Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη στην 750ti το ντεμο ψιλοσερνεται 720p low και με πολλα drops,ελεγα μεχρι να κανω αναβαθμιση να το παρω και να δοκιμασω ειτε την πιο σαπια ποιοτητα,ειτε να βρω καμια πατεντα να το κλειδωσω στα 30fps,τι λετε αξιζει γενικα ή θα χασω απο την εμπειρια αρκετα?

Παραπανω θα επρεπε να ειχες αν ισχυει το παραπανω video 

.
Δημοσ.

Παραπανω θα επρεπε να ειχες αν ισχυει το παραπανω video 

.

Σε κλειστους χωρους πιανω ανετα 60 σχετικα σταθερα,αλλα σε ανοιχτους πεφτει ολη την ωρα 60-40-30-20 γενικα δεν παλευεται.

Δημοσ.

Φαίνεται να έπιασε δουλειά ο γερόFX.

Θα το τρέξω κάποια στιγμή και σε OpenGL να δω αν θα έχει την ίδια συμπεριφορά.

post-115429-0-74632500-1474338367_thumb.png

Αυτό το bug που όταν έχεις ελληνικά στο πληκτρολόγιο σου λέει όλα τα πλήκτρα στα tutorials ως * με σκοτώνει.
Έπαιζα και μόλις βγήκα για να γυρίσω στα αγγλικά και να δω με ποιο κουμπί χρησιμοποιώ το BFG 9000.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το bug που όταν έχεις ελληνικά στο πληκτρολόγιο σου λέει όλα τα πλήκτρα στα tutorials ως * με σκοτώνει.

Έπαιζα και μόλις βγήκα για να γυρίσω στα αγγλικά και να δω με ποιο κουμπί χρησιμοποιώ το BFG 9000.

Αυτό έφταιγε; Και δεν είχα καταλάβει πότε τα έδειχνε * και πότε κανονικά. 

Δημοσ.

Αυτό έφταιγε; Και δεν είχα καταλάβει πότε τα έδειχνε * και πότε κανονικά. 

Ναι αυτό είναι. Αν θυμάμαι καλά το ίδιο γινόταν και στο Wolfenstein. 

Δημοσ.

Επειδη στην 750ti το ντεμο ψιλοσερνεται 720p low και με πολλα drops,ελεγα μεχρι να κανω αναβαθμιση να το παρω και να δοκιμασω ειτε την πιο σαπια ποιοτητα,ειτε να βρω καμια πατεντα να το κλειδωσω στα 30fps,τι λετε αξιζει γενικα ή θα χασω απο την εμπειρια αρκετα?

Κάνε αναβάθμιση... κρίμα είναι να χαραμιστεί ένα τόσο ωραίο παιχνιδάκι. Εξάλλου δεν έχει και τρελές απαιτήσεις για το είδος του και τα γραφικά του.

Και τα 30fps είναι ντροπή.....

Δημοσ.

Get the DOOM Season Pass and continue to expand your multiplayer experience with three new, premium DLC packs. DLCs will include new multiplayer maps, weapons, equipment, playable demons, custom armor sets, Hack Modules, taunts, and more.

http://store.steampowered.com/app/458020/

Αρα μονο για το multiplayer ειναι το season pass,το οποιο multiplayer αν δεν σε ενδιαφερει(να ξερεις οτι γενικα δεν το παιζουν πολλοι)τοτε δεν σε ενδιαφερει το season pass και το προσπερνας.

40€ μονο για multiplayer? Lol,εχουν ξεφυγει τα παλικαρια.Οποτε τρωει ακυρο το DLC

Δημοσ.

Είμαι προς το τέλος και νομίζω ότι έχω αρχίσει να το βαριέμαι λίγο. Πολύ επαναλαμβανόμενο και λίγο εκνευριστικό από ένα σημείο και μετά...

Δημοσ.

Στα διαλείματα από το deus ex mankind divided που μου πέφτει λίγο βαρύ ρίχνω καμια πίστα doom σε επανάληψη. Πραγματικά είναι απολαυστικό. Τα τέρατα είναι πολύ καλά ισορροπημένα. Και τα όπλα απολαυστικά. Επίσης οι πίστες δεν γίνονται κουραστικές και έχουν λογική στην δομή τους. Πραγματικά έχω ευχαριστηθεί τα χρήματα που έδωσα. 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι προς το τέλος και νομίζω ότι έχω αρχίσει να το βαριέμαι λίγο. Πολύ επαναλαμβανόμενο και λίγο εκνευριστικό από ένα σημείο και μετά...

welcome to the club.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ τα ίδια. Είμαι στην φάση που πάω για 2η φορά στην κόλαση και πλέον... δεν είμαι ανυπόμονος να γυρίσω σπίτι να παίξω, ούτε έχω όρεξη να χάσω 10 φορές σε πίστα, και να γουστάρω την 11η. Σκέφτομαι μέχρι και να ρίξω το difficulty... βέβαια μόλις έψαξα και βλέπω ότι είναι τελευταία πίστα, άρα θα το παλέψω.

Κανένα παράπονο πάντως. Από τις 13 πίστες που έχει, μου πήρε 12 για να κουραστώ. Τις 11 τις υπεραπόλαυσα.

Α, και τώρα επανέρχομαι σε κάτι που συζητήθηκε πριν λίγες μέρες εδώ.

Φανταστείτε να ήταν και μεγαλύτερο.....

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ τα ίδια. Είμαι στην φάση που πάω για 2η φορά στην κόλαση και πλέον... δεν είμαι ανυπόμονος να γυρίσω σπίτι να παίξω, ούτε έχω όρεξη να χάσω 10 φορές σε πίστα, και να γουστάρω την 11η. Σκέφτομαι μέχρι και να ρίξω το difficulty... βέβαια μόλις έψαξα και βλέπω ότι είναι τελευταία πίστα, άρα θα το παλέψω.

Κανένα παράπονο πάντως. Από τις 13 πίστες που έχει, μου πήρε 12 για να κουραστώ. Τις 11 τις υπεραπόλαυσα.

Α, και τώρα επανέρχομαι σε κάτι που συζητήθηκε πριν λίγες μέρες εδώ.

Φανταστείτε να ήταν και μεγαλύτερο.....

Αν έκανα Review πριν 3 μέρες θα του έβαζα ένα 9/10.

Αυτή τη στιγμή θα έβαζα ένα 6/10, αλλά περιμένω να το τελειώσω πρώτα για να έχω άποψη.

Είμαι στην ίδια φάση με εσένα. Πέρασα πάρα πολύ καλά, απλά τώρα που πήγα ξανά στην κόλαση βαριέμαι... Πριν μέχρι και το σενάριο παρακολουθούσα με σχετική αγωνία.

Δημοσ.

Dude είναι repetitive for sure από φύση του το game συμφωνώ, αλλα σοβαρά τώρα ψάχνεις σενάριο σε DOOM?! :D Παίζει να μην διάβασα ούτε ένα memo :D Πάντως το game χρειαζόταν περισσότερα random encounters, ήταν πολύ λίγα.

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασα πολύ λίγα. Αυτό το απλό σενάριο είχε κάπως ενδιαφέρον.
Γενικά θέλει να είσαι στην τσίτα.
Πάντως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην απόδοση του παιχνιδιού σε σχέση με το οπτικό αποτέλεσμα. Έτσι πρέπει να είναι τα παιχνίδια στο PC.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...