Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ειχα πορτοκαλι και μετα μου εστειλαν λευκο παντως...γιατι ασχολειστε με χαζομαρες? Σιγα μην καλεσουν κοσμο για επιστρατευση με την πεινα που εχει πεσει

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ναι, απλά κουβέντα να γίνεται.

Εν το μεταξύ μη νομίζεις, το '97-'98 υπηρέτησα. Πολύυυ πριν την υποψία οικ. κρίσης να πείς!

Δημοσ.

Εγω πρασινο πηρα, αλλα θελω να με καλεσουν μονο αν ειναι να κανουμε καμια βολη, αν ειναι για τσιμπην, μπιφτεκια και πηξιμο να μου λειπει :P

Δημοσ.

Τί πήξιμο;;; Εδώ μιλάμε οτι οι επίστρατοι έχουν αντιμετώπιση guest vip χαχαχα

Πώς πάνε τα χρώματα, ξέρει κανείς;

Τα απολυτήρια απ' όσο θυμάμαι ήταν ροζ το πρώτο(εξού και η Ροζαλία που κάναμε αμάν για να την δούμε), πράσινο το δεύτερο και λευκό το τρίτο. Τώρα το πορτοκαλί που λέει ο φίλος απο πάνω, πρώτη φορά τ' ακούω...

Όσο είχες το ροζ απολυτήριο ήσουν στην ουσία ακόμα στρατιώτης με λευκό φύλλο πορείας απλά και λεγόταν οτι άμα έκανες μαλακία πέρναγες στρατοδικείο και οχι πολιτικό δικαστήριο... τρέχα γύρευε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πώς πάνε τα χρώματα, ξέρει κανείς;

Λευκό και πράσινο υπάρχουν πλέον αν δεν κάνω λάθος. Το 1ο μόνο σε περίπτωση πολέμου, το δεύτερο ανάλογα το πόσο γκαντέμης/τυχερός είσαι... :P

• Like 1
Δημοσ.

Λευκό και πράσινο υπάρχουν πλέον αν δεν κάνω λάθος. Το 1ο μόνο σε περίπτωση πολέμου, το δεύτερο ανάλογα το πόσο γκαντέμης/τυχερός είσαι... :P

το λευκο μπορει να γινει πρασινο μην ανησυχεις
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...