Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταξύ των 3 dell 27 ποια θα προτιμούσατε ;

u2720q (4κ)

U2721DE (QHD)

U2719D (QHD)

αν έχετε κάποια καλύτερη 27αρα σε panel και χρωματική απόδοση πείτε μου.

Η άλλη σκέψη είναι να πάω σε 2 24αρες dell fullHD με όσο το δυνατόν καλύτερο πάνελ σε χρώματα.

Επεξ/σία από haris013
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν προτείνω Dell, γιατί έχω την S2415H, και η βάση της είναι πολύ αδύναμη, με αποτέλεσμα να κουνιέται με το παραμικρό η οθόνη.

Ευτυχώς σε ιδανικές συνθήκες (χωρίς φώτα να αντανακλούν στο panel) δεν το καταλαβαίνεις.

Ούτε με το μαύρο της έχω εντυπωσιαστεί...ακόμα ψάχνω μια οθονούλα με μαύρο, μαύρο, και όχι γκρι.

Δημοσ.

Ερώτηση περισσότερο από περιέργεια.

Για ποιο λόγο δεν προτείνει κανείς  αυτό το monitor? Η τιμή του είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, είναι ips, gsync+freesync comp και κυρίως είναι Dell.

Και δεν έχει ούτε μια αξιολόγηση στο Skroutz. Μου διαφεύγει κάτι εμένα?

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι στο site της εταιρείας  εδώ λέει στον τύπο του panel LED αντί για IPS που λέει στο Skroutz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27αρι monitor, αναλυση τουλαχιστον QHD, χρηση παιχνιδιων ελαχιστη ως καθολου

desktop χρηση κυριως (web browsing, κανα ψιλο editing σε photos, απλα πραγματα). Φανταστειτε οτι τοσο καιρο ειμαι με αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/9208530/Samsung-C24F390FHU.html και δεν θα ελεγα οτι εχω ιδιαιτερο παραπονο.

Εχετε να προτεινετε κατι;

Επισης απορια. Υπαρχουν μονιτορ που να μπορουν να δεχτουν 2 input ταυτοχρονα (πχ 2 hdmi παραδειγμα)  και να μπορουν να απεικονισουν σε πχ split screen εικονα και απο τις 2 πηγες? 

Επεξ/σία από CptBill
Δημοσ.

Εγώ για Web agency, αγόρασα μόλις τώρα 3 από τις HP Elite Display 273. Πολύ καλές οθόνες, είμαι πολύ ευχαριστημένος, θα ήθελα να πάρω τις HP Elite Display 273q οι οποίες έχουν μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά είναι και στα διπλά λεφτά...

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάω σε 32άρι 4κ monitor αντί να μπλέξω με multi monitor setup. Είμαι ανάμεσα στις παρακάτω:

• LG 32UK550-B

• Samsung UJ590

• Viewsonic VX3211-4K-mhd

Η χρήση είναι γραφείου κατά κύριο λόγο και λίγο content consumption (movies,games)

Τι λέτε; παίζει κάποια καλύτερη επιλογή; γενικά κλείνω προς τη Viewsonic

Δημοσ.
Στις 17/8/2020 στις 3:55 ΜΜ, CptBill είπε

27αρι monitor, αναλυση τουλαχιστον QHD, χρηση παιχνιδιων ελαχιστη ως καθολου

desktop χρηση κυριως (web browsing, κανα ψιλο editing σε photos, απλα πραγματα). Φανταστειτε οτι τοσο καιρο ειμαι με αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/9208530/Samsung-C24F390FHU.html και δεν θα ελεγα οτι εχω ιδιαιτερο παραπονο.

Εχετε να προτεινετε κατι;

Επισης απορια. Υπαρχουν μονιτορ που να μπορουν να δεχτουν 2 input ταυτοχρονα (πχ 2 hdmi παραδειγμα)  και να μπορουν να απεικονισουν σε πχ split screen εικονα και απο τις 2 πηγες? 

https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8.html

Τίμια επιλογή και 32αρη 

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum, άποψη για την AOC AOC CU34G2X? Ψάχνω κάτι σε 34άρι ultra wide και είναι ότι τιμιότερο βρήκα. Με εξαίρεση το tn panel (εννοείται σε αυτά τα χρήματα) και ότι δεν έχει gsynq module (επίσης για αυτά τα χρήματα). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/8/2020 στις 7:27 ΠΜ, SakafliaC είπε

Ερώτηση περισσότερο από περιέργεια.

Για ποιο λόγο δεν προτείνει κανείς  αυτό το monitor? Η τιμή του είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, είναι ips, gsync+freesync comp και κυρίως είναι Dell.

Και δεν έχει ούτε μια αξιολόγηση στο Skroutz. Μου διαφεύγει κάτι εμένα?

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι στο site της εταιρείας  εδώ λέει στον τύπο του panel LED αντί για IPS που λέει στο Skroutz.

Βγήκε τη μέρα που έγραψες για αυτή, αρχίζουν και βγαίνουν τα review.

Το panel της S2721DGF είναι IPS.

Επεξ/σία από elpenor
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ιδιο panel με την gl850 λενε οτι εχει, με OC στα 165.

νομιζω πηρε το ματι μου οτι η dell την εβγαλε σε sale κατω απο 400 τουλαχιστον εξω.

anyway στα 400 κατι  ειναι πολυ καλη τιμη, το panel ειναι πολυ καλο για οποιον θελει 27αρι, με μονο μειονεκτημα το contrast που ειναι θεμα με ολα τα ips.

αρκει να δινει η lg εξισου καλα panel με τη δικη της απο αποψη bleeding, glow, uniformity etc.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Στις 22/8/2020 στις 11:43 ΠΜ, paularas είπε

Καλημέρα στο forum, άποψη για την AOC AOC CU34G2X? Ψάχνω κάτι σε 34άρι ultra wide και είναι ότι τιμιότερο βρήκα. Με εξαίρεση το tn panel (εννοείται σε αυτά τα χρήματα) και ότι δεν έχει gsynq module (επίσης για αυτά τα χρήματα). 

Va ειναι το πανελ της. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα ,σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά αν είναι εύκολο να ξανά απαντήσετε .

Budget: 200-250 euro (αν είναι εύκολο από κάποιο κατάστημα που να έχει και δωσεις)

Χρήση : ψευτοgaming , όπως cs go και κανά cod

Ιντσες: 24

κάρτα γραφικών :msi 1650 super, επεξεργαστής:r5 2600

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από xtolicc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...