Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, δεν είπα κάτι διαφορετικό, σε αυτές τις περιπτώσεις έχει νόημα. Για τους υπόλοιπους όχι.

Βέβαια το ποσό απάτη είναι η θητεία φαίνεται και από αυτό, και δεν σε πληρώνουν και δεν σου κολλάνε ένσημα...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι δεν ισχύει, υπάρχει δυνατότητα εξαγοράς σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά και πάλι δεν αξίζει.

http://www.cnn.gr/money/story/30786/panakrivi-ginetai-i-anagnorisi-plasmatikoy-xronoy-asfalisis

Πότε υπηρετησες και τα έδιναν τζάμπα;

Υπηρέτησα τέλη '90s.

Τώρα που είδα το άρθρο δεν αποκλείεται και να εξαγοράστηκαν τελικά!!!!(ναι, μετά απο τόσα χρόνια το πήρα πρέφα μάλλον!! :o)

Είχε τρέξει ο πατέρας μου το θέμα των ενσήμων και δεν είχαν αναφερθεί μεταξύ μας χρήματα για την υπόθεση οπότε δεν πέρασε καν απο το μυαλό μου οτι επρόκειτο για εξαγορά! Μέχρι τωρα!

Ωραίος που μου το 'πες και λογικά πάντα ίσχυε η εξαγορά τελικά, δεν νομίζω να 'ναι μετέπειτα αλλαγή...

1)Πριν πόσα χρόνια έγινε αυτό? Μετα υπηρέτησε σε αμφίβια μονάδα?

2)Όταν έχεις κάνεις στις ειδικές δυνάμεις δεν μετράνε δίπλα συνταξιμα χρόνια?

1) Οι ΟΥΚάδες του στρατού μόνο σε μοίρες αμφίβιων υπηρετούν.

2)Θεωρώ οτι γενικά ως σώμα ασφαλείας που είναι ο στρατός, βαρέα ένσημα έχει ολόκληρος και οχι μόνο οι ειδ. δυνάμεις.

(θα ελέγξω τα ένσημά μου εκείνης της περιόδου κι αν αντιστοιχεί ο αριθμός τους με τις μέρες που υπηρέτησα τότε είναι σίγουρα βαρέα, αλλιώς θα 'ναι απλά.)

Δημοσ.

Απολυθείς τον Αύγουστο του '16 από στρατιωτικό νοσοκομείο (424 Θεσσαλονίκης), ο αξιωματικός της στρατολογίας μας το είπε ξεκάθαρα αφού τον ρωτήσαμε πως αυτό έχει καταργηθεί εδώ και καιρό. Από την ημέρα της απόλυσης ο στρατός παύει να σου παρέχει ιατρική κάλυψη. Εννοείται πως με την απόλυση πήραμε και την ιατρική καρτέλα που μας έδωσαν την πρώτη μέρα στο κέντρο.

έλα ρε σειρά!341; εγώ απολύθηκα Ιούλιο σαν 8μηνος και από ότι μου είπαν από το γραφείο προσωπικού η ΕΜΘ Υπλγος έχω κάλυψη αλλά πολύ πιθανόν να έλεγε αρλούμπες!

Δημοσ.

Λοιπόν έχω 1-2 ερωτήσεις στις οποίες ελπίζω να με βοηθήσετε. 

Στο περιοδεύων τότε που δηλώναμε αν θυμάμαι καλά είχα βάλει αεροπορία. Θέλω να πάω στρατό στην Κύπρο και μάλιστα 35 ΜΚ. 

Η επιλογή μου υπάρχει περίπτωση να μου το χαλάσει αυτό? 

Πέρα από αυτό, πως ακριβώς πηγαίνεις 35 ΜΚ? Έρχεται κανονικά κλιμάκιο για ΕΔ στο κέντρο και αν δηλώσεις Κύπρο σε παίρνουν ταυτόχρονα και στις αντίστοιχες ΕΔ? 

Δημοσ.

