.- ) 6. Να κανονίσουμε για καφέ (απο άτομο που θα το δω τυχαία κάπου και έχουμε χάσει επαφές κάτι χρόνια) 18
pitogiro Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ: ααααψούύύύ Γιαγιά: Κρύωσες!; Every single day... every fuckin time 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Όταν ακούω να προσφωνείται κάποιος, πχ "ε φίλος". Την κλητική στο σχολείο δεν την έμαθαν από ότι φαίνεται. 11
evoracing Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αντικειμενικά τώρα... Πως μπορείς να δεις μια φράση? Btw με εκνευρίζει αφάνταστα να με φωνάζουν με οποιονδήποτε άλλον τρόπο πέρα από το όνομά μου άτομα που δεν με ξέρουν ή δεν είμαστε φίλοι! +ακριβώς ότι είπα και οι από πάνω 1
Mikeasdf Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 -Θα δουμε.. -Γ@μω την πουτ@ν@ μου! + Ο,τι αναφερθηκε στο #3
lepaterious Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Όταν ακούω να προσφωνείται κάποιος, πχ "ε φίλος". Την κλητική στο σχολείο δεν την έμαθαν από ότι φαίνεται. Οταν το ακουω αυτο μου γυρνανε τα εντερα... Θελω να εχω ενα ak-47 να τον γαζωσω.... Μονο με αυτη την λεξη μπορω να γινω απολιτιστος... Γαμω την σκατοβλαχουρικη καγκουρικη προφορα της λεξης. Πραγματικα δεν με νοιαζει ο αλλος να μιλαει οπως θελει, ας μιλαει και βουνισια και ας μην εχει κατεβει απο κει πανω στην ζωη του ποτε τετοιους ειχαμε και στον στρατο και δεν βγαζεις ακρη τι λεει αλλα αμα πει "που εισαι φιλος" "τι λεει φιλος" πραγματικα κανω φονο. Αντικειμενικά τώρα... Πως μπορείς να δεις μια φράση? Στο fb να το διαβασεις
tritonas00 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 αυτο που αλλαζουν λεξεις βαζοντας μ μπροστα πχ μπζηλε, μπερναει κλπ 6
johnkal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) "Που σε ρε γατάκι.." "Κλαίω" "omg" "ρε boy" "πως θα βγάλω λεφτά από το internet;" "Ωραίο καυλάκι" "ε κοπελιά" "ε φίλος" αυτο που αλλαζουν λεξεις βαζοντας μ μπροστα πχ μπζηλε, μπερναει κλπ Σωστός! Εξαίρεση η γνωστή βρισιά "γαμώ τη μπα..... " που επιβάλλεται!! Σε κατάσταση θυμού γεμίζει στόμα σου και χαλαρώνεις. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2014 από johnkal 3
qsis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αντικειμενικά τώρα... Πως μπορείς να δεις μια φράση? Btw με εκνευρίζει αφάνταστα να με φωνάζουν με οποιονδήποτε άλλον τρόπο πέρα από το όνομά μου άτομα που δεν με ξέρουν ή δεν είμαστε φίλοι! +ακριβώς ότι είπα και οι από πάνω εμένα με τσαντίζει όταν με φωνάζουν με το μικρό μου άτομα που δεν είναι πολύ φίλοι μου (όπως και όλες οι φράσεις στυλ: ψηλέ, φίλε, φίλος κτλ..) γενικά θέλω να με λένε με το επιθετό μου ακόμα και χωρίς το κύριε
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 "...γατάκι". Από απαίσιους / εξαιρετικά αντιπαθητικούς. Οι περισσότερες βρισιές όταν χρησιμοποιούνται σε καθημερινή συζήτηση χωρίς να υπάρχει λόγος για αυτές. Οι (σεφερλίδικες ή παρόμοιου άνοστου χιούμορ) κρυάδες (εν έτει 2015!) που χρησιμοποιούνται με μεγάλη συχνότητα -όπως επίσης και η επανάληψη ολόκληρων ανεκδότων από το ίδιο άτομο σχεδόν σε καθημερινή βάση. Η υπερβολική χρήση του hashtag (#) σε μηνύματα. #allAboardTheFailBoat Κάποτε ήταν το "τα σπάει", αλλά πλέον το συνήθισα - δεν με ενοχλεί τόσο. Επίσης, "έλεος" ή "αίσχος" όταν η περίσταση ή η συζήτηση δεν τα δικαιολογεί (υπάρχουν και εξαιρέσεις - όταν χρησιμοποιούνται με χιούμορ) Για αναφορά, το παλιότερο thread με παρόμοιο θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/179996-φράσεις-που-σιχαίνεστε-φράσεις-που-αγαπάτε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα