Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω καθολου που θες να καταληξεις με το post σου. Το γεγονος οτι τρωνε CTD συστηματα με 1080/6700κ/16GB ram το θεωρεις "περιορισμενα περιβαλλοντα πορων"?

Ειπαμε το παιχνιδι εχει θεμα και μερικες φορες κρασαρει σε συγκεκριμενα σημεια οτι setup και να χεις, πως να το κανουμε.

Τα μισά+ από αυτά είναι κλοκαρισμένα του κwλου και, ως συνήθως, φταίει πάντα η άτιμοι καινονήα και όχι ο κάθε άμπαλος που νόμισε θα γεννήσει πυρίτιο με δύο sliders στο bios. Τον ένα μήνα φταιέι το Battlefront, τον άλλον το Primal...τώρα το Doom. Τι να λάβεις υπόψιν - με δουλεύεις;!...

• Like 3
Δημοσ.

Τα μισά από αυτά είναι κλοκαρισμένα του κ@λου και, ως συνήθως, φταίει πάντα η άτιμοι καινονήα και όχι ο κάθε άμπαλος που νόμιζε θα γεννήσει πυρίτιο με δύο sliders στο bios. Τι να λάβεις υπόψιν- με δουλεύεις;!...

αυτό που περιγράφεις είναι γενικότερο πρόβλημα και δε με νοιάζει αν ο άλλος το κάνει και με 2 sliders στο bios, αλλά το ότι δε τσεκάρει  μετά αν αυτό που έκανε είναι σταθερό και περιμένει να το διαπιστώσει στη πράξη ή να το ρίξει στο παιχνίδι που θα του προκαλέσει την αστάθεια

και το βλέπω και σε γνωστούς μου που ξέρω τι κάνουν τα pc τους, όχι σε αγνώστους από το internet

θυμάμαι παράδειγμα πριν λίγα χρόνια

"αλήθεια ρε τέρας; σου πήγε τόσο η κάρτα; κωλόφαρδο σε βρίσκω" (τι να πω..μνήμες στο διάστημα εμένα μου πέταγε arifacts ακόμα και στα unigine)

μετά τηλ

"έλα ρε *** μου κρασάρει το hitman εσένα σου έκανε τέτοια; πρέπει να βγει κάνα patch να στρώσει;" 

το χω τερματίσει.. κανένα θέμα.. ρίξε μνήμες, ***!

• Like 1
Δημοσ.

...

Ναι. Φταίει πάντα το παιχνίδι - που παίζουν εκείνο το μήνα - ή οι drivers. Ακόμα και αν αλλάξουν εταιρία. Το σάπιο setup ποτέ... Βρίσκουν και "bugs" παντού, μετά.

Δημοσ.

Φαίνονται ποιοι έχουν σωστά στημένο setup που γνωρίζουν και διαβάζεις τις δικές τους γνώμες.

Συχνά, δεν φαίνεται - όχι από ένα sig, πάντως. Εκτός και αν έχεις παρακολουθήσει για καιρό το γραπτό του καθενός. Για μικρή μειοψηφία μιλάμε... Οι υπόλοιποι νομίζουν ότι το overclocking είναι από τραγούδι του stan...

Δημοσ.

Παντως σε τελειως stock καταστασεις (ουτε η gpu overclock) το Doom μου εβγαλε το στανιο με τα crashes.

Απο καποιο patch και μετα δεν το ξανα εκανε. Αρα ειχε και αυτο τα θεματακια του.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι από το sig προφανώς και δεν φαίνεται, θα πρέπει να έχεις παρακολουθήσει κάποιον για καιρό για να ξέρεις ότι αυτός το κατέχει. Εδώ πολλοί ακόμα αναφέρουν προβλήματα με οδηγούς επειδή δεν ξέρουν να κάνουν καθαρή εγκατάσταση και κράζουν τις εταιρείες..

Παντως σε τελειως stock καταστασεις (ουτε η gpu overclock) το Doom μου εβγαλε το στανιο με τα crashes.

Απο καποιο patch και μετα δεν το ξανα εκανε. Αρα ειχε και αυτο τα θεματακια του.

