Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα το doom στο HTPC στον προβολέα με την "ταπεινή" GTX 950. Έπαιζα στις 120" με dualshock 3. Το παιχνίδι είναι εντυπωσιακότατο σε γραφικά και textures και το gameplay του πολύ ευχάριστο. Αν και είμαι φανατικός παίκτης keyboard mouse συνήθισα το χειριστήριο γρήγορα. Βέβαια το έπαιζα στο hurt me plenty, ενώ στο pc στο ultra violence.

Δημοσ.

Σήμερα πήρα την απόφασή να "αγοράσω" το doom απ τον θείο και πραγματικά εντυπωσιαστικα από τα γραφικά, καρφωμένο στα 60fps με vsync οn και ρυθμησεις σχετικά ψηλά βασικά άφησα τη προεπιλογή δε τα πειραξα καν γιατί ήταν υπέροχα, και ή δράση ακαταπαυστη, αλήθεια μπορώ να αφαίρεσω κατι πολυ ελαφρυα χιονακια που υπάρχουν σαν φίλτρο από πάνω απ τα γραφικά? Δε ξερω αν τα έχετε παρατηρήσει κι εσείς αλλά δε ξέρω τι ρυθμηση είναι αυτή και αν όντως υπάρχει

Δημοσ.

Σήμερα πήρα την απόφασή να "αγοράσω" το doom απ τον θείο και πραγματικά εντυπωσιαστικα από τα γραφικά, καρφωμένο στα 60fps με vsync οn και ρυθμησεις σχετικά ψηλά βασικά άφησα τη προεπιλογή δε τα πειραξα καν γιατί ήταν υπέροχα, και ή δράση ακαταπαυστη, αλήθεια μπορώ να αφαίρεσω κατι πολυ ελαφρυα χιονακια που υπάρχουν σαν φίλτρο από πάνω απ τα γραφικά? Δε ξερω αν τα έχετε παρατηρήσει κι εσείς αλλά δε ξέρω τι ρυθμηση είναι αυτή και αν όντως υπάρχει

Δες αν έχει επιλογή για το film grain και απενεργοποίησε το.

• Like 1
Δημοσ.

αλήθεια μπορώ να αφαίρεσω κατι πολυ ελαφρυα χιονακια που υπάρχουν σαν φίλτρο από πάνω απ τα γραφικά? Δε ξερω αν τα έχετε παρατηρήσει κι εσείς αλλά δε ξέρω τι ρυθμηση είναι αυτή και αν όντως υπάρχει

Απενεργοποίησε τις επιλογές film grain και chromatic aberration για καθαρή και κανονική εικόνα. 

Δημοσ.

Εντυπωσιάστικες απο ποιά γραφικά ακριβώς, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μέτρια στην καλύτερη..... και μιλώ για 4Κ που παίζω και όλα στο τέρμα και πάλι δεν είδα τίποτε το εντυπωσιακό σαν κονσολοπαίχνιδο....

Σαν παιχνίδι επίσης δεν μου άρεσε βαρετό αρκετά, αν και είμαι της γενιας του πρώτου doom με diamond viper κλπ, την ίδια γνώμη έχω και για 20 ετη πρίν δεν μου έκανε κάτι, με το μόνο που ασχολήθηκα κάπως ήταν το doom 3 και αυτό για να benchαρω στην ουσία την 6800 ultra τότε, γιατί το παιχνίδι αυτό στον τεχνικό του τομέα για την εποχή του ήταν πραγματικά πρωτοποριακό μαζί με το far cry το πρώτο, καμμια σχέση με την παπαριά αυτή του doom 2016

Δημοσ.

Το DOOM έχει το καλύτερο performance/visual ratio αυτή τη στιγμή και δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα αυτό. Οι κορυφαίες κάρτες βαράνε και 200FPS, εάν push-αραν λίγο τα γραφικά ώστε να έχουμε 60FPS στις κορυφαίες κάρτες θα βλέπαμε άλλο DOOM τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Οντως,δεν εχει τα ουαου γραφικα,αλλα αρκετα καλα.

Αλλα το θεμα ειναι οτι βγαζεις fps και με μετριες καρτες.

Αλλα παιχνιδια για να βγαλουν παρομοια ποιοτητα σου κοβουν στη μεση και βαλε τα fps.

• Like 1
Δημοσ.

Και το pCARS που είναι και το μόνο παιχνίδι προς το παρόν που πλησιάζει προς το φωτορεαλισμό δίνει άνετα 70-125 fps σε 4Κ στο rig μου με όλα στο μέγιστο των ρυθμίσεων τους, το Doom 80-115 το μέγιστο που είδα, τέλος πάντων δίνουν τα ίδια περίπου fps και η διαφορά τους η οπτική είναι χαώδης τουλάχιστον

Δημοσ.

