Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

opcorsa τι χρωμα εχεις εσυ?

εγω το "βυσμα" δυστυχεστατα εχω πρασινο, αν και ακουσα οτι αλλαζουν αυτα κατα την θητεια μας...

τεσπα , φαντασου συφανταρος με το ιδιο ι (ι1) ιδια ειδικοτητα, ιδιο ποστο στην μοναδα, ιδιο αριθμο σκοπιων/υπηρεσιων και του εδωσαν βυσινι... ΠΩΣ ΓΕΝΙΝ ΑΥΤΟ??????

πραγματικα δεν ξερω δεν μπορω ουτε να φανταστω...

αεροπορια νομιζω πανε πρασινο βυσινι πορτοκαλι μπλε λευκο.. καπως ετσι..

Δημοσ.

εμενα μου ηρθε χαρτι και εδωσα το παλιο και πηρα αλλο χρωμα

ναι ελπιζω να γινει και σε εμενα αυτο γιατι δεν λεει πρασινο, ειδικα αν ο αλλος με ιδια θητεια περνει αλλο χρωμα..

μαρεσει κατι πουστονεα που οταν απολυθηκαμε με κοροιδευαν γιατι ειχαν λευκο χαρτι ενω ηταν ι1 ... ελπιζω να ισχυει το γελα καλυτερα οποιος γελα τελευταιος

Δημοσ.

τωρα το θεμα ειναι τι κανεις στον στρατο καλα την εβγαλες με το βυσμα,τωρα κανα βυσμα για δουλεια παιζει? η ολη μερα ινσομνια.κομ?

Δημοσ.

τωρα το θεμα ειναι τι κανεις στον στρατο καλα την εβγαλες με το βυσμα,τωρα κανα βυσμα για δουλεια παιζει? η ολη μερα ινσομνια.κομ?

axaxa εισωραιος...

ερωτηση- παιζει να ειχε βυσμα ο αλλος με το βυσινι φυλλο πορειας?γενικα θελει βυσμα για "καλο" χρωμα?

εχουμε μια επιχειρηση γιαυτο ειμαι συνηθως ινσομνια, και κυνηγαω και κατι μεταπτυχιακα τωρα, αλλα θα δειξει.. ξεμακραινει η κουβεντα ομως

Δημοσ.

Τσκ τσκ τσκ τί να πω;

Μη με παρεξηγείς :-), απλά μου φαίνεται αδιανόητο να πω μια σειρά μου έτσι...

Στην εποχή μου αυτό το 'χαμε για βρισιά

Δημοσ.

κ εγω ειχα παρει πρασινο λελεδοχαρτο και σε 1 χρονο και κατι απο την απολύση μου ,ηρθε συστημενο σπιτι το ασπρο και πηγα στο ταχυδρομειο και εστειλα πισω τα κομματια απ το παλιο που ζητησαν [ειχε και ειδικο φακελο]. Καποιες σειρες μου που ειχα τοτε στο fb μου ειπαν οτι τους καλεσαν εκεινη την περιοδο για μετεκπαιδευση μια βδομαδα , εμενα τιποτα και καλυτερα κιολας :P

συνcorsoφιλε , κατα την ταπεινη μου αποψη παιζει ρολο και το βυσμα στο χρωμα απολυτηριου , δεν νομιζω να ειναι τυχαιο το οτι οι γραφεις πηραν ασπρο κατευθειαν .Εκτος και αν οντως ειναι τυχαιο και δινουν οντως πρασινο σε πρασινομπερεδες , ΕΑ και στους Ι1-2 .  Επισης μου φανηκε παραξενο γιατι οι γραφεις σε εμας ειχαν παει και ΛΥΒ ,οποτε δεν νομιζω να ηταν ντακότες

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ένοπλοί στην μονάδα μου πήραν λευκό, άοπλοι πήραν πράσινο. Να δω τι θα κάνουν οι 2οι όταν του καλέσουν... :P

Δημοσ.

Ένοπλοί στην μονάδα μου πήραν λευκό, άοπλοι πήραν πράσινο. Να δω τι θα κάνουν οι 2οι όταν του καλέσουν... :P

Καθαριοτητες και λαντζα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Καθαριοτητες και λαντζα :P

Δεν προβλέπονται, τα κάνουν οι "τρέχοντες" φαντάροι αυτά και σε μεγαλύτερο βαθμό για να φαίνεται ακόμα καλύτερα το στρατόπεδο...

Όταν έσκασαν σε μας επίστρατοι, ήρθαν μαλλιάδες με μούσια κτλπ κτλπ. Ούτε να ξυριστούν, σιγά μην κάνουν κι αγγαρείες... :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...