Στο περιοδεύων τότε που δηλώναμε αν θυμάμαι καλά είχα βάλει αεροπορία. Θέλω να πάω στρατό στην Κύπρο και μάλιστα 35 ΜΚ.

Πέρα από αυτό, πως ακριβώς πηγαίνεις 35 ΜΚ? Έρχεται κανονικά κλιμάκιο για ΕΔ στο κέντρο και αν δηλώσεις Κύπρο σε παίρνουν ταυτόχρονα και στις αντίστοιχες ΕΔ?

Απλα δηλωνεις Ελδυκ ειδικες δυναμεις νομιζω ετσι το ειχα κανει εγω
  • Like 1
Δημοσ.

Άμα σε έχουν στα μητρώα της αεροπορίας δεν μπορείς να πας Ειδικές Δυνάμεις.

Δημοσ.

@dimitris21gr

Αν αγοράσεις υπνόσακο από το πανέρι, θα παγώσεις, ο,τι και αν κάνεις.

Αν αγοράσεις επώνυμο, όπως πχ. της terra, που είναι κορυφαία, θα δεις ότι έχουν διαβαθμίσεις θερμοκρασίας.

π.χ. αν πάρεις το μοντέλο που λέει -10 έως 0 βαθμούς κελσίου, στο κρύο θα απολαύσεις ζεστό ύπνο, αλλά σε θερμοκρασίες άνω του 0, θα αγανακτήσεις από τη ζέστη και θα θέλεις να βγεις έξω.

Πριν αγοράσεις, σκέψου σε τι θερμοκρασίες θα το χρησιμοποιήσεις και πάρε το αντίστοιχο μοντέλο.

Μην τσιγκουνευτείς τα λεφτά, γιατί θα το έχεις για πάντα.

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω για την αγορά υπνόσακου; Ειδικά φέτος που κάνει μπόλικο κρύο;

να χει σωστό μέγεθος, κάλο φερμουάρ και όσο πιο ζεστό-χοντρό γίνετε... χρώμα πάρε οποίο γουστάρεις δεν είναι ανάγκη να ναι χακί
Δημοσ.

Αν δεν εχεις σκοπο να τον κρατησεις και αργοτερα τον υπνοσακο(προσοχη και στις κλοπες επισης)για μενα δεν αξιζει να δωσει καποιος τοσα λεφτα. Γιατι με αυτη την λογικη μπορουμε να το παμε και στον ρουχισμο και σε αλλα πραγματα και να ανεβει το κασε στα υψη.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, εγώ ήμουν μόνιμος στο στρατό, 30 χρόνια.

Η αρχή μου είναι πως «όσα τσιγκουνευτείς σε θέματα εξοπλισμού, θα τα πληρώσεις αργότερα σε γιατρούς, διπλά και τρίδιπλα».

Κατά την άποψή μου, για όποιον βγαίνει τσαντήρι με το στρατό, χρειάζεται καλός υπνόσακος, καλές ακριβές αρβύλες, αμερικάνικες κάλτσες, καλό τζάκετ, καλής ποιότητας εσωτερικές επενδύσεις κλπ

Κατανοώ ότι ένας στρατιώτης θητείας, δεν μπορεί να ξοδέψει πολλά χρήματα για ένα προσωρινό διάστημα της ζωής του, αλλά από την άλλη, η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό.

Φθηνός υπνόσακος = καθόλου υπνόσακος

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα μου. Ότι αν πάρω ένα ζεστό τώρα, μετά όταν θα φτιάξει ο καιρός τι θα κάνω; 

http://www.skroutz.gr/s/3418154/Panda-Outdoor-Action-Extreme-12318.html

Αυτός πως σας φαίνεται; Όταν κάνει κρύο θα φοράω και από μέσα κάτι σίγουρα. Και άμα καλοκαιριάσει τελείως θα απλώνω ένα σεντόνι και θα κοιμάμαι. Αλλά την άνοιξη ξέρω γω να μην σκάω κιόλας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...