Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι υπόλοιποι πήραν άσπρο μάλλον (κι εγώ δηλαδή).

Πραγματικός εφιάλτης (κυριολεκτώ, γιατί όντως έχω δει ήδη 3-4 φορές) να ξαναγυρίσω στο στρατόπεδο έστω και για 3 μέρες.

Ήδη και που το σκέφτομαι με πιάνει ψυχοπλάκωμα.

αναλόγως που θα πας, αν θυμάμαι καλά είναι να πάω κάπου εντός Αττικής, οπότε κλάιν...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν πεσει η ορκομωσια του πανεπιστημιου τις πρωτες μερες στο κεν? <br>

να ελπιζω ή οχι?<br><br>

Πολύ δύσκολα

Έχει γίνει όμως

Δημοσ.

αναλόγως που θα πας, αν θυμάμαι καλά είναι να πάω κάπου εντός Αττικής, οπότε κλάιν...

Σωστό κι αυτό, αλλά αν είναι να φορέσω παραλλαγή και αρβύλες, θα ήταν για εμένα πολύ δύσκολη εμπειρία. Είναι ακόμα νωπή η ανάμνηση της θητείας μου και δεν μπορώ.

Δημοσ.

μου χαν πει εμενα ,οτι ασπρο κατευθειαν παιρνουν τα καλα βυσματα , και οι αοπλοι... Κ εγω μικροβυσματακι ημουν [για κεντρο κ μεταθεση μοναχα βασικα] κ πηρα πρασινο..τεσπα η σειρουλα μου που πηγε μου πε οτι χαλαρα στη σκηνη με τον ταξιαρχο ηταν , παραλλαγη κτλ τυπικα ολα, και εξοδα μεταβασης πληρωμενα οπως κ το φαι αφου μαγειρευανε εκει :P

Δημοσ.

καλα νομιζετε οτι οταν μας καλεσουν επιστρατους κτλπ θα ειναι το ιδιο με το οπως ηταν η θητεια.στα @@ μας ολα θα ειναι.παμε καλα?και για οσους τυχερους δουλευουν,σαν διακοπες θα ειναι.

Δημοσ.

καλα νομιζετε οτι οταν μας καλεσουν επιστρατους κτλπ θα ειναι το ιδιο με το οπως ηταν η θητεια.στα @@ μας ολα θα ειναι.παμε καλα?και για οσους τυχερους δουλευουν,σαν διακοπες θα ειναι.

Εγώ στη παρούσα φάση που είμαι, η οποία πιστεύω θα κρατήσει ακόμα μερικούς μήνες, δεν θέλω με τίποτα όχι να φορέσω, ούτε καν να δω χακί. Δεν είναι το πώς θα περάσω, είναι οτι θα μου έρθουν οι αναμνήσεις της βαρεμάρας, της αγγαρείας, της ανουσιότητας και της βλακείας που υπάρχει στον στρατό. Κάπως έτσι. Ούτε τα κρεβάτια θέλω να δω, ούτε τίποτα. Μπορεί μετά απο λίγα χρόνια να μη με πείραζε, αλλά τώρα που είναι νωπές οι μνήμες μου, με τίποτα.

Δημοσ.

μου χαν πει εμενα ,οτι ασπρο κατευθειαν παιρνουν τα καλα βυσματα , και οι αοπλοι... Κ εγω μικροβυσματακι ημουν [για κεντρο κ μεταθεση μοναχα βασικα] κ πηρα πρασινο..

Ε @@ριες όπως να 'ναι τα δίνουν... Αυτό έχω καταλάβει από τόοοσο κόσμο που μου είπαν τι χρώμα πήραν. Κι εγώ λευκό πήρα με Ι1 και βύσμα -το οποίο στην τελική ήταν κι αχρείαστο- μόνο για μετάθεση σε μονάδα.

Επίσης αυτό άνετα στο αλλάζουν χρώμα, ανάλογα τις ανάγκες τους. Έχει τύχει σε άπειρο κόσμο.

τεσπα η σειρουλα μου που πηγε μου πε οτι χαλαρα στη σκηνη με τον ταξιαρχο ηταν , παραλλαγη κτλ τυπικα ολα, και εξοδα μεταβασης πληρωμενα οπως κ το φαι αφου μαγειρευανε εκει :P

Που να δεις και τι πίνουν... Πολλά γλέντια λέμε.

edit: Τώρα που το θυμάμαι, τελευταία φορά που κάλεσαν επίστρατους πριν 2 χρόνια εδώ που ζω, τους πήραν μέσα, κάρβουνα ψησίματα, τσίπουρα ουισκάρες αβέρτα κι όλοι γνωστοί-παρεΐτσες λόγω εντοπιότητας. Και κάποια βράδια τους στέλναν και πίσω στα σπίτια τους για να κοιμηθούν σαν άνθρωποι. Δύσκολα... :D

Δημοσ.

έχω ακούσει περιπτώσεις με στρατιώτες του υγειονομικού που όταν τους κάλεσαν επίστρατους τους έκαναν αξιωματικούς 

ξέρω σίγουρα γιατρό με τον οποίο συνέβη αυτό , υπηρέτησε ως στρατιώτης και όταν πήγε επίστρατος βγήκε ως ανθυπολοχαγός (ή καλύτερα ανθυπίατρος)

εγώ μόνο έτσι ξαναπάω :P

Δημοσ.

ο κύριος τίποτα

and i am all out of gum ειναι το σωστο :P  (ετσι το λεει ο duke)

Ψαχνωντας στο facebook βρισκεις ολα τα wannabe μαχιμια... :-D :-D :-D :-D :-D

και μετα λεω εγω γιατι βγαινουν τοσο μπουρδελα τα κεντρα.... :P

1391803_322690301204483_1121521029_n.jpg

Δημοσ.

Πού επιτρέπεται να έχεις τόσο μαλλί;

εκανα κατι διορθωσεις για να μη γινει παρεξηγηση.... απλα σχολιαζω για το οταν θα παει στρατο... :whistle:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...