Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο Πειραια ή απο Αθήνα πηγαίνεις στον σταθμό Κηφισιας και βγαζεις εισιτήριο για Τριπολη-Αρκαδια.(Ο φιλος σου καλο θα ηταν να βγαλει φυλο πορειας για το κτελ ωστε να παει δωρεαν μην πληρωσει 30 ευρω αδικα)

για ο,τι αλλο σχετικο με Τριπολη ρωτηστε ελευθερα.

εισαι και εσυ φοιτητης Τριπολη , σε καταλαβα :P Παιζει να καταλαβα και ποιος εισαι ;)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εισαι και εσυ φοιτητης Τριπολη , σε καταλαβα :P Παιζει να καταλαβα και ποιος εισαι ;)

Προχθες ορκιστικαμε..ησουν και εσυ σε αυτην την ΕΣΣΟ?

Δημοσ.

Προχθες ορκιστικαμε..ησουν και εσυ σε αυτην την ΕΣΣΟ?

ακυρο, το username με παρεπεμψε σε καποιον αλλο. Αυτος που λεω ειναι ακομα φοιτητης :P

Δημοσ.

Τα 8~ ευρω που μας δινει ο στρατος μπορουμε να τα αρνηθουμε;

Τυπικα, και αν θυμαμαι καλα, εφοσον το στρατοπεδο ειναι οργανωμενο οχι. Αλλα απο περιεργεια, γιατι να θες να το κανεις αυτο;

Δημοσ.

Μας ηρθε υπηρεσιακο-διαταγη οτι απο Νοέμβριο οι μηνες υποχρεωτικης θητειας γίνονται 12 στο στρατο ξηρας.για όσους είναι ηδη μεσα, δεν επηρεάζονται.

• Like 1
Δημοσ.

Τυπικα, και αν θυμαμαι καλα, εφοσον το στρατοπεδο ειναι οργανωμενο οχι. Αλλα απο περιεργεια, γιατι να θες να το κανεις αυτο;

Δεν θελω να φανει οτι εχω εισοδημα, εστω και αυτο...

Δημοσ.

Μας ηρθε υπηρεσιακο-διαταγη οτι απο Νοέμβριο οι μηνες υποχρεωτικης θητειας γίνονται 12 στο στρατο ξηρας.για όσους είναι ηδη μεσα, δεν επηρεάζονται.

Τι ειναι δηλαδη αυτο το υπηρεσιακο -διαταγη?? 

Εγω που ειμαι Αεροπορια απο Νοεμβριο και ειμαι ηδη 12μηνο ? θα κανω 24 μηνες? :P 

Δημοσ.

εισαι σοβαρος τωρα?

ποίοι ειναι οι "μας"?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...