Διάβαζα για συχνά CTDs σε αρκετά συστήματα στην αρχή οπότε μάλλον ήταν του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Ε ναι από το sig προφανώς και δεν φαίνεται, θα πρέπει να έχεις παρακολουθήσει κάποιον για καιρό για να ξέρεις ότι αυτός το κατέχει.

Διάβαζα για συχνά CTDs σε αρκετά συστήματα στην αρχή οπότε μάλλον ήταν του παιχνιδιού.

Δεν αποκλείεται να έχει θέμα και το όποιο παιχνίδι. Αλλά το πολύ κλάμα πέφτει, στην συντριπτική πλειοψηφία, από συστήματα που έχουν θέμα με κλόκες ή/και κακό maintenance/ρυθμίσεις/bloatware κλπ. Ντάξει - καλό είναι που έχει pc και ο κάθε πικραμένος, πλέον, αλλά ότι ξαφνικά έγιναν, με τους κουβάδες, σώμα bug-ο-γνωμοσύνης παντού, άσ' το...

Δημοσ.

Θυμάμαι όταν είχε βγει το FC3 πεφταν τα crashes βροχή επειδή ήταν πολύ πιο ευαίσθητο στο O/C από τα υπόλοιπα. Τώρα εδώ μέσα έχω δει πολλά, έχει ο άλλος 1080 με Acer Predator X34 και δεν ξέρει να ενεργοποιεί το G-Sync..

• Like 1
Δημοσ.

Τα μισά+ από αυτά είναι κλοκαρισμένα του κwλου και, ως συνήθως, φταίει πάντα η άτιμοι καινονήα και όχι ο κάθε άμπαλος που νόμισε θα γεννήσει πυρίτιο με δύο sliders στο bios. Τον ένα μήνα φταιέι το Battlefront, τον άλλον το Primal...τώρα το Doom. Τι να λάβεις υπόψιν - με δουλεύεις;!...

Yπονοεις οτι αυτοι που τρωνε crashes ειναι γιατι εχουν κανει overclock τo CPU και τη GPU τους? Δε μπορω να ξερω τι συμβαινει στους υπολογιστες των αλλων αλλα προσωπικα ασχετος απο υπολογιστες δεν ειμαι και ξερω ακριβως ποτε τρωω crash λογω overlock GPU και CPU (και τα 2 stock τα εχω btw).

Τι να σου πω, φαινεται οτι εισαι τρελα αρνητικα προκατειλημμενος σε ολα και ετσι δε μπορουμε να κανουμε συζητηση με τιποτα. Ειδικα στα rune trials ειναι χιλιοτσεκαρισμενο οτι το game εχει θεματακι και οχι δεν ειναι επειδη εβγαλες αχρηστο ολο τον κοσμο που δεν ξερει να κανει overclock το pc του.

Προσωπικα εμενα μου κανει CTD για 2 λογους, πρωτον αρκετα συχνα σε ορισμενα rune trials και δευτερον αρκετα σπανια σε ακυρα σημεια αραια και που (δεν εχω βρει το λογο για αυτο). Update στο game δεν εχω κανει οποτε δεν ξερω εαν εχει γινει fix.

Δημοσ.

Σύμφωνα με occulist, το έχω τερματίσει, έχω ξεκινήσει δεύτερο playthrough και ποτέ δεν μου έκανε το παραμικρό το παιχνίδι. Αντιθέτως ένας που είχε θέμα και μου έφερε το pc του και ενώ μου έκανε εισαγωγή ότι "ξέρει" από αυτά, είδα ότι γινόταν μακελειό στο bios χωρια την άθλια κατάσταση του λογισμικού..... Σχετικά με το παιχνίδι έχει ακουστεί κάτι για free update 3 νομίζω αυτή την εβδομάδα;

Δημοσ.

Εξαιρετικό.
Κόλλησα σήμερα και έπαιζα πάνω από 5 ώρες σερί και δεν το κατάλαβα.
Το έχω ευχαριστηθεί.

Συμφωνώ απόλυτα με ότι λέει ο Angry Joe.

Γρήγορο, άμεσο, απλό, βία και πάλι βία, χαβαλές αλλά ταυτόχρονα τρομακτικό και ατμοσφαιρικό, όπως πρέπει να είναι ένα Doom.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...