Εντυπωσιάστικες απο ποιά γραφικά ακριβώς, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μέτρια στην καλύτερη..... και μιλώ για 4Κ που παίζω και όλα στο τέρμα και πάλι δεν είδα τίποτε το εντυπωσιακό σαν κονσολοπαίχνιδο

η έκδοση του DOOM για pc ειναι Α-Ψ-Ο-Γ-Η, μονο κονσολοπαιχνιδο δεν ειναι.

σε 144hz με αυτον τον οπτικο τομέα και την καταιγιστική δράση+ τέλειο χειρισμο δινει ρέστα.

• Like 1
Δημοσ.

Το DOOM έχει το καλύτερο performance/visual ratio αυτή τη στιγμή και δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα αυτό. Οι κορυφαίες κάρτες βαράνε και 200FPS, εάν push-αραν λίγο τα γραφικά ώστε να έχουμε 60FPS στις κορυφαίες κάρτες θα βλέπαμε άλλο DOOM τώρα.

Δεν έχω δει τι κάνει το battlefield , αλλά για μένα το στέμμα αυτό το παίρνει το gears 4 το οποίο θεωρώ ότι έχει σαφώς καλύτερα γραφικά από το doom και το παίζω σε ultra με την αρχαιολογία μου

Επίσης για τους κόκκινους τουλάχιστον υπάρχει και το hitman

Το doom δηλαδή είναι όμορφο σίγουρα, αλλά δεν έχει και ΤΑ γραφικά

Δημοσ.

Το DOOM έχει το καλύτερο performance/visual ratio αυτή τη στιγμή.

Έτσι ακριβώς.

Βάλε ότι σε πολλούς για το γεγονός ότι τρέχει πολύ καλά δημιουργεί αίσθημα ότι δεν έχει τόσο καλά γραφικά. Αυτό παίζει πολύ στη ψυχολογία.

Δημοσ.

Δε ξερω τι θεωρει ο καθενας ΤΑ γραφικα, αλλα για εμενα και τα δικα μου κριτηρια το doom με ικανοποιουσε σε πολυ μεγαλο βαθμο αν οχι μεγιστο στα γραφικα του, μενω απλα σε αυτο, τωρα σχολια και αποψεις του τυπου ''κονσολοπαιχνιδο'' μετριοτητα μαθηματικη μετρηση fps για να δειξει ο καθενας ποσο μεγαλο το εχει (το συστημα) και δε ξερω εγω τι αλλο, σεβαστα και δεκτα ο καθενας λεει τη γνωμη του αλλα εχω κι εγω δικαιωμα να γελασω με κατι τετοιου τυπου σχολια γιατι μονο γελιο μου προκαλουν.

Η δικια μου συμβουλη θα ηταν απλα να παιξετε, να χαρειτε το game και να μη κολλατε μερικοι μερικοι ποσο μεγαλο το εχετε (το συστημα) και ποσα fps χανετε ή κερδιζετε ή να κανετε μαθηματικη επειδειξη των fps του συστηματος σας, δεν ειμαστε μαθηματικοι ουτε πυρινικοι φυσικοι για να μετραμε μη χασουμε καμια πραξη ή κανενα ποντο απο τα fps μηπως και στριφογυρναμε ανησυχοι στον υπνο μας το βραδυ, παιρνεις μια ανασα, χαλαρωνεις, βαζεις το παιχνιδι, παιζεις, δε σου αρεσει? δε παιζεις, thats all, τοσο απλα :)

• Like 2
Δημοσ.

Το performance κυνηγάνε οι εταιρίες για να πουλήσουν στην μάζα και όχι στο μικρό ποσοστό με high-end άσχετα που συνήθως στις μέρες μας they fuck it up, το game τρέχει άψογα και looks fine και είναι λίγα τα releases πια με τόσο καλο optimization, στην τελική το είδος του game δεν είναι να κοιτάς τοπια :D

Δημοσ.

Το performance κυνηγάνε οι εταιρίες για να πουλήσουν στην μάζα και όχι στο μικρό ποσοστό με high-end :D

Σε αλλο θέμα λεγαμε για το amazon αμερικης, που τους τελευταιους μήνες απο τις συνολικές gpu που πουλησε, ανω του 50% ειναι GTX 1080/1070 άρα γινεται ακομη μεγαλύτερο το ποσοστό αν βάλουμε μέσα και GTX 1060. Δεν ειναι λιγοι δηλαδη οι κατοχoι μιας συγχρονης και δυνατης gpu. Λεμε εμεις ειναι μεν θηρια Gpus αλλα ειναι ακριβές δε, ωστοσο οπως φαινεται υπάρχει σημαντικη αγορά, αλλιως σιγα μην μπαιναν στον κοπο να ξοδέψουν τεραστια ποσα σε ερευνα/αναπτυξη για να βγαλουν τις pascal και την καθε pascal. Οι άνθρωποι πουλάνε κανονικά και με το νομο.

τωρα για το DOOM ξαναλέω και εξαιρετικά γραφικά έχει και εξαιρετικά τρέχει και εξαιρετικο shooter ειναι, πραγματικο DOOM με φρενηρη δράση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...