Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι νομίζεις! Αν η εταιρία είναι πολύ δήθεν, θα πρέπει να φοράς ψηλά παπούτσια, άβολες φούστες, φορέματα μεσα στο ψοφόκρυο, μπλούζες με ψιλοντεκολτέ κτλ. Ενώ οι άνδρες: Παντελόνι, πουκάμισο, μπουφάν και έξω από την πόρτα. Τώρα το τι είναι πιο οπτικά ευχάριστο εξαρτάται από τις ορέξεις του καθένα.. :Ρ

Ναι αλλα διαλέγεις το χρώμα και το σχέδιο. Οι άντρες πρέπει να φορούν τη στολή εργασίας: παντελόνι, πουκάμισο, γραβάτα, σακάκι, ταιριαστά παπούτσια/ζώνη και κάλτσα μέχρι τα αρχίδια. Επίσης δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κώτσο. Ευτυχώς μόνο το σκουλαρίκι δε ζήτησαν να βγάλουμε.

Κι όλο αυτο το ντύσιμο για engineering ουσιαστικά.

ΥΓ έσκασα σε ραντεβού κατευθείαν μετά τη δουλειά και η κοπέλα παραπονέθηκε που δεν της είπα για το dress code.

Δημοσ.

Ναι αλλα διαλέγεις το χρώμα και το σχέδιο. Οι άντρες πρέπει να φορούν τη στολή εργασίας: παντελόνι, πουκάμισο, γραβάτα, σακάκι, ταιριαστά παπούτσια/ζώνη και κάλτσα μέχρι τα αρχίδια. Επίσης δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κώτσο. Ευτυχώς μόνο το σκουλαρίκι δε ζήτησαν να βγάλουμε.

Κι όλο αυτο το ντύσιμο για engineering ουσιαστικά.

ΥΓ έσκασα σε ραντεβού κατευθείαν μετά τη δουλειά και η κοπέλα παραπονέθηκε που δεν της είπα για το dress code.

Χάρισμα σας το χρώμα και το σχέδιο (που και πάλι δεν το διαλέγεις πάντα).

Τα γυναικεία ρούχα που φαίνονται ωραία είναι κατά κανόνα άβολα. Σφίγγουν, εμποδίζουν κινήσεις, κρυώνεις, ζεσταίνεσαι, σε γαργαλάνε, γενικά δεν έχω πετύχει ωραία ρούχα για γραφείο που να είναι άνετα.

Την έχω καταβρεί τώρα με την άδεια, όλο σαν τη γύφτισσα κυκλοφορώ και δεν με νοιάζει καν.

• Like 3
Δημοσ.

όλο σαν τη γύφτισσα κυκλοφορώ και δεν με νοιάζει καν.

Στα παπάρια σου φίλε ιδομενέα.

Θα απαντήσω αφού σκάσω με ψηλοτάκουνα και φόρεμα που αναδεικνύει το ντεκολτέ μου, στο γραφειο :·)

Μας τάβλωσες πάλι..

• Like 4
Δημοσ.

ωραια και τωρα πες μου πως θα πεισω τον δικο μου να φορεσει κατι τετοιο;  ολο jean t shirts και χουντια, αμαν εκανα για να του φορεσω ενα πουλοβερακι.

¨ενα είναι το μυστικό

bjs. promise and delivery

• Like 1
Δημοσ.

Χάρισμα σας το χρώμα και το σχέδιο (που και πάλι δεν το διαλέγεις πάντα).

Τα γυναικεία ρούχα που φαίνονται ωραία είναι κατά κανόνα άβολα. Σφίγγουν, εμποδίζουν κινήσεις, κρυώνεις, ζεσταίνεσαι, σε γαργαλάνε, γενικά δεν έχω πετύχει ωραία ρούχα για γραφείο που να είναι άνετα.

Την έχω καταβρεί τώρα με την άδεια, όλο σαν τη γύφτισσα κυκλοφορώ και δεν με νοιάζει καν.

εγώ είμαι μαζί σας. Οι γυναίκες τρώνε μεγάλη ήτα γενικά με το θέμα. 2 ώρες πριν ξύπνημα να ετοιμαστούν, τρίωρο για μπάνιο κάθε φορά πριν βγουν έξω, τακούνι και ρούχα που δεν μπορείς να κουνηθείς.. ακόμα και μεγάλα βυζιά να παίζουν άντε μετά προβλήματα στην μέση..

δεν είναι ζωή αυτή. 

• Like 2
Δημοσ.

Αχ οι ξενιτεμένοι, ξεχάσατε πόσο πιασοκωλέ είναι η πατρίδα.

οσο ημουν στην ελλαδα παθαινα σοκ με τις τιμες του φαγητου, τζαμπα τρωτε μην γκρινιαζεις

• Moderators
Δημοσ.

οσο ημουν στην ελλαδα παθαινα σοκ με τις τιμες του φαγητου, τζαμπα τρωτε μην γκρινιαζεις

Γιαυτο μετά δεν μας κάνουν τα ρούχα

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει στο Μπελζίκ αναλογικά, πάντως γενικά οι τιμές της Ελλάδας σε σχέση με μισθούς είναι πολύ ακριβές.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχαμε βγει στις αρχες του καλοκαιριου μια παρεα στην παραλιακη Σαββατο βραδυ, ολοι καλα ντυμενοι και ηρθε ο αλλος με βερμουδα και χαβαγιανας.....

Μια χαρά ντύσιμο για παραλιακή.

Δημοσ.

Μια χαρά ντύσιμο για παραλιακή.

αν ηταν η παραλιακη της Συρου ισως.....

με χαβαγιανας δε βγαινεις βραδυ και κυριως οχι σε καλα μαγαζια..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...