Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωριζει κανεις εαν υπαρχει Online o τηλεφωνικος καταλογος κινητης τηλεφωνιας ?

Δημοσ.

το εχω κοιταξει αυτο αλλα δεν μου βγαζει κανενα αποτελεσμα. μαλιστα πριν ψαξω αυτο που θελω κανω αναζητηση με τον δικο μου κινητο τηλεφωνικο αριθμο και δεν μου βγαζει κατι, παρολο που δεν εχω δηλώσει αποκρυψη

Δημοσ.

ονομαστικο ψαχνω, αλλα εαν δεν εχει τον δικο αριθμο που δεν τον αχω δηλωσει ως απορρυτο, τι να κατσω να ψαξω απο εκει και περα ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο 11888.gr έψαξα το δικό μου κινητό, το οποίο εχω δηλωμένο και ως επαγγελματικό και:

- δεν μου το βγάζει στον επαγγελματικό οδηγό.

- μου το βγάζει στον "κανονικό" οδηγό.

Άλλα 'ντ' άλλων.

• Like 1
Δημοσ.

Στο 11888.gr έψαξα το δικό μου κινητό, το οποίο εχω δηλωμένο και ως επαγγελματικό και:

- δεν μου το βγάζει στον επαγγελματικό οδηγό.

- μου το βγάζει στον "κανονικό" οδηγό.

Άλλα 'ντ' άλλων.

Από όσο ξέρω για να καταχωρηθείς στον επαγγελματικό κατάλογο, πρέπει να κάνεις κάποιες ενέργειες πρώτα.

Δημοσ.

Αν κάποιος καλέσει τα 118xx τότε θα σου βρουν το νούμερο που ψάχνεις, (εφόσον δεν εχει δηλώσει πως δεν θελει να εμφανίζεται το νούμερο του στους καταλόγους).

Απο εκει και πέρα μέσω internet (τσάμπα δηλαδή) εμφανίζονται μονο τα νούμερα του συγκεκριμένου παρόχου.

• Like 1
Δημοσ.

το εχω κοιταξει αυτο αλλα δεν μου βγαζει κανενα αποτελεσμα. μαλιστα πριν ψαξω αυτο που θελω κανω αναζητηση με τον δικο μου κινητο τηλεφωνικο αριθμο και δεν μου βγαζει κατι, παρολο που δεν εχω δηλώσει αποκρυψη

Η απόκρυψη που παίρνεις τηλέφωνο τον άλλο και δεν εμφανίζεται το νουμερό σου στην οθόνη του, δεν έχει καμιά σχέση με τους τηλεφωνικούς καταλόγους. Μήπως το νουμερο σου είναι με κάρτα;

Δημοσ.

Η απόκρυψη που παίρνεις τηλέφωνο τον άλλο και δεν εμφανίζεται το νουμερό σου στην οθόνη του, δεν έχει καμιά σχέση με τους τηλεφωνικούς καταλόγους. Μήπως το νουμερο σου είναι με κάρτα;

οχι δεν ειναι καρτα και δεν μου βγαζει ουτε και το σταθερο μου. εσενα δηλαδη το δικο σου Νο το βγαζει ?

Αν κάποιος καλέσει τα 118xx τότε θα σου βρουν το νούμερο που ψάχνεις, (εφόσον δεν εχει δηλώσει πως δεν θελει να εμφανίζεται το νούμερο του στους καταλόγους).
Απο εκει και πέρα μέσω internet (τσάμπα δηλαδή) εμφανίζονται μονο τα νούμερα του συγκεκριμένου παρόχου.

ναι αυτο εχω αρχισει να πιστευω και εγω. υπαρχει ο καταλαγος αλλα δεν ειναι διαθεσιμος στο ιντερνετ δωρεαν.

Δημοσ.

οχι δεν ειναι καρτα και δεν μου βγαζει ουτε και το σταθερο μου. εσενα δηλαδη το δικο σου Νο το βγαζει ?

Το δικό μου δεν το βγάζει αλλά είχα επιλέξει να μην εμφανίζεται στους καταλόγους. Βασικά το διευκρίνισα διότι ένα καλό που είχαν τα καρτοκινητά ήταν η ανωνυμία τους, οπότε τότε που βγήκε ο νόμος περί δήλωσης των καρτοκινητών πριν μερικά χρόνια, οι τυποποιημένες αιτήσεις είχαν σαν προεπιλογή (και ίσως ακόμη έχουν, δεν ξέρω) να μην εμφανίζεται ο αριθμός στους καταλόγους. Σε κάθε περίπτωση, αν το δικό σου νούμερο δεν εμφανίζεται στους καταλόγους αυτό δεν σημαίνει κάτι, και βασικά είμαι σίγουρος πως η ιστοσελίδα που αναφέρεται στο 2ο μήνυμα έχει τον ενοποιημένο κατάλογο παρότι η ιστοσελίδα είναι του ΟΤΕ. Το ξέρω γιατί έχω βρει νούμερα που είμαι σίγουρος ότι ανήκουν σε άλλες εταιρίες, σταθερής και κινητής.

Δημοσ.

Υπάρχει για όσους δεν έχουν δηλώσει να μπουν στο απόρρητο μητρώο. Μπες Link.png Site: εδώ και ψάξε με όνομα ή νούμερο.

Για τα μπαζα ειναι αυτο...Εχω καναπαει σε ΟΤΕ λογω vdsl εδω και σχεδον δυο μηνες αλλα δεν με βρισκει .

Δημοσ.

ούτε εμένα με βρίσκει και δεν το έχω δηλώσει να μην εμφανίζεται οπότε σίγουρα κάτι παίζει

Δημοσ.

Νομίζω παλιότερα έβρισκα από όλες τις εταιρείες αλλά ίσως ισχύει αυτό που λέει ο άγαμος θύτης. Νούμερα που ξέρω ότι είναι οτε-κοσμοτε πάντως τα βρίσκει ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...