sargio01 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Σε 9 μήνες δεν προλαβαίνει να μάθει ούτε να φτιάχνει κρεβάτι αεροδρόμιο
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Έλα ρε, μην είσαι υπερβολικός, μια χαρά το μαθαίνει, απ' το Πεύκο κιόλας, και ειδικά στη μονάδα κατά το ΤΠΕΝ.
sargio01 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 :mrgreen: :P update Πέρα απο την πλάκα το πιο απλό που μαθαίνει κανείς, είναι η σωστή κίνηση περιπόλου. Απ' ότι μου 'λεγε ο αδελφός μου, στο πεζικό και μέχρι που απολύθηκε είχε πειστεί ότι σε περίπτωση που πήγαινε κάπου περιπολία και στην διάρκειά της γινόταν εμπλοκή με τον εχθρό, θα "πήγαινε" απο φιλικά πυρά!
Sadamiraq Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 :mrgreen: :P update Πέρα απο την πλάκα το πιο απλό που μαθαίνει κανείς, είναι η σωστή κίνηση περιπόλου. Απ' ότι μου 'λεγε ο αδελφός μου, στο πεζικό και μέχρι που απολύθηκε είχε πειστεί ότι σε περίπτωση που πήγαινε κάπου περιπολία και στην διάρκειά της γινόταν εμπλοκή με τον εχθρό, θα "πήγαινε" απο φιλικά πυρά! εδω ο αλλος στο πυρ και κινηση ομαδων πυροβολουσε πισω απο τον δικο του τι με λες,ενταξει αβολιδοτα και ειχε και το καπακι που βιδωνεις στην καννη αλλα και μονο για την κινηση τσιμπισε μια 10αρα 1
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Χεχ, εμείς κάναμε πυρ και κίνηση με αληθινά πυρά, εκεί τον ήθελα... ... ΝΟΤ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Αναφέρομαι στο ότι θα μάθει πολλά και διαφορετικά πράγματα που δεν θα τα 'κανε αλλούτα οποία θα του χρησιμεύσουν στη ζωή του ε?
tritonas00 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 τα οποία θα του χρησιμεύσουν στη ζωή του ε? Εδω, καθε πρωι, αν το κρεβατι δεν ειναι αεροδρομιο δεν μπορω να ενεργησω. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 εγώ να δεις, που δεν καπνίζει κανείς στο σπίτι και κάνω γοπινγκ! 4
djcat Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Εγώ πρέπει να ήμουν πολύ τυχερός. Γόπινγκ, της πλάκας, μόνο μια φορά σε όλη τη θητεία και μάζευα πέτρες. Για το αεροδρόμιο, δε θυμάμαι ποτέ παρόμοιο σκηνικό στο θάλαμο. Λίγο στο ΚΕΝ, αλλά όχι κάτι τραγικό. Και προσοχές να βάρεσα κανονικές καμιά 20αριά σε όλη τη θητεία... Αρκετές τουαλέτες όμως, αλλα΄εντάξει δεν ήταν κάτι τραγικό. Με το λάστιχο έπαιζες και με σφουγγαρίστρα. Είναι τι θα σου τύχει τελικά!
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Και πολλά είναι αυτά για το Σώμα στο οποίο «βρέθηκες». 1
Sadamiraq Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πρωτη μερα στον κεντρο,ειμαι 1 απο τους 5 τυχερους αναμεσα σε 125 ατομα για να καθαρισω τουαλετες,τυχη βουνο,αφου μετα ηθελα να παιξω και τζοκερ
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πλοίο της αγάπης στο Πεύκο, απορώ πώς δεν ξέρασα εκείνη τη μέρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πρωτη μερα στον κεντρο,ειμαι 1 απο τους 5 τυχερους αναμεσα σε 125 ατομα για να καθαρισω τουαλετες,τυχη βουνο,αφου μετα ηθελα να παιξω και τζοκερμην συγκρίνεις χέστρες κέντρου με τουαλέτες (χαλαρού) στρατοπέδου που μπορεί να έχουν και λίγους φαντάρους... πχ στο στρατόπεδο που ήμουν ήταν η καλύτερη αγγαρεία, σε 5 λεπτά είχες τελειώσει
djcat Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Και πολλά είναι αυτά για το Σώμα στο οποίο «βρέθηκες». Σε ποιο σώμα βρέθηκα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις