Στεφανος123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εχω αναβολη μεχρι το 2020 και σκεφτομαι να μπω τον επομενο Ιουλιο που οπως ειδα τη περιοδο ιουλιο-αυγουστο ειναι περιοδος που παιρνουν ατομα.Ποια ειναι τα βηματα τα οποια πρεπει να ακολουθησω για να ακυρωσω την αναβολη?Επισης με ενδιαφερει να μπω οσο πιο νωρις γινεται τον μηνα ιουλιο,για αυτο μπορω να κανω κατι η ειναι τζοκερ?
kostask91 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Σήκω φύγε Γερμανία και γράψε τον στρατό. Η καλύτερη επιλογή σου By far Anyway, για το Ι5 δεν είναι ανάγκη να το παίξεις και ιδιαίτερα τρελίτσα, βάλε λίγο σάλτσα στο κλειστοφοβικό που έχεις, βάλε και άγχος και την πήρες αέρα. Αν δεν θες δεν υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος να τον αποφύγεις η αλήθεια είναι. Ευχαριστω για την απαντηση. Το σκεφτομαι να φυγω. Απλα δε θελω να το εχω στο κεφαλι μου. Εστω οτι δε καθονται καλα τα πραγματα και ξαναγυρναω Ελλαδα, μην εχω και το στρατο στο κεφαλι μου. Αν πονταρω στο κλειστοφοβικο οπως λες, δεν θα πρεπει να παρω καποιες αναβολες, μεχρι να μου δωθει οριστικα η απαλλαγη;
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση. Το σκεφτομαι να φυγω. Απλα δε θελω να το εχω στο κεφαλι μου. Εστω οτι δε καθονται καλα τα πραγματα και ξαναγυρναω Ελλαδα, μην εχω και το στρατο στο κεφαλι μου. Αν πονταρω στο κλειστοφοβικο οπως λες, δεν θα πρεπει να παρω καποιες αναβολες, μεχρι να μου δωθει οριστικα η απαλλαγη; Kοίτα, από την στιγμή που γεννήθηκες Γερμανία και έζησες εκεί για 6 χρόνια δεν την έχεις πάρει την υπηκοότητα; Αν ναι τότε θα έρχεσαι με τα Γερμανικά χαρτιά στην Ελλάδα και δεν θα έχεις θέμα. Στο κλειστοφοβικό δεν ξέρω αν πιάσει. Βάλε μαζί με το κλειστοφοβικό και άγχος όπως σου είπα (ίσως και λίγο κατάθλιψη) και είσαι κομπλέ. Ναι θα πρέπει να συμπληρώσεις 2 χρόνια αναβολών μέχρι να πάρεις την απαλλαγή. Είτε θα σου δώσουν 4 εξάμηνες είτε 2 ετήσιες
kostask91 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Kοίτα, από την στιγμή που γεννήθηκες Γερμανία και έζησες εκεί για 6 χρόνια δεν την έχεις πάρει την υπηκοότητα; Αν ναι τότε θα έρχεσαι με τα Γερμανικά χαρτιά στην Ελλάδα και δεν θα έχεις θέμα. Στο κλειστοφοβικό δεν ξέρω αν πιάσει. Βάλε μαζί με το κλειστοφοβικό και άγχος όπως σου είπα (ίσως και λίγο κατάθλιψη) και είσαι κομπλέ. Ναι θα πρέπει να συμπληρώσεις 2 χρόνια αναβολών μέχρι να πάρεις την απαλλαγή. Είτε θα σου δώσουν 4 εξάμηνες είτε 2 ετήσιες Η αληθεια ειναι πως αυτο θελω να γλιτωσω, τον χαμενο χρονο. Γιατι αν θελει 2 ετη για να μη παω, καλυτερα να παω 8 μηνες που ειναι για μενα και να τελειωνω. Τωρα μπορει να σου φανει ηλιθια ερωτηση, αλλα πως μπορω να δω αν εχω Γερμανικη υπηκοοτητα; Η αληθεια ειναι οτι γεννηθηκα εκει, και εφυγα στα 6 μου. Οποτε δεν εχω ιδεα. Αν δεν εχω, υπαρχει καποιος τροπος να παρω, μεσω της γεννησης μου και της 6ετους διαμονης μου στη Γερμανια;
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ναι πολλοί επιλέγουν να πάνε για να μην χάσουν 2 χρόνια. προσωπικά δεν βλέπω πρόβλημα, παίρνεις την πρώτη αναβολή και έφυγες για Γερμανία, όταν είναι να ξανακατέβεις να πάρεις την δεύτερη αναβολή τότε κατεβαίνεις και κάνεις και τις διακοπές σου κτλ. Δεν έχω ιδέα πως μπορείς να τσεκάρεις υπηκοότητα. Οι γονείς σου δεν γνωρίζουν;
apostolisR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι φοιτητής στο 3ο έτος και για προσωπικούς λόγους θέλω να κόψω την αναβολή μου για να μπω τον Νοέμβριο. Γνωριζει κανεις σας αν θα πρέπει να κάνω κάτι με τη σχολή; Π.χ. διακοπή σπουδων ή οτιδήποτε άλλο; Γιατι εγω ειχα στο μυαλό μου απλά να αφήσω 2 εξάμηνα να περάσουν έτσι. Όποιος γνωριζει κάτι, του ειμαι υπόχρεος. Ευχαριστω
Moderators Kercyn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Η γραμματεία της σχολής σίγουρα γνωρίζει. 1
apostolisR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Προφανως! Έλα όμως που εγω πρέπει να κόψω την αναβολή πριν τον Σεπτέμβριο για να μπω Νοέμβρη
MikeJ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι φοιτητής στο 3ο έτος και για προσωπικούς λόγους θέλω να κόψω την αναβολή μου για να μπω τον Νοέμβριο. Γνωριζει κανεις σας αν θα πρέπει να κάνω κάτι με τη σχολή; Π.χ. διακοπή σπουδων ή οτιδήποτε άλλο; Γιατι εγω ειχα στο μυαλό μου απλά να αφήσω 2 εξάμηνα να περάσουν έτσι. Όποιος γνωριζει κάτι, του ειμαι υπόχρεος. Ευχαριστω Κοίτα άμα είσαι σε καλό δρόμο στη σχολή σου και θεωρείς ότι την τελειώνεις άνετα εντός του ν+2 ακόμα και αν κάνεις τη θητεία σου , εγώ θα έλεγα μην κάνεις τίποτα. Πήγαινε στρατό κανονικά και εξάλλου κατά τη διάρκεια της θητείας μπορείς να κάνεις πλέον ηλεκτρονικά εγγραφή μαθημάτων κλπ. Ακόμα και φοιτητική άδεια μπορείς να πάρεις έως 12 μέρες σύνολο για να δίνεις μαθήματα στις εξεταστικές Εγώ τις πήρα και τις 12 μέρες (αν και ήθελα μόνο 2 μαθήματα για πτυχίο- απλά δήλωνα μαθήματα επιλογής) χωρίς να έχω βύσμα αλλά είναι λίγο θέμα διοικητή. Αν θεωρείς ότι υπάρχει περίπτωση να ζοριστείς να τελειώσεις τη σχολή στο προβλεπόμενο χρόνο και φοβάσαι τη διαγραφή (Γενικά αυτή τη στιγμή διαγραφές φοιτητών δε γίνονται και όσο θα είναι ο σύριζα δε βλέπω να γίνουν) μπορείς να διακόψεις τη φοίτητηση για 2 εξάμηνα ώστε να μην μετρήσουν στο συνολικό χρόνο σπουδών σου. Αλλά πιστεύω καλύτερα είναι το πρώτο. Δήλωσε όσα μαθήματα μπορείς. Πάρε φοιτητική άδεια και μπορεί και να περάσεις και μερικά μαθήματα (στόχευσε σε μαθήματα που περνιούνται με ελάχιστο διάβασμα) 1
Gigamestin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Παιδιά σε λίγο καιρο τελιώνω και με την Πτυχιακή.Βεβαια το τελευταιο εξαμηνο(χωρια της Πρακτικης) δουλευω για να μαζεψω καποια λεφτα καθως και να μαθω καποια πραγματα που θελω στο αντικειμενο μου.Ειμαι 23 και θα ηθελα για ενα χρονο ακομα να το καθυστερησω,Εσεις τι προτεινετε?
tsioulak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Παιδιά σε λίγο καιρο τελιώνω και με την Πτυχιακή.Βεβαια το τελευταιο εξαμηνο(χωρια της Πρακτικης) δουλευω για να μαζεψω καποια λεφτα καθως και να μαθω καποια πραγματα που θελω στο αντικειμενο μου.Ειμαι 23 και θα ηθελα για ενα χρονο ακομα να το καθυστερησω,Εσεις τι προτεινετε? Πηγαινε στρατο πριν κανεις πρακτικη.
thephotoshoped Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Πράσινο χαρτί απολύσεως σημαίνει ότι θα με καλέσουν ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Γνωρίζεις κανείς ποιο μπορεί να είναι αυτό και το πόσο πιθανό να γίνει;
panosno1com Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Την σειρα μου την ειχαν καλεσει ενα χρονο και 4 μηνες απ την απολυση μας. Δεν ειναι και 100% βεβαια οτι θα καλεσουν και εσενα . Για παραδειγμα εγω το εμαθα τοτε απο συζητηση στο fb με μια «σειρούλα» , εμενα παρολο που ειχα πρασινο απολυτηριο δεν με καλεσαν , εστειλαν απλα το ασπρο απολυτηριο
τότε τι κρίμα Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Την σειρα μου την ειχαν καλεσει ενα χρονο και 4 μηνες απ την απολυση μας. Δεν ειναι και 100% βεβαια οτι θα καλεσουν και εσενα . Για παραδειγμα εγω το εμαθα τοτε απο συζητηση στο fb με μια «σειρούλα» , εμενα παρολο που ειχα πρασινο απολυτηριο δεν με καλεσαν , εστειλαν απλα το ασπρο απολυτηριο δηλαδη εχει περασει τουλαχιστον ενας χρονος, 4 μηνες και κάποια τέρμινα, από τότε που ξεμπέρδεψες με στρατό και (δεν ντρέπεσαι να) χρησιμοποιείς ακόμα την λέξη "σειρούλα";
Προτεινόμενες αναρτήσεις