Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:mrgreen: :mrgreen: :P :P

update

Πέρα απο την πλάκα το πιο απλό που μαθαίνει  κανείς, είναι η σωστή κίνηση περιπόλου. Απ' ότι μου 'λεγε ο αδελφός μου, στο πεζικό και μέχρι που απολύθηκε είχε πειστεί ότι σε περίπτωση που πήγαινε κάπου περιπολία και στην διάρκειά της γινόταν εμπλοκή με τον εχθρό, θα "πήγαινε" απο φιλικά πυρά! :mellow:

Δημοσ.

:mrgreen: :mrgreen: :P :P

update

Πέρα απο την πλάκα το πιο απλό που μαθαίνει  κανείς, είναι η σωστή κίνηση περιπόλου. Απ' ότι μου 'λεγε ο αδελφός μου, στο πεζικό και μέχρι που απολύθηκε είχε πειστεί ότι σε περίπτωση που πήγαινε κάπου περιπολία και στην διάρκειά της γινόταν εμπλοκή με τον εχθρό, θα "πήγαινε" απο φιλικά πυρά! :mellow:

εδω ο αλλος στο πυρ και κινηση ομαδων πυροβολουσε πισω απο τον δικο του τι με λες,ενταξει αβολιδοτα και ειχε και το καπακι που βιδωνεις στην καννη αλλα και μονο για την κινηση τσιμπισε μια 10αρα :D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αναφέρομαι στο ότι θα μάθει πολλά και διαφορετικά πράγματα που δεν θα τα 'κανε αλλού

τα οποία θα του χρησιμεύσουν στη ζωή του ε? :P
Δημοσ.

τα οποία θα του χρησιμεύσουν στη ζωή του ε? :P

Εδω, καθε πρωι, αν το κρεβατι δεν ειναι αεροδρομιο δεν μπορω να ενεργησω.

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

εγώ να δεις, που δεν καπνίζει κανείς στο σπίτι και κάνω γοπινγκ!

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ πρέπει να ήμουν πολύ τυχερός. Γόπινγκ, της πλάκας, μόνο μια φορά σε όλη τη θητεία και μάζευα πέτρες. Για το αεροδρόμιο, δε θυμάμαι ποτέ παρόμοιο σκηνικό στο θάλαμο. Λίγο στο ΚΕΝ, αλλά όχι κάτι τραγικό. Και προσοχές να βάρεσα κανονικές καμιά 20αριά σε όλη τη θητεία... Αρκετές τουαλέτες όμως, αλλα΄εντάξει δεν ήταν κάτι τραγικό. Με το λάστιχο έπαιζες και με σφουγγαρίστρα. Είναι τι θα σου τύχει τελικά! 

Δημοσ.

Πρωτη μερα στον κεντρο,ειμαι 1 απο τους 5 τυχερους αναμεσα σε 125 ατομα για να καθαρισω τουαλετες,τυχη βουνο,αφου μετα ηθελα να παιξω και τζοκερ

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρωτη μερα στον κεντρο,ειμαι 1 απο τους 5 τυχερους αναμεσα σε 125 ατομα για να καθαρισω τουαλετες,τυχη βουνο,αφου μετα ηθελα να παιξω και τζοκερ

μην συγκρίνεις χέστρες κέντρου με τουαλέτες (χαλαρού) στρατοπέδου που μπορεί να έχουν και λίγους φαντάρους...

πχ στο στρατόπεδο που ήμουν ήταν η καλύτερη αγγαρεία, σε 5 λεπτά είχες τελειώσει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...