Προς το περιεχόμενο

Total War: Warhammer


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Στο Total War Center συζητιέται, στη βάση υλικού το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Ιανουαρίου, ότι η Creative Assembly σχεδιάζει τη δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού στη σειρά Total War, το οποίο θα τοποθετείται στον κόσμο του Warhammer.

 

TWWarhammer_zps422728c1.jpg

 

H σελίδα αυτή προέρχεται από το The Art of Total War, βιβλίο με υλικό γύρω από τη δημιουργία της σειράς.

 

Η είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνεται (διάψευση σαφώς δεν έχει υπάρξει και το νήμα τρέχει εδώ και δύο ημέρες) και φαίνεται ότι αποτελεί εξέλιξη στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράφτηκε μεταξύ της Creative Assembly και της Games Workshop.

 

Περισσότερες πληροφορίες λογικά θα έχουμε με την επίσημη κυκλοφορία του υλικού από όπου προέκυψε η είδηση.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σαν beta tester των Arena & Kingdom δεν έχω δει κάτι σε σχέση με warhammer ακόμα. 

Αν μου στείλουν πάλι πρόσκληση για beta testing θα σας ενημερώσω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε έχω παίξει όλα τα παιχνίδια της σειράς total war και η ιδέα να βγει ένα τέτοιο παιχνίδι στο κόσμο του warhammer δε θα μαρεσε καθολου. Απότι εχω παρατηρησει απο τα forum το κοινο ζηταει περισσοτερο ενα medieval 3. Η αληθεια ειναι οτι τα θαλασσωσαν λιγο με το rome 2 επρεπε να περασει ενας χρονος και πολλα patch για να φτιαχτει το παιχνιδι και να ναι οκ αλλα πιστευω τωρα που βγαινει το attila δε νομιζω να χουμε τα ιδια. Παντως θα μου αρεσε ενα medieval 3 η ενα total war τοποθετημενο στο 2ο παγκοσμιο πολεμο θα ταν και αυτο ενδιαφερον αλλα ενα warhammer δε θα με εβρισκε θετικο γιατι το παμε σε αλλο επιπεδο το παιχνιδι καθως εχει δειξει οτι βασιζεται σε ιστορικα γεγονοτα και οχι φαντασια. Βεβαια θα μου πεις το mod του αρχοντα των δαχτυλιδιων για το medieval 2 που ηταν φαντασια ηταν ολα τα λεφτα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Μακάρι να μην βγει πατάτα, γιατί έχουμε να δούμε καλό real-time fantasy (strategy/tactics, όπως θέλετε πείτε το) από το Dark Omen.

 

Το Mark of Chaos ήταν συμπαθητικό, αλλά σε μερικά σημεία έπασχε.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μ΄ άρεσει  :unsure:

 

Τουλάχιστον να βγάλουν όλα τα εργαλεία για το μονταρισμα του rome 2 για να βρούμε παρηγοριά οι υπόλοιποι, αλλά χλωμό το βλέπω

 

Επεξ/σία από miike
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Νομίζω πως είναι σωστή κίνηση, η μεταφορά σε έναν κόσμο φαντασίας. Ήδη τα περισσότερα σενάρια νίκης στο Rome II (αλλά και παλιότερα, στο Medieval, μόνη εξαίρεση το Shogun) είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

 

Το θέμα είναι να στρώσει η ΑΙ, να μπορεί να σταθεί χωρίς γελοία bonus και cheats. Να φτιάξει και η διπλωματία ώστε να παίζει με στοιχειώδη λογική, και το αν θα πολεμάς θωρακισμένες καμήλες ή θωρακισμένους ιπποποτάμους λίγη σημασία έχει.

 

Για μένα, πολλά (για να μη φανώ υπερβολικός και πω όλα) θα κριθούν από την ΑΙ και την εν γένει εικόνα που θα δούμε στο Total War: Attila. Αν εκεί φανεί πως έμαθαν από τον τραγέλαφο του Rome II, θα μπορούμε βάσιμα να ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...

Lel, δηλαδή θα βγάλουν το Call of Warhammer σε κανονικό Total War;

Από την μια τουλάχιστον δεν θα βιάσουν ασύστολα ακόμη μια φορά την Ιστορία και ξέρουμε τι unit/fluff έχει,από την άλλη το Warhammer απαιτεί καινούργιο gameplay(flying+magic).

Πολύ μικρό καλάθι και πολύ τους είναι. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ όσο καλό και να είναι θα pass....και ίσως να pass μερικούς τίτλους τους ακόμα μέχρι να βγάλουν το όλο province system ή να δώσουν τα mod tools να το βγάλουμε μόνοι μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

H επαρχία ως μηχανισμός μου αρέσει, αυτό που δε μου αρέσει είναι ο περιορισμός στα τείχη. Μου αρέσει όμως που πρέπει να αγωνιστείς για να ελέγξεις όλη την περιοχή, τις ζώνες της θάλασσας (ακόμη θυμάμαι όταν κατέκτησα όλα τα νότια παράλια της Μαύρης Θάλασσας με τον Πόντο και πήρα τα bonus, Mare Nostrum) κτλ.

 

Για μένα το μεγάλο αγκάθι ήταν, είναι και -φοβάμαι- θα είναι η διπλωματία. Καμία λογική, τόσες απόπειρες μετά. Εντάξει, Total War, αλλά καταντάει κουραστικό κάποια στιγμή, να μη σκαμπάζει ο άλλος, κυκλωμένος, εξασθενημένος, και να σου λέει "Σούλι θα το κάνω". Αυτό γινόταν μια στο τόσο, όχι συνέχεια.

 

Αν ήμουν καλός στα RTS μπορεί να έλεγα και η ΑΙ στις μάχες, αλλά επειδή όλο με το pause πορεύομαι, δε με πειράζει τόσο. Σε turn-based μπορεί και να έφριττα.

 

Όπως και να έχει, προσωπικά αισθάνομαι κορεσμένος, οπότε όταν θα βγει, θα δούμε. Σε κάποιο sale, ίσως, γιατί εντάξει, αυτή η μανία τους να μετατρέπουν ένα από τα κλασικότερα tb παιχνίδια σε real-time δε χωνεύεται με τίποτε (συν του ότι βγαίνουν μέσα στη χρονιά διαμαντάκια indie σε turn-based, οπότε...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
  • Moderators

Στις φωτογραφίες, ναι, αλλά και το Mark of Chaos φαινόταν ωραίο, αλλά στην τελική δεν ήταν τόσο καλό.

 

Να δούμε αν η Creative Assembly θα κάνει το θαύμα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...