Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έρχεται σιγά σιγά ο χειμώνας  :confused:  και επειδή γερνάω, θέλω να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου.

Για καθημερινά ρούχα, σκεφτόμουνα να αγοράσω μερικά πουκάμισα για αρχή. Να τα φοράω και σκέτα, με τζινάκι ή παντελόνι. Τί χρώματα είναι προτιμότερο να φοράμε τον χειμώνα; Γιατί πχ ανοιχτό μπλέ πουκάμισο δεν νομίζω να φοριέται. Έχω δει ότι παίζουν πολύ τα καρό σχέδια.

Αν συνδυάσω το πουκάμισο με κάποιο σκούρο πουλοβεράκι και από κάτω τζινάκι και τίμπς λέει τίποτα ή είναι πολύ εφηβικό στύλ;

Επίσης σκεφτόμουνα να πάρω κι ένα peacoat.

Παρακαλούνται όσοι κατέχουν το /fashio να δώσουν τα φώτα τους.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα είμαι ειλικρινής, εμένα σοβαρά με ντύνει η γυναίκα μου

αλλιως τζιν και heavy metal Tshirt

Εμένα πάντως με έντυσαν οι οδηγίες που ήρθαν με ενα συμβόλαιο για το πως επιθυμούν να ειμαι ενδεδυμένος στους χώρους της εταιρείας.

Στην άλλη εταιρεία πάω με σορτς και κοντομάνικο.

• Like 1
Δημοσ.

Έρχεται σιγά σιγά ο χειμώνας  :confused:  και επειδή γερνάω, θέλω να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου.

Για καθημερινά ρούχα, σκεφτόμουνα να αγοράσω μερικά πουκάμισα για αρχή. Να τα φοράω και σκέτα, με τζινάκι ή παντελόνι. Τί χρώματα είναι προτιμότερο να φοράμε τον χειμώνα; Γιατί πχ ανοιχτό μπλέ πουκάμισο δεν νομίζω να φοριέται. Έχω δει ότι παίζουν πολύ τα καρό σχέδια.

Αν συνδυάσω το πουκάμισο με κάποιο σκούρο πουλοβεράκι και από κάτω τζινάκι και τίμπς λέει τίποτα ή είναι πολύ εφηβικό στύλ;

Επίσης σκεφτόμουνα να πάρω κι ένα peacoat.

Παρακαλούνται όσοι κατέχουν το /fashio να δώσουν τα φώτα τους.

Διάφορες ιδέες:

1)

URoyal-Men-Casual-and-stylish-Shirts-Win

2)

27a7ed36f4a3bbf40f080a00c8afc3df.jpg

3)

2015-New-Spring-Autumn-Men-s-Fashion-Cas

4)

dc30f4e50461e31f96e7c8aa80298380.jpg

5)

sophisticated-style.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Διάφορες ιδέες:

1)

URoyal-Men-Casual-and-stylish-Shirts-Win

2)

27a7ed36f4a3bbf40f080a00c8afc3df.jpg

3)

2015-New-Spring-Autumn-Men-s-Fashion-Cas

4)

dc30f4e50461e31f96e7c8aa80298380.jpg

5)

sophisticated-style.jpg

ωραια και τωρα πες μου πως θα πεισω τον δικο μου να φορεσει κατι τετοιο;  ολο jean t shirts και χουντια, αμαν εκανα για να του φορεσω ενα πουλοβερακι.

Δημοσ.

ωραια και τωρα πες μου πως θα πεισω τον δικο μου να φορεσει κατι τετοιο;  ολο jean t shirts και χουντια, αμαν εκανα για να του φορεσω ενα πουλοβερακι.

Χαχαχ έλα ρε συ, δεν σου αρέσει όπως ντύνεται δηλαδή;

Εγώ πάντως δεν πρόκειται να πω στον δικό μου πώς να ντυθεί, εκτός και αν από μόνος του ζητήσει κάποτε συμβουλή.

Έτσι κι αλλιώς, για να είμαι μαζί του μ'αρέσει και το στυλ του. Οπότε γιατί να του πω να αλλάξει την εικόνα του;

[Έτσι δεν θά'θελα κι εκείνος να μου λέει βέβαια πώς να ντύνομαι εγώ :P]

• Like 1
Δημοσ.

συμπεριλαμβανομενων και των τρυπιων καλτσων;

Το τι κανει και τι φοραει ειναι μερος του χαρακτηρα του ετσι τον γουσταρες εξ αρχης γιατι να τον αλλαξεις

Δημοσ.

συμπεριλαμβανομενων και των τρυπιων καλτσων;

Αν είσαι άντρας και δεν έχεις μερικά ζευγάρια τρύπιες κάλτσες δεν λέγεσαι άντρας. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...