Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια την βοηθεια σας.

Μεταξυ WD Blue 2tb (75 ευρω) και Toshiba HDWD120UZSVA P300 2TB (75 ευρω), τι θα διαλεγατε.

Θαλεγα Blue αλλα οι νεοι Blue ειναι οι green και δεν ειχα καλες εμπειριες με εναν απο αυτους.

Ευχαριστω.

Πιο το Max Budget?

Τι χρήση;

Ποιά χωρητικότητα σε καλύπτει;

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιο το Max Budget?

Τι χρήση;

Ποιά χωρητικότητα σε καλύπτει;

Ευχαριστω, πηρα εναν Blue 2tb. Ειναι για αποθηκευση και backup. Ελπιζω να βγει οκ.

Δημοσ.

Ευχαριστω, πηρα εναν Blue 2tb. Ειναι για αποθηκευση και backup. Ελπιζω να βγει οκ.

Νόμιζα ότι είχα απαντήσει πιο νωρίς αλλά κάτι έγινε και τώρα το είδα ότι δεν είχες απάντηση..

Ναι, οκ μια χαρά θα είσαι.. Πάντα βέβαια υπήρχαν κι άλλες επιλογές..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νόμιζα ότι είχα απαντήσει πιο νωρίς αλλά κάτι έγινε και τώρα το είδα ότι δεν είχες απάντηση..

Ναι, οκ μια χαρά θα είσαι.. Πάντα βέβαια υπήρχαν κι άλλες επιλογές..

Ευχαριστω. Εδωσα 69 ευρω, νομιζω καλα ειναι. Και να ειμαι τυχερος, γιατι ειναι και τυχη τελικα .....

Δημοσ.

Λοιπον τελικα μετα απο πολυ πολυ καιρο επιτελους τον πηρα τον δισκο, τελικα πηρα εναν ssd samsung 850 evo εκανα νομιζω την καλυτερη επιλογη επειδη πρωτη φορα εβαλα τετοιο δισκο δεν ξερω αν οι ταχυτητες ειναι καλες,  να ευχαριστησω πολυ ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν και τον blueblood καθως και τον κωστα καρρα

Λοιπον τελικα μετα απο πολυ πολυ καιρο επιτελους τον πηρα τον δισκο, τελικα πηρα εναν ssd samsung 850 evo εκανα νομιζω την καλυτερη επιλογη επειδη πρωτη φορα εβαλα τετοιο δισκο δεν ξερω αν οι ταχυτητες ειναι καλες,  να ευχαριστησω πολυ ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν και τον blueblood καθως και τον κωστα καρρα

post-211686-0-73399400-1496514503_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας.

Πηρα προσφατα ενα dell vostro με μηχανικο δισκο.

Βλεπω οτι ο δισκος φρεναρει πολυ το pc και ελεγα να προσθεσω ενα ssd m2 απτη στιγμη που εχει ελευθερη m2 θυρα και να κρατησω ετσι και το hdd

250gb μου ειναι υπεραρκετα.

Το μονο που θελω ειναι η εταιρια να υποστηριζει firmware update μεσω live iso καθως στο λαπτοπ θα τρεχει μονο linux.

Δημοσ.

Γεια σας.

Πηρα προσφατα ενα dell vostro με μηχανικο δισκο.

Βλεπω οτι ο δισκος φρεναρει πολυ το pc και ελεγα να προσθεσω ενα ssd m2 απτη στιγμη που εχει ελευθερη m2 θυρα και να κρατησω ετσι και το hdd

250gb μου ειναι υπεραρκετα.

Το μονο που θελω ειναι η εταιρια να υποστηριζει firmware update μεσω live iso καθως στο λαπτοπ θα τρεχει μονο linux.

Πιο μοντελο ακριβως?

Αν ειναι με m2 2280 δες εδω https://www.skroutz.gr/s/7501162/Intel-535-Series-M-2-240GB.html

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα...θελω να κανω μια αναβαθμιση στο λαπτοπ και σκεφτομαι για ssd...εχω δει τον samsung 850evo...στο λαπτοπ θα φορτωθουν windows 10 καθαρη εγκατασταση και λιγα ελαφρυα προγραμματα...πιο πολυ πλοηγηση για ιντερνετ θα ναι...εχει να προτεινει κανεισ αλλος τπτ αλλο?

Δημοσ.

Πιο μοντελο ακριβως?

Αν ειναι με m2 2280 δες εδω https://www.skroutz.gr/s/7501162/Intel-535-Series-M-2-240GB.html

Αυτο ειναι το λαπτοπ μου http://www.skroutz.gr/s/10843106/Dell-Vostro-5568-i5-7200U-8GB-1TB-FHD-Linux.html και απο οτι με ενημερωσαν απτην msystem.gr δεχεται sata m2 ssd 2280 και οχι nvme.

Ομως Κωστα γιατι προτινεις τη συγκεκριμενη ssd και οχι πχ την Link.png Site: kingston ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...