mindtrapper Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Εννοείς που είναι η μονάδα; Λαγό Έβρου. Αν εννοείς που είναι η υπόλοιπη διμοιρία, είναι εποπ όλοι και έρχονται με βάρδιες ή λείπουν με άδειες, φυλάκια κτλ. Μόνος στον θάλαμο...
traganeus Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ι3 είναι κανονικά απο ότι μου είχαν πει. Εγω δεν είχα θέμα όταν είχα μπει μετά απο φυσικοθεραπειες αλλά μέσα κατα το τελευταιο δίμηνο μου ξαναβγηκε ωστόσο αρνηθηκα να βγω Ι και υπηρέτησα κανονικα ως το τέλος απλά απευφευγα τα αρβυλα και ήμουν με μαύρο casual Lacoste στο περιπολο. Παίζει ι3 άοπλο ή θα πάρω και ΝΤΟΥΦΕΚΙ? Εγώ γενικά είχα πέι πριν 2 χρόνια ορθοπεδικό, έκανα μια θεραπεία με κάποιο συμπλήρωμα για 6 μήνες. Με άφησε ο πόνος για αρκετό διάστημα, αλλα δεν έκανα αυτά που μου είχε πει. Οπότε ο πόνος γύρισε και σχεδόν τους τελευταίους 5-6 μήνες είναι καθημερινός ειδικά όταν έχω τα πόδια στην στάση του θεατή για λίγη ώρα. Τώρα παλεύω στο γυμναστήριο ενδυνάμωση τετρακέφαλου, αλλα βλέπω να με πονάνε περισσότερο. Και να μην εχω πόνο πάντως εγώ θα πω οτι έχω θέμα, μιας και αν κάνω ένα κάθισμα και σηκωθώ το γόνατο κάνει λες και έχει χαλίκια μέσα κρακα κρούκα. Αφού παίζει περίπτωση να γλιτώσω γιατί να μην το εκμεταλλευτώ?
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 μπαινεις με ι και αν θες το αλλαζει πριν απολυθεις... αυτο δε γινεται ετσι απλα οσο ακουγεται ειχα εναν που ηθελε να το αλλαξει (μπηκε ενοπλος, εγινε αοπλος και ηθελε να το ξαναγυρισει για να δουλεψει σε σωματα ασφαλειας ) και πηρε μεγαλοπρεπως τα 3 , παρεμεινε γιωτας και αν ξαναγινει καποιος ενοπλος δε μπορει να το κανει το τελευταιο μηνα , υπαρχει καποιος περιορισμος (3μηνο ; δε θυμαμαι καλα)
flik Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Όταν απολύεσαι το γράφει πουθενά οτι απολύθηκες ως Ι; Ακόμα και έτσι, εμένα δεν θα με ένοιαζε.
FarCry Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 δε νομιζω οτι αναγραφονται τα γιωτα. πρεπει να ειναι προσωπικα δεδομενα ειχα εναν που ηθελε να το αλλαξει (μπηκε ενοπλος, εγινε αοπλος) αυτο ποσο ευκολα γινεται?
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Όταν απολύεσαι το γράφει πουθενά οτι απολύθηκες ως Ι; Ακόμα και έτσι, εμένα δεν θα με ένοιαζε. Όχι είναι προσωπικό δεδομένο Μονο το κράτος ξέρει για σώματα ασφαλείας κτλ αυτο ποσο ευκολα γινεται? δεν ειναι και πολυ συνηθισμενο ειναι η αληθεια, αυτα κανονικα γινονται απο το κεντρο στη προκειμενη περιπτωση το συγκεκριμενο ατομο που ανεφερα πηγε για σπεν, αρχισε να εχει καποιες ζαάδες νοσηλευτηκε και πιθανοτατα το τραβηξε απο τα μαλλια να βγει αοπλος δηλαδη εφυγε απο το στρατοπεδο ενοπλος και γυρισε αοπλος φυσικα και το εκμεταλλευτηκε αυτο για να μην κανει ενοπλες υπηρεσιες και παντα ελεγε οτι θα το γυρισει ξανα σε ενοπλος στο τελος της θητειας οι στρατιωτικοι γιατροι ομως παρολο που τον εκαναν αοπλο για να τους φυγει η ευθυνη σε περιπτωση που παθαινε κατι , δε του εκαναν για κανενα λογο τη χαρη να ξναγινει ενοπλος και βασικα καλως και δε του την εκαναν του κωλοφιδου γιατι αυτος με το που εγινε αοπλος εγινε σχεδον αμεα , δε μπορουσε ξαφνικα να κανει τιποτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 γιατί να το ξαναγυρίσει ένοπλος? για να μην λέει ότι απολύθηκε "γιωτάς"?
djcat Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 γιατί να το ξαναγυρίσει ένοπλος? για να μην λέει ότι απολύθηκε "γιωτάς"? Φαντάζομαι, μόνο για τα σώματα ασφαλείας.
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 γιατί να το ξαναγυρίσει ένοπλος? για να μην λέει ότι απολύθηκε "γιωτάς"? ηθελε να παει σε σωματα ασφαλειας , πραγμα που αν οντως ηθελε δε θα επρεπε εξ'αρχης να παιζει με αυτα απλα ειχε ακουσει και αυτος οτι μπορεις να εισαι για καποιο διαστημα αοπλος και μετα να το ξαναγυρισεις, αλλα ετσι κι αλλιως ακομα και αν αυτο γινοταν ετσι απλα ειναι διαδικασιες που παιρνουν χρονο και στο 9μηνο ο χρονος ειναι πολυ λιγος απλα το αστειο με το συγκεκριμενο ατομο ειναι οτι μολις εγινε αοπλος δεν μπορουσε να κανει τιποτα και για να καταλαβεις για τι ξεφτιλα μιλαμε μιας και ησουν στο ιδιο στρδο , πηγαινε και κλαιγοταν στο διοικητη οτι δε μπορει να κανει θαλαμοdog γιατι τον ενοχλουσε η καρεκλα στη μεση και ζητουσε να κανει μονο κεπικ για να αραζει με κρεβατακι , a/c και τηλεορασουλα πακετωνοντας τον παλαιοτερο απο αυτον κεπικαριο (με τον οποιο εκαναν εως τοτε 50-50 τα κεπικ ) , ο οποιος αν και αοπλος ηταν πολυ σωστο παλικαρι σε δουλειες κτλ χωνοταν πρωτος και δουλευε σα σκυλι και ο συγκεκριμενος ειχε εμφανεστατο προβλημα (κηλη) και κανονικα δε θα πρεπε να κανει τιποτα απο ολα αυτα (εγω τον εβριζα οποτε τον εβλεπα να κουβαλαει , αλλα αυτος εκει το χαβα του ) ο αλλος (που εγινε αοπλος ) μετα απο τοση λουφα ,φιδιασμα και κλαψομουνιασμα νομιζε οτι θα γινει ενοπλος για κανα μηνα και ολα οκ μετα , αλλα οπως ειπα δε του εκαναν τη χαρη και λογικο μου φαινεται να μην κανουν τη χαρη σε τετοιες περιπτωσεις , θα χουν δει πολλες φορες το εργακι.. βεβαια ο επιλοχας του τη φυλαγε αν γινοταν ενοπλος θα τον πηδουσε στα πεζοπορα καθε μεσημερι 3-6 και ειχαν αρχισει και οι χοντρες ζεστες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κι εγώ έχω ακούσει ότι βλέπουν την μεταβολή αυτή κι ότι δεν σε παίρνουν και πάλι μιλάς για ΑΒΥΠ τώρα?
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 o yeah , στο προηγουμενο στρατοπεδο δεν ειχαν καμια περαση αυτες οι μαλακιες (ειδικα στους γιατρους του στεπ και να πεθαινες σε εγραφαν, ή το κλαμα στο μαυροσκουφη δοικα που σου ελεγε πεσε και παιρνε οποτε τον τσαντιζες ) , ουτε στο 424 ηταν οσο χαλαροι ειναι στην αθηνα που μοιραζουν αναρρωτικες και ευ με το κιλο αυτα μονο στην αθηνα..
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 το γιωτα φαινεται νομιζω αμα εχεις ι5 μονο αν γραφει το χαρτι σου απαλλαχτηκες για νομιμους λογους , αντι για παρουσιαστηκες/απολυθηκες κτλ; ναι ετσι οκ.. ομως και παλι θα μπορουν να καταλαβουν οτι δεν υπηρετησες οχι για ποιο λογο (αν εχεις ψυχολογικο θεμα ή εχεις καποια σοβαρη ασθενεια ) για αυτο αλλωστε και πολλοι νοιαζονται απλα να υπηρετησουν , οχι πώς και γιατι
Star_Light Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Α ρε Ελλαδαρα..... αμα προκυψει κανα θέμα έχεις πολλους να βασιζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις