Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα αθληματα για να μπεις σε στρατιωτικες σχολες ποτε τα δινεις;;

Όταν πήρες την προκήρυξη για να στείλεις τα χαρτιά σου πριν λίγους μήνες νομίζω, έλεγε εκεί μέσα και την ημερομηνία. Και δεν είναι μόνο αθλήματα αλλά και υγειονομικά καθώς και ψυχοτεχνικά.

Δημοσ.

σημερα δεν βγηκαν οι προκηρηξεις;;και τα αθλημα δεν τα κανεις μετα τις πανελληνιες αν εχεις περασει;;;;

Δημοσ.

σημερα δεν βγηκαν οι προκηρηξεις;;και τα αθλημα δεν τα κανεις μετα τις πανελληνιες αν εχεις περασει;;;;

Α σήμερα βγήκαν; Δεν άργησαν λίγο; Τεσπα, ναι τα αθλήματα, τα υγειονομικά και τα ψυχοτεχνικά είναι μετά. Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι;

Δημοσ.

Μα πάνω-κάτω τα ίδια μόρια έχουν.....

Θα το ψαξω.Και κατι αλλο λογικα το ελαχιστο υψος θα πρεπει να ειναι 1.70 υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν για 1-2 ποντους;;

Δημοσ.

Θα το ψαξω.Και κατι αλλο λογικα το ελαχιστο υψος θα πρεπει να ειναι 1.70 υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν για 1-2 ποντους;;

Αναλόγως για ποια σχολή πας και σε ποιον εξεταστή θα πέσεις. Όταν έδινα εγώ για την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων έκοψαν ένα παιδί για 1 πόντο και την επόμενη χρονιά πέρασαν κάποιον με 5 πόντους λιγότερους.

Δημοσ.

Aλλο nick  αυτο?ποσα εχεις?

Αναλόγως για ποια σχολή πας και σε ποιον εξεταστή θα πέσεις. Όταν έδινα εγώ για την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων έκοψαν ένα παιδί για 1 πόντο και την επόμενη χρονιά πέρασαν κάποιον με 5 πόντους λιγότερους.

Δημοσ.

Κρατήθηκε πάντως μερικές ημέρες δεν μπορείς να πεις

Είχε πρόβλημα το account και νόμιζα ότι θα φτιαχνόταν αλλά όταν είδα ότι μπα..... είπα να κάνω νέο για να μην πρήζω και τα παιδιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...