mphxths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στην σκοπια απο ενα σημειο και περα φοραγαμε ο,τι θελαμε και με εντολη του δοικητη.... Η κλασικη ενδυμασια μας ηταν , τζακετ το χοντρο με κανα λεπτο πολιτικο απο κατω...σκελεα+παραλλαγη απο κατω...γαντια φουλφεης +κρανος Το μονο γαμησι στον εβρο ειναι ο καιρος..ολα τα αλλα παλευονται Ακομα και το καλοκαιρι..γινεται σφαγη
tehAllantin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 έχω κάνει σκοπιά στον τύρναβο 6-9 το πρωί ως εξής. Βασικά φλεβάρης ήταν τώρα που το θυμάμαι καλύτερα , ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ και απειρη υγρασία (δίπλα στο στρατόπεδο είχε ποτάμι). Παίρνω κάτι πλαστικά τετράγωνα δάπεδα ταρτάν φάση (40χ40 φάση) σαν και αυτό στο σποιλερ περίπου και τα βάζω στη σκοπιά μέσα. Βάζω το κράνος για μαξιλάρι, εγώ κρεμυδι + 2 σκουφιά και σκεπάζομαι με τη γιδόκαπα! (κοινώς χλάινη 10 κιλά βαριά φάση). έκανα και γαμώ τους ύπνους, δεν είχε έφοδο τέτοιες ώρες! Άλλη φορά βέβαια με έπιασε ο αυδμ ανθύπας να κάθομαι πάνω στο κράνος και να λαγοκοιμάμαι (τον κατάλαβα πως είχε έρθει και με κοιτούσε και άνοιξα τα μάτια πριν μιλήσει (inba 6sixth sense!)είχε ένα αυτάρεσκο μειδίαμα ικανοποίησης "σε τσάκωσα" "μπράβο". 10φ αν είναι κανένας εδώ (@@ βασικά) 286/287/288 και έκανε τύρναβο από νοέμβρη 2004 ως μάη 2005 θα με θυμάται για τα γλέντια με τον λοχαγό μας! εφυγα τοσο γρηγορα την μερα της απολυσης ,που κωλοφαρδο ηταν το tag που ηρθε μαζι μου... νομιζω και κατι πετσετες καθως και κατι καλτσες ειχανε την τιμη να με ακολουθησουν...και τις χαιρεται η μανα μου τωρα. Πλενει τα ποδια της με πετσετα Ε.Σ. απο παραλλαγες/τζακετ/σκελεες/τζοκευ δεν νομιζω να διασωθηκε τιποτα δεν έπεσαν σκισήματα; Έχω 3-4-5 πετσέτες ΕΣ, Σκυλιά! Ελαφρύ και απορροφητικό! Και εδώ πάνω ήρθα με μία πετσέτα ΕΣ! (ελαφριά και πιάνει λίγο χώρο λέμε!) Η μία παραλλαγή αφόρετη (μάγειρας γαρ) δόθηκε στον αδερφό για δουλειά (υδραυλικός). Επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ νεος 287 στα θερμά νιγρήτας σερρών δεν πηρε ΤΑΠ γιατί απ'οτι έμαθα (δεν ξέρω αν ισχύει) είχαν δώσει τις ταμπέλες άγραφες σε έναν παλιό να τις πάει για τύπωση στην Κορινθο (και καλά εκεί τις τυπώνουν) αλλά κάτι παίχτηκε και άργησε ή δεν τις έφερε. Τραβηγμένο το ξέρω αλλά εγώ ΤΑΠ δεν πήρα ποτέ. Και κάτι συγχωριανοί μου στο ίδιο στρατόπεδο επίσης.
mphxths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 θεωρω την θητεια σε θεματα εκτελεσης καθηκοντων ευκολη..και μαλακια να μαζευεις Φ Ειδα στην θητεια μου να πεφτουν Φ για πολυ ακυρα πραγματα..για μαλακιες τελειως...δηλ ποσο δυσκολο ηταν να κρατηθει ο αλλος? Υπηρχαν ατομα , πολλες σειρες πριν απο μενα..που υπηρετουσαν απειρες μερες λογω Φ..καποια στιγμη τους απολυσανε γιατι ειχε καταντησει αηδια...με την λογικη Φ και υπηρετω δεν θα απολυονταν ποτε. Ενας απο την σειρα μου ειχε παρει 10-20Φ γιατι εκανε την σειρηνα του συναγερμου με το στομα του καθως γυρνουσε απο την σκοπια. Αλλος καμμια 20αρια Φ γιατι κοιμοταν στην σκοπια...πεφτανε Φ για λερωμενα g3..για οτιδηποτε φανταστεις. Θεωρω μαλακια να τρωει παντως Φ καποιος επειδη πηγε να το παιξει ιστορια , μαγκια ή δεν αντεξε να βγαλει ενα 2-3ωρο σε μια σκοπια Ειναι σαν τον χολεμπας που χει κιτρινη καρτα αλλα ειναι τοσο μαλακας που μπλεκει σε καυγα , τρωει και δευτερη..αφηνει την ομαδα με 10 παιχτες και χανει και τον επομενο αγωνα ΥΓ: σε 14 μηνες εφαγα μονο 3Φ (για ακαθαρτο οπλο και καλα) , απειρες κρατησεις και παρα πολλες στερησεις εξοδου...ηταν συνηθισμενα ολα αυτα...σε φαση να μας λενε "10 μερες κρατηση" και να γελαμε
tehAllantin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 υπάρχουν ρε μπήχτεν άτομα που είναι στα @@ τους. Κακώς αλλά έτσι πάει. Όπως και του λόγου μου. Ούτε ιστορία ούτε τπτ δεν με ένοιαζε να "το παίξω". Απλά δεν έχω την ικανότητα να "την πνίγω". Και πάλι καλά που πήγα στα 19 μου φαντάρος. Τώρα; είτε δεν θα πήγαινα είτε δεν θα απολυόμουν ποτέ. Όσο μαλακία είναι να τρως αβαβά φυλακές τόσο μαλακία είναι να σου ρίχνει ο άλλος Φ για τέτοιες μαλακίες. Άτομα που αδειάζαν αποθήκες από λάδια και φαγώσιμα, που αδειάζαν πετρέλαια κλπ δεν θα μου το παίξουν εμένα τυπικοί κ λοιπες μαλακίες. Και φαντάσου πως πέρασα ΛΑΔΙ στο στρατό. Δεν ξέρω που θα κατέληγα αν ήμουν σε έβρους και μαλακίες.
mphxths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 δεν έπεσαν σκισήματα; Έχω 3-4-5 πετσέτες ΕΣ, Σκυλιά! Ελαφρύ και απορροφητικό! Και εδώ πάνω ήρθα με μία πετσέτα ΕΣ! (ελαφριά και πιάνει λίγο χώρο λέμε!) Η μία παραλλαγή αφόρετη (μάγειρας γαρ) δόθηκε στον αδερφό για δουλειά (υδραυλικός). Επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ νεος 287 στα θερμά νιγρήτας σερρών δεν πηρε ΤΑΠ γιατί απ'οτι έμαθα (δεν ξέρω αν ισχύει) είχαν δώσει τις ταμπέλες άγραφες σε έναν παλιό να τις πάει για τύπωση στην Κορινθο (και καλά εκεί τις τυπώνουν) αλλά κάτι παίχτηκε και άργησε ή δεν τις έφερε. Τραβηγμένο το ξέρω αλλά εγώ ΤΑΠ δεν πήρα ποτέ. Και κάτι συγχωριανοί μου στο ίδιο στρατόπεδο επίσης. Δεν βλεπαμε την ωρα να ξημερωσει και να παρουμε τον πουλο απο κει μεσα..να φανταστεις ειχα ξεχασει φορτιστες και μαλακιες και αναγκαστηκαν να μου τα στειλουν με ταχυδρομειο..οπου φυγει φυγει σου λεω Οσο για το αλλο που λες..εγω το βλεπω σαν "επιβιωση".Τι ειναι στρατος?Πως θα επιβιωσεις ?κανοντας τον μαλακα και οντας οσο τ δυνατον περισσοτερο προβλεπομενος στις υποχρεωσεις σου. Και τις μαλακιες μας θα κανουμε και τα φιδιασματα θα κανουμε....αλλιως δεν περναει και ο καιρος. Αλλα να την πω στον ανωτερο ή να την πεσω για υπνο σε καμμια σκοπια ξεροντας οτι θα περασει καποιος και θα με τσακωσει..ε το θεωρω μαλακια... Δεν θα κατσω να κρινω ποσο αρχιδι ειναι ο ανωτερος...ειναι ανωτερος και μπορει να σου σφυραει Φ μεχρι να βαρεθει...εχει εξουσια πανω σου και δεν μπορεις να κανεις και πολλα για αυτο. το δεν μπορω να πνιξω τον σταρχιδισμο μου ξεροντας οτι θα με μπλεξει..το θεωρω παιδιαστικο..σορρυ που στο λεω... προσαρμογη ---> επιβιωση χωρις παρατραγουδα...thats all.
qsis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 @Allantin Στην ηλικία που είσαι τώρα (από ότι βλέπω στο προφίλ σου ) πολύ δύσκολα θα έτρωγες φυλακές Έχεις τέτοια αντίληψη των πραγμάτων πλέον που δε γίνεται έτσι απλά, ούτε σε αντιμετωπίζουν το ίδιο όταν είσαι μεγαλύτερος Απλά όσο μεγαλύτερος, τόσο πιο απαλευτα @μπηχτης Όταν πήρα μετάθεση, το μόνο που με ένοιαζε και ασχολούμουν τη προηγούμενη μέρα, ήταν να ξεθαψω το αυτοκίνητό μου από το χιόνι, να σκαψω δρόμο μέχρι το πατημένο και να του φορέσω κάλτσες Να καταλάβεις όταν έφυγα άφησα τις αρβύλες μου πίσω και έψαχνα να βρω νέες να παρουσιαστώ στη νέα μονάδα Τελικά μου έστειλαν τις δικές μου μαζί με άλλα πράγματα φίλοι μου με κούριερ
tehAllantin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Για να απαντήσω και στον qsis και στον μπήχτη. Δεν μπορώ να "την πνίξω" στους "ανώτερους" όταν είναι μαλάκες ή νιώθω πως είναι άδικοι προς εμένα ή το σύνολο. ΝΑΙ, δεν είμαι εγώ ο ήρωας ο επαναστάτης αλλά πολλές φορές έχω μπει σε μπελάδες με την συμπεριφορά μου τόσο στον στρατό όσο και στην επαγγελματική μου "καριέρα". Και φυσικά αυτή η συμπεριφορά είναι άκρως παιδιάστικη και ανεύθυνη.
mphxths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 οταν πηγα στρατο , το 2002 ημουν 25..αλλα μικροδειχνα... Ολα τα στελεχη με κανανε 20αρη...και μου συμπεριφεροντουσαν αναλογα..σαν μαλακισμενο φανταρακι δηλ. Εγω εκανα τον μαλακα...δεν με νοιαζε...στα περισσοτερα στελεχη εριχνα καμμια 5αρα χρονια ανετα (μιλαω για λοχιες,εποπ και τετοια)... Καποια στιγμη διερρευσε οτι ειμαι 25..και με φωναζει ενα στελεχος στην αιθουσα που μαζευοντουσαν και τα ξυνανε και με ρωταει την ηλικια μου... Οταν τους ειπα 25...ειχανε μεινει ολοι αφωνοι για κανα λεπτο....και απο κεινη την μερα..αλλαξανε συμπεριφορα απεναντι μου...ακομα και ενα αρχιδι λοχαγος που ειχαμε...καλα αυτος παρεμεινε αρχιδι... Δεν εδινα και δικαιωματα ιδιαιτερα ομως..οποτε + την επιπλεον γνωση της ηλικιας μου..ηταν μετρημενοι απεναντι μου... Εννοειται οτι οσο μεγαλυτερος πας τοσο πιο αγγουρι ειναι η θητεια απο αποψη αντοχων...αλλα σε βλεπουν και αλλιως ομως...απο οτι βλεπουν τον 19χρονο/20χρονο... Για να απαντήσω και στον qsis και στον μπήχτη. Δεν μπορώ να "την πνίξω" στους "ανώτερους" όταν είναι μαλάκες ή νιώθω πως είναι άδικοι προς εμένα ή το σύνολο. ΝΑΙ, δεν είμαι εγώ ο ήρωας ο επαναστάτης αλλά πολλές φορές έχω μπει σε μπελάδες με την συμπεριφορά μου τόσο στον στρατό όσο και στην επαγγελματική μου "καριέρα". Και φυσικά αυτή η συμπεριφορά είναι άκρως παιδιάστικη και ανεύθυνη. Το καταλαβαινεις και μονος σου.Απλα γνωμη μου ειναι να διαλεγεις τις μαχες σου..και απο αποψη ουσιας αλλα και επιπτωσεων. Πολλες φορες οι επιπτωσεις ειναι τετοιες που δεν αξιζει ο κοπος..αλλα και καποιες περιπτωσεις που η ουσια υπερτερει των επιπτωσεων....
qsis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Για να απαντήσω και στον qsis και στον μπήχτη. Δεν μπορώ να "την πνίξω" στους "ανώτερους" όταν είναι μαλάκες ή νιώθω πως είναι άδικοι προς εμένα ή το σύνολο. ΝΑΙ, δεν είμαι εγώ ο ήρωας ο επαναστάτης αλλά πολλές φορές έχω μπει σε μπελάδες με την συμπεριφορά μου τόσο στον στρατό όσο και στην επαγγελματική μου "καριέρα". Και φυσικά αυτή η συμπεριφορά είναι άκρως παιδιάστικη και ανεύθυνη.Απλά θα κακοπερνουσες όπως εγώ όταν με είχαν στο μάτι, αλλά αν είσαι πιο έξυπνος από αυτούς, τιμωρία δεν τρως γιατί μπορείς να είσαι τυπικός και παράλληλα σπασαρχιδας και να έχεις ύφος Απλά με κάθε ευκαιρία θα σε γαμουσαν Πχ ποιος μαλακας θα κάνει μπιφτέκι 6 με 2; Ο qsis! @ μπηχτης Πήγα 27 και ακόμα μοιάζω με νιαναρο, καταλαβαίνω τι λες, όμως γρήγορα μαθαίνουν πόσο είσαι Πχ ο συνομήλικος μου σμυ με έβαζε να κουβαλώ, οκ κουβαλούσα και όταν μου έλεγε τι παραπονιέμαι νέο παιδί άρχιζα: Μεγάλε, το ίδιο είμαστε και χαλαρωνε ή δε με ξαναχωνε τόσο
tehAllantin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 μπα, την πέρασα εύκολα την θητεία, και γιατί ήμουν μάγειρας και γιατί πήγα σε εύκολες μεταθέσεις. Σέρρες μάη-ιούλη 2004 κέντρο Σπάρτη-γύθειο μέχρι τέλη αυγούστου Ρόδος 53τπ στ'αφάντου στη ρόδο μέχρι αρχές σεπέμβρη νομίζω. Μετά ήρθε ο στρατηγός για επιθεώρηση, έστρωσα ένα μπουφεδάκι, σκάλισα και το σήμα του πυροβολικού σε ένα καρπούζι και ΤΣΟΥΠ απόπαση στη λέσχη αξιωματικών μέχρι νοέμβρη, Μετά στο πρώην νατοικό στρατόπεδο στον Τύρναβο μέχρι την απόλυση (ΔΕΝ είχα βύσμα )Αν εξαιρέσεις την εμπλοκή στο 53τπ γιατί έλειπε το 99% των εποπ κλπ για ολυμπιακούς όλα ήταν λάδι. Απλά εγώ είμαι βλαμμένος και δύσκολος χαρακτήρας
mphxths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά θα κακοπερνουσες όπως εγώ όταν με είχαν στο μάτι, αλλά αν είσαι πιο έξυπνος από αυτούς, τιμωρία δεν τρως γιατί μπορείς να είσαι τυπικός και παράλληλα σπασαρχιδας και να έχεις ύφος Απλά με κάθε ευκαιρία θα σε γαμουσαν Οπως εχω πει πολλακις ειχαμε εναν λοχαγο τελειως αρχιδι.Η μαλακια του ειχε πιασει εξωπραγματικα νουμερα. Ειχε την κακη συνηθεια οταν ζητουσαμε αδειες...τις προβλεπομενες δηλ , να μας πρηζει τα @@...δεν ξερω γιατι..απο μισος?κακια?ζηλια που αυτος δεν επαιρνε αδεια?Δεν ξερω ειλικρινα. Επειδη τον ειχαμε παρει χαμπαρι...ζηταω εγω με εναν αλλον αδεια....αναγκαστηκα επρεπε να μας την δωσει....οποτε επρεπε να μας πρηξει τα @@. Ερχεται παρασκευη...κλασικα επιθεωρηση θαλαμου....εχουμε ετοιμασει οπλα, κρεβατια , στρωμενα στην πενα..σκουπισμα / σφουγγαρισμα σε θαλαμο , τουαλετα ,οπλοβαστους...τα ειχαμε ολα και γυαλιζαν.. Ρουχα καθαρα , προβλεπομενα ντυμενοι....λεμε ενταξει του κερατα..τι θα βρει το παλιομουνι. Μπαινει στον θαλαμο..αρχιζει να κοιταει ολογυρα..και ερχεται σε μεναν και στον αλλον που ειχαμε ζητησει την αδεια...δεν ειχε νοημα να ελεγξει τους αλλους Κοιταει τα παντα...δεν βρισκει τιποτα...κοιταει πατωματα..τοιχους..τιποτα...οπλα..γυαλιζανε....οποτε τι κανει ?!?! Κοιταει το ταβανι !!!!..και βλεπει σε μια γωνια κατι ιστους απο αραχνες....πανω γωνια τοιχου με ταβανι... και αρχιζει να πρηζει @@...και δεν καθαρισατε τους ιστους...ΑΛΛΑ ΑΔΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ....μπλαμπλαμπλα...πρηξιμο για μιση ωρα...μπλαμπλα..προσβολες....επι προσωπικου...μπλαμπλα......και μετα μας ελεγε να ετοιμαστουμε για την αδεια.... Ετσι απλα να στην βγαλει ξυνη.... Συμπερασμα , οσο καλοπροαιρετος και αν εισαι , προβλεπομενος , ηπιος ή μαλακας....αν ο αλλος θελει να μαλακιστει...θα στα πρηξει....ειναι και που θα πεσεις δηλ..... ΥΓ: με αυτον τον λοχαγο ειχαμε τρελα σκηνικα...μεχρι σε φαση να κανουμε υπερβαση ιεραρχιας και να πηγαινουμε να τον δινουμε στεγνα στον διοικητη και ο διοικητης να τον καντηλιαζει και μετα να ερχεται ο λοχαγος σε μας ολο νευρα και να μας γαμαει την ζωη 2
tehAllantin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ρε φίλε.. Χαρά στο κουράγιο και την υπομονη μερικών. Εγώ θα του έκανα κακό! όπου και όπως μπορούσα! (καλος άνθρωπος πάνω απ'όλα!) 1
mphxths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Με τον λοχαγο ημασταν τελειως ατυχοι..αφου οταν τον δωσαμε 2-3 φορες στον διοικητη...μας αλλαξε και μας εβαλε στον λοχο αλλον ο οποιος κουβαλουσε αλλου ειδους μαλακια...ημαρτον δηλ....απο τον εναν καραγκιοζη στον αλλον καραγκιοζη. Αφου για να φανταστεις το μεγεθος της ταλαιπωριας που φαγαμε απο τον λοχαγο (τον 1ο που ειχαμε,γιατι μας τον αλλαξανε οπως ειπα αλλα μετα μας τον ξαναβαλανε)...οταν ηταν να παρω δευτερη μεταθεση μας καλουσε ο διοικητης στο γραφειο του και μας ρωτουσε πως περασαμε στην μοναδα..αν ειχαμε κανα παραπονο κανα προβλημα και τετοια Παω και γω και μου κανει αυτες τις ερωτησεις και του λεω "μια χαρα κυριε διοικητα , αν εξαιρεσουμε τα θεματα που ειχαμε με τον λοχαγο μας". Και ο διοικητης με σκυμενο το κεφαλι κουνωντας το με νοημα μου κανει "2ο λοχο ησουν ε?...τι να κανω παιδι μου...ο,τι μπορουσα εκανα....μην δινεις σημασια πια".. Για να καταλαβεις το ευρος....
tehAllantin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό με τον δ/οικα να "απολογείται" για λοχα με ξεπερνάει! Πως λέγεται η μαλακία; Στέρηση βαθμού; Έχει και "υποβιβασμό" έτσι; Στάνταρ όμως ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ με την γραφειοκρατεία κλπ!
mphxths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παραλιγο να πιαστουν στα χερια..προφανως ο λοχαγος κρατηθηκε λογω αξιωματος...(ταγματαρχης ο διοικητης).. Να ακους φωνες απο το γραφειο του διοικητη..να βγαινει εξω ο λοχαγος..να βαραει μπουνιες σε πορτες...να γινεται της πουτανας καθε φορα που τον "διναμε"... αλλα τι να κανουμε..σκεψου για να φτασουμε να πηγαινουμε συσσωμος ο λοχος στον διοικητη...ποσο στο απροχωρητο ειχε φτασει η κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις