thomason993 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, geodevil είπε Νικητές ο thomason993 για το Automachef και ο gfxania για το Townsmen A Kingdom Rebuilt Άλλο ένα από έμενα για καλή χρονιά! invite only, lvl 0 (ανοιχτό μέχρι αύριο μεσάνυχτα) (πατήστε στο link) -> Autonauts Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά! Έχω αφήσει ήδη feedback στο steamgifts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos032 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Στις 31/12/2020 στις 1:23 ΜΜ, geodevil είπε Νικητές ο thomason993 για το Automachef και ο gfxania για το Townsmen A Kingdom Rebuilt Άλλο ένα από έμενα για καλή χρονιά! invite only, lvl 0 (ανοιχτό μέχρι αύριο μεσάνυχτα) (πατήστε στο link) -> Autonauts Thanks για το Autonauts και καλή χρονιά με υγεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2020 στις 1:23 ΜΜ, geodevil είπε Άλλο ένα από έμενα για καλή χρονιά! invite only, lvl 0 (ανοιχτό μέχρι αύριο μεσάνυχτα) (πατήστε στο link) -> Autonauts Νικητής ο Nikos032 Καλή χρονιά!! (Άφησε και feedback στο steamgifts αν μπορείς, για να προχωρήσω στο επόμενο ga) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από geodevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά! (lvl 1 - invite only) https://www.steamgifts.com/giveaway/Gtze2/sunless-sea https://www.steamgifts.com/giveaway/8AzR2/sunless-skies https://www.steamgifts.com/giveaway/q7Fca/youropa https://www.steamgifts.com/giveaway/xnjt7/golf-with-your-friends Το κλειδί του Golf είναι από το humblebundle και περιλαμβάνει το Caddypack DLC, όμως στο steamgifts δεν βρήκα αυτή την επιλογή οπότε έβαλα την απλή έκδοση, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, όποιος πάρει το Golf θα του στείλω και ένα κλειδί για το OST. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από EverythingYouBelieve 8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Έχω 3 κλειδιά για το Tomb Raider GOTY αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν ακόμα και δεν υπάρχει τρόπος να τα δοκιμάσω χωρίς να τα ενεργοποιήσω, οπότε όποιος θέλει ας δοκιμάσει να πάρει όποιο θέλει κι ας ενημερώσει αν του δούλεψε κάποιο: 1) 7JEF5-P*V*J-MTMT6 , * = τελευταίο γράμμα του Αγγλικού αλφάβητου 2) EDY72-G6MLF-**NNQ , * = sqrt(64) 3) X6I6H-YL*6T-IYC4X , * = press * to pay respects 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, thomason993 είπε Έχω 3 κλειδιά για το Tomb Raider GOTY αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν ακόμα και δεν υπάρχει τρόπος να τα δοκιμάσω χωρίς να τα ενεργοποιήσω, οπότε όποιος θέλει ας δοκιμάσει να πάρει όποιο θέλει κι ας ενημερώσει αν του δούλεψε κάποιο: 1) 7JEF5-P*V*J-MTMT6 , * = τελευταίο γράμμα του Αγγλικού αλφάβητου 2) EDY72-G6MLF-**NNQ , * = sqrt(64) 3) X6I6H-YL*6T-IYC4X , * = press * to pay respects Το πρώτο δεν δουλεύει τα άλλα δύο δεν ξέρω γιατί δεν ξέρω να βρω την αποκρυπτογράφηση που έκανες 😝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Το πρώτο δεν δουλεύει τα άλλα δύο δεν ξέρω γιατί δεν ξέρω να βρω την αποκρυπτογράφηση που έκανες 😝 ΕΙναι το ιδιο και στα δυο **, εχω το game ηδη οποτε δεν μπορω να το ενεργοποιησω :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Το πρώτο δεν δουλεύει τα άλλα δύο δεν ξέρω γιατί δεν ξέρω να βρω την αποκρυπτογράφηση που έκανες 😝 Γκούγκλαρε οτι είναι μετά το "=", θα βρεις την απάντηση 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, thomason993 είπε Γκούγκλαρε οτι είναι μετά το "=", θα βρεις την απάντηση 😅 Καλα μην το παλευετε, ολα already redeemed ειναι 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, καλη χρονια. 3 giveaways invite only, εδω και σε ενα ακομη γκρουπακι, SG LVL 0 24 ώρες. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από ExTaCy1337 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Καλησπερα, καλη χρονια. 3 giveaways invite only, εδω και σε ενα ακομη γκρουπακι, SG LVL 0 24 ώρες. Κατάφερα και μπήκα σε ένα ωραία Μάλλον κάτι παιχνίδια που πήρα στις εκπτώσεις τον Δεκέμβριο μου έδωσαν πρόσβαση Ξέρει κανείς αν γίνεται να δώσω παιχνίδι που έχω είδη στον λογαριασμό μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Κατάφερα και μπήκα σε ένα ωραία Μάλλον κάτι παιχνίδια που πήρα στις εκπτώσεις τον Δεκέμβριο μου έδωσαν πρόσβαση Ξέρει κανείς αν γίνεται να δώσω παιχνίδι που έχω είδη στον λογαριασμό μου; Εννοεις παιχνιδι που εχεις ηδη μεσα στο Steam Library? ή καπου αλλου? Εαν ναι τοτε δεν γινεται, εχει κλειδωσει στον λογαριασμο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Εννοεις παιχνιδι που εχεις ηδη μεσα στο Steam Library? ή καπου αλλου? Εαν ναι τοτε δεν γινεται, εχει κλειδωσει στον λογαριασμο σου. Ναι αυτό εννοούσα οπότε δεν γίνεται δεν πειράζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, άλλο ένα από εμένα Lvl 0, inv only μέχρι Τρίτη μεσάνυχτα (πατήστε στο link) -> Crying Suns Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από geodevil 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 2 Ωρες, level1+. Μονο εδω το link, αν δεν εχει 5 entries θα το βαλω και αλλου. 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα