Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι αναβολή λόγω σπουδών. Θα ξαναέχει την ένδειξη ή εξαρτάται κάθε φορά απο τις ανάγκες τους; Βύσματα παίζουν εκεί;

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μου ηρθε μεταθεση για την ΣΣΕ στην Βαρη ξερει κανεις τι παιζει γενικα για τους φανταρους εκει?Υπηρεσιες εξοδοι κτλπ?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μου ηρθε μεταθεση για την ΣΣΕ στην Βαρη ξερει κανεις τι παιζει γενικα για τους φανταρους εκει?Υπηρεσιες εξοδοι κτλπ?

Πω ρε φίλε τι μου θύμισες. Ήμουν εκεί πριν 6 χρόνια για καμιά βδομάδα, μετά από επαναπατρισμό από Κύπρο.

Φαγητό έχει καλό, αφού τρώτε το ίδιο με τους Ευέλπιδες. Χαλαρή κατάσταση μου είχε φανεί, αλλά νομίζω πως είχε πολλά βύσματα και γιωτάδες. Αυτό που φοβόντουσαν οι στρατιώτες ήταν μην τους καμπανιάσουν οι Ευέλπιδες - θυμάμαι ήταν η πρώτη συμβουλή που μου δώσανε εκεί τα παιδιά.

Η άλλη βλακεία είναι πως δε βολεύουν οι συγκοινωνίες. Αν και κανονικά είχε πούλμαν που μεταφέρει τα στελέχη και τους Ευέλπιδες, όλως τυχαία έφευγε λίγο πριν ο διοικητής ανακοινώσει τις υπηρεσίες.

Αυτά μου μείνανε από το σύντομο πέρασμα που είχα εκεί. 

Α, και κάτι άλλο, πως πήζεις στις σκοπιές, όταν οι Ευέλπιδες έχουν άδεια, γιατί αυτές μεταφέρονται στο λόχο διοικήσεως.

Δημοσ.

Ποτε εχουν.αδειες οι ευελπιδες?Επισης κατι αλλο μου ειπαν οτι δεν εχει κψμ ισχυει?

Περίοδο των εορτών φαντάζομαι και καλοκαίρι.

ΚΨΜ έχει των Ευέλπιδων και όντως δε μπορούσες να αράξεις. Να ψωνίσεις μπορούσες. Και είχε και αυτόματα μηχανήματα.

Γενικά, είναι περίεργο στρατόπεδο. Πολλές πληροφορίες δε μπορώ να σου δώσω, γιατί δεν κάθισα πολύ εκεί. 

Δημοσ.

Όχι αναβολή λόγω σπουδών. Θα ξαναέχει την ένδειξη ή εξαρτάται κάθε φορά απο τις ανάγκες τους; Βύσματα παίζουν εκεί;

την ενδειξη ΥΕΑ εχουν όλοι όσοι έχουν τελειώσει το λύκειο και ναι στις ΕΔ εχει βύσματα γιατί παίρνουν παραπάνω μόρια απο τους άλλους.

Δημοσ.

εχω φιλο που κανει την πρακτικη του.δεν θελει να μπει στρατο τωρα.στο ρουφ του παν μονο μεχρι 3μηνο(εσσο?) δεινουν για "κοινωνικους" λογους απο κει και περα φρουραρχειο...

στο φρουραρχειο δεν πας για να παρεις αναβολη για αλλους λογους?δηλ.τον στελνουν σε γιατρους για ψυχολογικα/παθολογικα??!

εψαξα λιγο στο γοογλε και απ οτι καταλαβα ειναι οτι κατσει εκει...αλλοι πανε με χαρτι γιατρου και αλλοι χυμα για να παρουν αναβολη για χ διαστημα.ισχυει?και τι τους γραφουν ψυχολογικα?!

Φρουραρχειο πανε συνηθως αυτη για Ι5 ειτε ψυχολογικο ειτε παθολογικο εκει πηγα και εγω.

Αμα μπορει απο αλλου να γυνει η δουλια του να μην παει στο φρουραρχειο καλυτερα, εγω πηγα 7 το πρωι και εφυγα 7 το βραδυ.

Δημοσ.

την ενδειξη ΥΕΑ εχουν όλοι όσοι έχουν τελειώσει το λύκειο και ναι στις ΕΔ εχει βύσματα γιατί παίρνουν παραπάνω μόρια απο τους άλλους.

Άρα θα την έχει και μετά την ένδειξη αυτή, απλά ούτε τώρα ούτε και μετά είναι σίγουρο οτι θα τον πάρουν; Αυτό υποπτευόμουν κι εγώ.

Δημοσ.

Δόκιμος σε πεζικό δίνει μόρια, γνωρίζεις; Νομίζω στις ΕΔ δίνει 500 ως στρατιώτης και 1000 αν είσαι δόκιμος.

Δημοσ.

-νομιζω- οτι η θητεια ως εφεδρος αξιωματικος δινει γενικα μορια ,απλως στις Ειδικες Δυναμεις καπως περισσότερα...! Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ομως..

Δημοσ.

<p>Δόκιμος σε πεζικό δίνει μόρια, γνωρίζεις; Νομίζω στις ΕΔ δίνει 500 ως στρατιώτης και 1000 αν είσαι δόκιμος.</p>

Δοκιμος σε Ε.Δ δινει τα διπλα απο οτι δοκιμος αλλου.Δολιμος σκετο ειναι δηλαδη ιδια μορια με καποιον φανταρο Ε.Δ.

Δημοσ.

Αυτό που φοβόντουσαν οι στρατιώτες ήταν μην τους καμπανιάσουν οι

Ευέλπιδες - θυμάμαι ήταν η πρώτη συμβουλή που μου δώσανε εκεί τα παιδιά.

Αυτές τις αηδίες ρε παιδί μου, δε τις κατάλαβα ποτέ στον Ελληνικο στρατό.

Φανταρος ο άλλος, κάνει τη θητεία του, να φοβάται μη τον καμπανιάσει ο φοιτητής. Ενας τυπος 18-19 χρονων, να καμπανιάζει φαντάρους. Που δεν ειναι καν στρατιώτης. Εκπαιδεύεται...Ήμαρτον!!!

Δημοσ.

Ο καθένας κάνει ό,τι τον παίρνει να κάνει, τι δεν καταλαβαίνεις;

Το πόσο ηλίθιος μπορεί να ειναι κάποιος :P

Πραγματικά στο στρατό αντιλήφθηκα, οτι η βλακεία ειναι ανίκητη :P

(Eννοείτε οτι υπάρχουν και πολυ αξιόλογοι άνθρωποι έτσι? Απλά ειναι φάσεις που πέφτεις σε κάτι ζωα...μα κάτι ζώα :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...