stavros34 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 εγω ρεπαιδια 09:58 εκανα παραγγελια και μου δωσανε ακυρο. αποστολη σπιτι με αντικαταβολη, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Βάλε αυτό και δες. Επίσης αν έχει πες μας πόσο γρήγορα συνδέεται και πόσο ακριβές είναι. Δοκίμασε τό χωρίς να έχεις το wifi ανοιχτό για να δούμε πόσο καλό είναι χωρίς υποβοήθηση agps. To agps δεν εχει σχεση με το wifi αλλα με το δεκτη κινητης τηλεφωνιας. Συνεπως δεν επηρεαζει-βοηθαει καπου αν εισαι συνδεδεμενος με το router σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 a-gps είναι το κατέβασμα του almanac για να ξέρει το gps ποιους δορυφόρους να ψάξει για να λοκαρει πιο γρήγορα.. οπότε παίζει ρόλο αν είσαι συνδεμενος κάπου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros34 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πώς γίνεται να έχω κάνει παραγγελία 10:00 η ώρα και άλλοι να έχουν παραλάβει κάνοντας παραγγελία στις 11:44 ήταν τα λόγια μου στο τηλέφωνο στον κοτσοβολο στα κεντρικά και ζήτησα να μιλήσω με τον υπεύθυνο και μου είπαν θα με πάρουν σε λίγο. Λέτε να βγει τίποτα από όλο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πραγματικα δεν αξιζει να χαλιεστε για μια κινεζια του 20αρικου. Αφηστε το να περασει και περιμενετε την επομενη προσφορα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros34 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μια χαρά για δωράκια τσίμπησα 2 ευχαριστώ πολύ στο dopro.φιλε κάνεις εξαιρετική δουλειά. Και αν δείτε ακριβώς μετά τον dopro που έγραψε για την προσφορά μετά από 10 λεπτά έγραψα ότι πήρα δύο. Τι να πω απαράδεκτοι είναι πολύ λίγο για να τους χαρακτηρισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kob6931 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πραγματικα δεν αξιζει να χαλιεστε για μια κινεζια του 20αρικου. Αφηστε το να περασει και περιμενετε την επομενη προσφορα. Αν αντιμετωπίζουμε έτσι τα πράγματα, δεν θα αλλάξει τίποτα σ'αυτήν τη χώρα... Σημασία δεν έχει πόσο κοστίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros34 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πραγματικα δεν αξιζει να χαλιεστε για μια κινεζια του 20αρικου. Αφηστε το να περασει και περιμενετε την επομενη προσφορα. Δίκαιο έχεις ότι δεν αξίζει απλά λέμε τα γεγονότα για να ξέρει και ο επόμενος που θα "αγοράσει" κάτι σε προσφορά από το μαγαζί αυτό να ξέρει τι να περιμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drillgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Παρέλαβα και γω σήμερα από κατάστημα Τούμπας Θεσσαλονίκη. Η μπαταρία ήταν τελείως άδεια οπότε εντυπώσεις μόλις φορτίσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros34 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ότι να ναι είναι εκεί...Μόλις μου πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τελικά θα μου στείλουν το ένα από τα δύο που είχα παραγγείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Παιδια η ιστορια εχει δειξει οταν βγαινουν τετοιες προσφορες, ανεξαρτητα πιο ειναι το καταστημα που εβγαλε την προσφορα, θα πεσουν και ακυρα.Δεν θα παραλαβουν ολοι. Γιαυτο δεν αξιζει να χαλατε την διαθεση σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
history Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Με βάση όσα διαβάζω έχουν παραλάβει κανονικά όσοι επέλεξαν παραλαβή από κατάστημα....και κάποιοι άλλοι (που επέλεξαν παράδοση στο σπίτι) έφαγαν άκυρα τηλεφωνικώς....Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros34 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σωστά. Αλλά δεν ξέρω ίσως με τις πιεσεις που έκανα τρία τηλέφωνα δηλαδή εμένα θα μου στείλουν ένα. Έτσι είπαν τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το wifi ειναι λιγο για τα κλαματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 a-gps είναι το κατέβασμα του almanac για να ξέρει το gps ποιους δορυφόρους να ψάξει για να λοκαρει πιο γρήγορα.. οπότε παίζει ρόλο αν είσαι συνδεμενος κάπου!Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις