Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι από τα θέματα που φοβόμουν πάντα. Ευτυχώς έχω καλά gentics και στα 35 δεν έχω καν ψηλούς κροτάφους, όπως ήμουν στα 18 είμαι.

Η λύση είναι μία για όσους έχουν θέμα Imo. Εκμετάλλευση όλου αυτού του mid life crysis και γύρισμα σε κάτι θετικό. Ώρα για ξύρισμα, γυμναστήριο, και μούσι. (είναι και τσι μόδας). Γάμα τα μαντζούνια, όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και προϊόν άσχετα αν κάνει κάτι ή όχι..  

0dc1f81115d9d93621fe412a4f558e09.jpg

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

0-1-2 χιλιοστά με τη μηχανή και ξέγνοιασες. Όλα τα άλλα ή θα σου κοστίσουν μια περιουσία και το αποτέλεσμα θα είναι μέτριο ή θα αργήσεις λίγο παραπάνω το αναπόφευκτο.

Και σου λεω οτι αυτα πλεον δεν ισχυουν. Ουτε πόνεσε ,ουτε πρησμένος ηταν, ουτε τομη ουτε παυσιπονα.Τα κανουν ολα με laser και γενικα νεα τεχνικη(αμα θες περισσοτερες πληροφοριες, να μου τα ξαναπει να στα γραψω)Τα "μπιμπικια" που λες ισχυουν στην αρχικη φαση αλλα λογω οτι σε ξυριζουν, η τριχα μεγαλωνει ομοιομορφα και ετσι δεν φαινεται διαφορα μετα. Επισης ακριβως για να ειναι ακομα πιο φυσικο το αποτελεσμα δεν σου φυτεύουν παντου αλλα στο κανουν ετσι ωστε να ταιριάζει και με την ηλικια σου (αν θες φυσικα)

Θέλω να δω τι θα κάνει άμα γίνει κανένα μπιφτέκι εκει πάνω :P

• Like 2
Δημοσ.

Aν κρίνω από τον πατέρα μου, πρόβλημα δεν θα έχω

Βέβαια αυτός δεν έχει βάλει ποτέ τίποτα στα μαλλιά του, σε αντίθεση με μένα που τα ψεκάζω φουλ 

Ο χρόνος θα δείξει

Αν έχεις λεφτά πάντως, όλα λύνονται

7774317140_le-bulgare-dimitar-berbatov-s

11849964_1652709218305945_22332251_n.jpg

Δημοσ.

Aν κρίνω από τον πατέρα μου, πρόβλημα δεν θα έχω

Βέβαια αυτός δεν έχει βάλει ποτέ τίποτα στα μαλλιά του, σε αντίθεση με μένα που τα ψεκάζω φουλ 

Ο χρόνος θα δείξει

Αν έχεις λεφτά πάντως, όλα λύνονται

7774317140_le-bulgare-dimitar-berbatov-s

11849964_1652709218305945_22332251_n.jpg

Οχι και όλα. Το μπιφτέκι του Σάλπι δεν το έχεις δει;

• Like 2
Δημοσ.

Βρε μπας και είναι "ένας φίλος σου" για αυτο υπερασπίζεσαι τη μεταμόσχευση?

Χαχ οχι. Προς το παρών εχει αρχίσει μονο το άσπρισμα :P

Δημοσ.

τα και καλα ''ματζουνια'' μια χαρα κανουν δουλεια εφοσον το προλαβεις και δεν  εχεις γινει μισος φαλακρος . τοτε ναι δεν κανουν κατι . επισης θα πρεπει καποιος να τα παιρνει καθημερινα εφ'ορου ζωης (τουλαχιστον μεχρι να βγει καποια πραγματικα αποτελεσματικη θεραπεια) 

Δημοσ.

Βαζω regaine για πανω απο 1 χρονο, μαλλια δεν βγαζω, αλλα τουλαχιστον δεν πεφτουν αλλα. Βεβαια ετσι και το σταματησω για καμια βδομαδα αρχιζουν παλι και πεφτουν...!

Δημοσ.

Βαζω regaine για πανω απο 1 χρονο, μαλλια δεν βγαζω, αλλα τουλαχιστον δεν πεφτουν αλλα. Βεβαια ετσι και το σταματησω για καμια βδομαδα αρχιζουν παλι και πεφτουν...!

Πρέπει να το βάζεις μια ζωή και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή δεν θα πέσουν. Άμα το σταματήσεις το πιο πιθανό είναι τα μαλλιά να πέφτουν με μεγαλύτερο ρυθμό απο ότι πριν. Επίσης το regaine (γενικά όσα σκευάσματα έχουν μινοξιδίλη) μετα απο χρόνια χρήση έχει παρενέργειες (ερεθισμός και πρήξιμο προσώπου, ταχυκαρδίες σε λιγότερες περιπτώσεις). Για μένα προσωπικά δεν αξίζει ούτε τα χρήματα, ούτε να ρισκάρεις την υγεία σου για τρίχες.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά,

• ξέρω πως δεν υπάρχει σωτήρια θεραπεία,
  • ξέρω πρέπει να κάνεις τις θεραπείες μόνιμα,
  • ξέρω πως είναι ταιλαιπωρία κτλ
  • ξέρω πως κοστίζουν
  • ξέρω επίσης πως η εμφύτευση είναι ημίμετρο, ταλαιπωρία, ακριβή και ακόμα και επικίνδυνη μπορεί να είναι

Είμαι 30 όμως και δεν θέλω να φαλακρύνω τελείως ακόμα.

Αν μπορέσω να συντηρήσω την κατάσταση σε αξιοπρεπή επίπεδα για καμιά 5 ακόμα οκ.

Αν δεν πιάσει, δεν έπιασε και πάω σε style βαρουφάκη.

Επειδή όμως θέλω να το προσπαθήσω γι αυτό άνοιξα το thread για ανταλλαγή εμπειριών και πληροφοριών σχετικά με τις υπάρχουσες μη εγχειριτικές θεραπείες.

Και μιας και τα posts που ανακυκλώνουν τις παραπάνω απόψεις έκαναν τον κύκλο τους περιμένω τώρα καμιά εμπειρία ή πληροφορία σχετικά με θεραπείες και πως κρίνετε, όσοι ξέρετε, την θεραπεία που σκέφτομαι να ξεκινήσω.

Δημοσ.

Δηλαδή οι παρενέργειες δεν σε ενδιαφέρουν; Εγώ θα έλεγα ότι είναι σημαντικό να αναφερθούν οι παρενέργειες για να τα ζυγίσει κάποιος που δεν ξέρει και να πράξει αναλόγως. Θα πρέπει να δεσμευτεί να το χρησιμοποιεί για πάντα, μαζί με όποιες τυχόν παρενέργειες μπορεί να δημιουργήσει.

Δημοσ.

Μάλλον θέλεις χρόνο να το αποδεχτείς ή να νομίζεις ότι κάτι κάνεις για να βοηθήσεις την κατάσταση. Σε αυτή την απελπισία ποντάρουν και οι εταιρείες με τα μαντζούνια.

Το καλύτερο το είπε ο από πάνω, θα χαλάς χρήματα + χρόνο και θα ρισκάρεις την υγεία σου για τρίχες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...