gatokoritso Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 πρώτα σε μένα θα ρίξουν δλδ μιας που ζητάω πίτα ΜΟΝΟ με το κρέας μέσα και τίποτα άλλο... ουτε λιγη ντοματα?κατι? 2
*nenya* Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τπτ άλλο, στεγνό. Δεν μ'αρέσει ν'αγγίζεται το κρέας με άλλα πράματα πέρα απ'την πιτούλα. 1
deesnider Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 μα πως θα γλιστρήσει ετσι στεγνο? Για πιτόγυρα μιλάμε ακόμα, έτσι; 14
Adon1s Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τπτ άλλο, στεγνό. Δεν μ'αρέσει ν'αγγίζεται το κρέας με άλλα πράματα πέρα απ'την πιτούλα. μα πως θα γλιστρήσει ετσι στεγνο? 2
tritonas00 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τπτ άλλο, στεγνό. Δεν μ'αρέσει ν'αγγίζεται το κρέας με άλλα πράματα πέρα απ'την πιτούλα. Εδω + πατατες, τιποτε αλλο. Καθαρα πραματα Η κοπελα βαζει και σως, οποτε μετα εχει απολυμανση αλλιως δεν...
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Χίλιες φορές θα στο πω, το μαρούλι είναι το πρόβλημα... Και επειδή χω στο εξωτερικό ας περιγράψω πως ονειρεύομαι το σουβλάκι μου (ναι είμαι αθηναίος με ρίζες στην Αθήνα πριν την απελευθερωση της): Η πίτα πρέπει να ειναι υγρή με λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη και αλάτι. Το περιεχόμενο ειναι γύρος που σέβεται την 3/2 αναλογία, 3/5 κρέας 2/5 ξύγκι, το τζατζίκι ειναι πηκτό με λίγο αγγούρι, ιδέα ελαιολάδου, πολυ σκόρδο, μαύρο πιπέρι. Η τομάτα εινα steak tomato που την επομένη μέρα θα κάνει για φαγητό, το κρεμμύδι ξερικό 1-2 μηνών που στην αρχή καίει και στο τέλος γλυκίζει, μαϊντανός φρέσκος ψιλοκομμένος και κόκκινο πιπέρι. Και όλα αυτα στις σωστές αναλογίες. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές, αλλά μαύρο πιπέρι στο τζατζίκι;;
SaveCucumber Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 πρώτα σε μένα θα ρίξουν δλδ μιας που ζητάω πίτα ΜΟΝΟ με το κρέας μέσα και τίποτα άλλο... Μανάρι εσύ! Έτσι μόνο κρέας...
*nenya* Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μανάρι εσύ! Έτσι μόνο κρέας... Εσύ να υποθέσω βάζεις και αγγούρι; 6
SaveCucumber Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Συμφωνώ σε γενικές γραμμές, αλλά μαύρο πιπέρι στο τζατζίκι;; Ναι αδερφέ, ειναι για να σε γαργαλάει στον ουρανίσκο μαζί με το ξυδάκι του. Εσύ να υποθέσω βάζεις και αγγούρι; Το έγραψα εχθές αυτό. Λίγο αγγούρι. :·) 2
deesnider Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εσύ να υποθέσω βάζεις και αγγούρι; ...και συνεχίζουμε να αναφερόμαστε ακόμα στα πιτόγυρα, ε; Διότι με τα υπονοούμενα σας μ' έχετε καταμπερδέψει... 1
Unabomber Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ...και συνεχίζουμε να αναφερόμαστε ακόμα στα πιτόγυρα, ε; Διότι με τα υπονοούμενα σας μ' έχετε καταμπερδέψει... 7
margaritagr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγω ειμαι του κοτοπουλου κυριως.. Συνηθως παιρνω πιτα με γυρο κοτοπουλο πατατες ντοματα και sauce. Θα φαω και το χοιρινο με τζατζικι και κρεμμυδι αλλα προτιμω το κοτοπουλο. Η αληθεια ειναι παντως οτι οι περισσοτεροι γυροι που χουν τα σουβλατζιδικα ειναι τιγκα στο λιπος, και καμμενοι ανα σημεια. Ο γυρος που μετραει πολυ ειναι το λεγομενο ντονερ που αναφερθηκε και πιο πισω. Εκει νιωθεις πιο πολυ οτι τρως κρεας. 2
SaveCucumber Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ...και συνεχίζουμε να αναφερόμαστε ακόμα στα πιτόγυρα, ε; Διότι με τα υπονοούμενα σας μ' έχετε καταμπερδέψει... Πες ότι στο τζατζίκι δε βάζεις αγγούρι!;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα