Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...θελω να κανω μια αναβαθμιση στο λαπτοπ και σκεφτομαι για ssd...εχω δει τον samsung 850evo...στο λαπτοπ θα φορτωθουν windows 10 καθαρη εγκατασταση και λιγα ελαφρυα προγραμματα...πιο πολυ πλοηγηση για ιντερνετ θα ναι...εχει να προτεινει κανεισ αλλος τπτ αλλο?

Αναλογα παντα με το τι διαθετεις..

Ο 850 evo  παντως ειναι μια απο τις πιο αξιολογες προτασεις και θα σε καλυψει σιγουρα..

Ετσι και ετσι.. 

Ποσα διαθετεις για ssd?

Ομως Κωστα γιατι προτινεις τη συγκεκριμενη ssd και οχι πχ την Link.png Site: kingston ?

Kαταρχην ειναι ενας δοκιμασμενος δισκος ο 535 και εχουμε θετικες αποψεις, καλυτερες ταχυτητες, ναι μεν παλαιοτερους controllers  αλλα καλυτερους θεωρω.

Απο την αλλη δεν εχω την πιο ολοκληρωμενη αποψη για τον συγκεκριμενο kingston..

Δεν φαινεται κακος παντως, ειναι και οι δυο με 5 χρονια εγγυηση(υποψην καποια καταστηματα δινουν 3 στον κινγκστον επομενως τα υπολοιπα θα εχεις να κανεις απεθειας με την κινγκστον)

Προτεινα οπως και να εχει την πιο σιγουρη λυση.

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμια προταση για σκληρο δισκο 3.5" 40 με 60 ευρο??Θα περαστουν  windows 10 στον σκληρο δισκο για χρηση ελαφρυ gaming..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμια προταση για σκληρο δισκο 3.5" 40 με 60 ευρο??Θα περαστουν  windows 10 στον σκληρο δισκο για χρηση ελαφρυ gaming..

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10218910%2C10218932%2C10136396

Mε ιδιαιτερη προτιμηση σε καποιο firecuda, και ας ειναι 2,5'' , δεν παιζει ρολο..

Σε μιας φίλης το laptop θέλω να βάλω έναν ssd.

Χρήση internet και κάνα word.

Με ποση χωρητικοτητα θα καλυπτοταν?

120αρης κανει η εχει τοσα αρχεια που θελει 250αρη? τον παλιο κρατατον για δευτερο σε caddy bay η external case.

Επεξ/σία από Kostas.karras
  • Like 1
Δημοσ.

και ας ειναι 2,5'' , δεν παιζει ρολο..

Δν ξερω γτ ανεφερα το 3,5" .. :P

Γτ το λες ετσι για τους firecudα ειναι τοσο αξιοπιστοι??

Δημοσ.

Δν ξερω γτ ανεφερα το 3,5" .. :P

Γτ το λες ετσι για τους firecudα ειναι τοσο αξιοπιστοι??

Απο τους barracuda και κατι green/blue ειναι πιο υψηλα ο πηχης,συν οτι ειναι αισθητα πιο γρηγοροι στην κατηγορια τους,και ποσο μαλιστα απο την στιγμη που σε νοιαζει το gaming.. ;)

Δημοσ.

Αναλογα παντα με το τι διαθετεις..

Ο 850 evo  παντως ειναι μια απο τις πιο αξιολογες προτασεις και θα σε καλυψει σιγουρα..

Ετσι και ετσι.. 

Ποσα διαθετεις για ssd?

Kαταρχην ειναι ενας δοκιμασμενος δισκος ο 535 και εχουμε θετικες αποψεις, καλυτερες ταχυτητες, ναι μεν παλαιοτερους controllers  αλλα καλυτερους θεωρω.

Απο την αλλη δεν εχω την πιο ολοκληρωμενη αποψη για τον συγκεκριμενο kingston..

Δεν φαινεται κακος παντως, ειναι και οι δυο με 5 χρονια εγγυηση(υποψην καποια καταστηματα δινουν 3 στον κινγκστον επομενως τα υπολοιπα θα εχεις να κανεις απεθειας με την κινγκστον)

Προτεινα οπως και να εχει την πιο σιγουρη λυση.

Κωστα σορρυ που σε ζαλιζω αλλα εχω μια ακομα ερωτηση.

Τα καλα σχολια του 535 ισχυουν και για τον 540s που ειναι πιο καινουργιος και για τον οποιο βλεπω καπως καλυτερα benchmarks?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια 

Επειδη αρχιζει ο σκληρος να "προιδοποιει" εχετε κατι σε ssd να προτεινετε για το συγκεκριμενο laptop SATELLITE L750-1NG? 

http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-l750-1ng/

• Windows® 7 Home Premium 64-bit 
  • Επεξεργαστής Intel® Core™ i7-2670QM
  • 39,6 cm (15,6 '') , Οθόνη υψηλής φωτεινότητας TFT HD με τεχνολογία Toshiba TruBrite® με αναλογία 16 : 9 και οπίσθιο φωτισμό LED
  • Σκληρός δίσκος 640 GB
  • Χρώμα Luxe White Pearl με μοτίβο Matrix, λευκό πληκτρολόγιο
  • 6GB , DDR3 RAM (1.333 MHz)
  • NVIDIA® GeForce® GT 525M με τεχνολογία CUDA™
Δημοσ.

Οι ssd δεν προορίζονται για συγκεκριμένα λάπτοπ. Μπορείς να βάλεις οποιονδήποτε ssd ανάλογα το budget και την χρήση που κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Οι ssd δεν προορίζονται για συγκεκριμένα λάπτοπ. Μπορείς να βάλεις οποιονδήποτε ssd ανάλογα το budget και την χρήση που κάνεις.

ναι οκ,

Ισως εγω δεν το εθεσα σωστα.

Η χρηση ειναι απο απλη (ιντερνετ, κτλ) εως και photoshop (οχι παρα πολυ , αντε κανενα flyer)

Απλα δεν ξερω εαν ειναι αρκετος ενας 120 η να παω για παραπανω.

Τιμη εως κανενα 100-130.

Επειδη γενικα εγω δεν αλλαζω πραγματα αναβαθμισεις κτλ θα ειναι κατι που θα μεινει εως ....βλεπουμε!

Απλα ελεγα εαν εχει καποιος καποια προταση ετσι ωστε να δω διαφορα στο συγκεκριμενο laptop τωρα που αρχιζει και τα φτυνει ο σκληρος του και μιας και θα μπω σε αυτη την διαδικασια.

Δημοσ.

Διαφορά σε τι? Γρηγορότερο boot, γρηγορότερο φόρτωμα των προγραμμάτων θα δεις σίγουρα. Άλλο hdd και άλλο ssd.

Δημοσ.

ναι οκ,

Ισως εγω δεν το εθεσα σωστα.

Η χρηση ειναι απο απλη (ιντερνετ, κτλ) εως και photoshop (οχι παρα πολυ , αντε κανενα flyer)

Απλα δεν ξερω εαν ειναι αρκετος ενας 120 η να παω για παραπανω.

Τιμη εως κανενα 100-130.

Επειδη γενικα εγω δεν αλλαζω πραγματα αναβαθμισεις κτλ θα ειναι κατι που θα μεινει εως ....βλεπουμε!

Απλα ελεγα εαν εχει καποιος καποια προταση ετσι ωστε να δω διαφορα στο συγκεκριμενο laptop τωρα που αρχιζει και τα φτυνει ο σκληρος του και μιας και θα μπω σε αυτη την διαδικασια.

Πήγαινε σε ένα 250αρη 850 evo.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...