Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν δεν ντρέπονται.. :o

Αν και φαντάζομαι οτι είναι το αντίστοιχο του , όταν εμείς χτίζαμε παρθενώνες εσείς τρώγατε βελανίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο το άρθρο αλλά και να είναι, τόσο η γαλλική κυβέρνηση όσο και ο γαλλικός λαός μας έχουν σταθεί. Το ότι βρέθηκαν δύο πειραγμένοι δε σημαίνει τίποτα. 

Δημοσ.

Έγκυρο άρθρο με πηγή την εξίσου ειδησεογραφική ιστοσελίδα που αναδημοσίευσε άρθρο τύπου «έλληνας πιλότος πήγε με το εφ16 στην τουρκία και έκανε ανάληψη από ΑΤΜ». Αμέ.

Άντε να αρχίσουμε να παπαγαλίζουμε και τους τουρίστες στην Ικαρία που παρήγγειλαν μισή φρατζόλα, 1/4 μπριάμ και μισή πατάτα. Όσο στεκόμαστε σε τέτοια περιστατικά μάλλον το «πρέπει να ξυπνήσουμε» είναι οξύμωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό γίνεται,

δηλαδή να ζητάνε εκπτώσεις ή δωρεάν παροχές την ώρα του λογαριασμού και όχι νωρίτερα.

http://www.argolikeseidhseis.gr/2015/06/blog-post_421.html

Αλλά είναι λίγοι αυτοί που το κάνουν και ανήκουν σε γνωστές κατηγορίες ανθρωποειδών.

Όσον αφορά την Ελλάδα υπάρχει και η περίπτωση να είναι άνθρωποι για όλες τις δουλειές,

που πήραν εντολή να το πράξουν για να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσφήμιση.

Ή μπορεί να είναι απλώς φασιστοειδή και κομπλεξικοί κάθε είδους.

Είναι σίγουρα γνήσιοι απόγονοι των αποικιοκρατών…

Δεν γίνεται όμως μόνο εδώ, έχω δει Γερμανούς να κάνουν το ίδιο, σε τουριστικό θέρετρο της Ολλανδίας.

• Moderators
Δημοσ.

ας ξυπνησει ο ελληνας να μην δινει δικαιωματα να του τα κανουν αυτα και μετα να εχει και αποψη ! Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι κουκουρουκου ειδηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...