Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, φεύγω Φεβρουάριο Γερμανία με τη "γυναίκα"

Οι δικοί μου λογικά θα με βλέπουν 1-2-3 φορές το χρόνο, πιο πολύ θα τους λείψω παρά θα μου λείψουν βέβαια :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, φεύγω Φεβρουάριο Γερμανία με τη "γυναίκα"

Οι δικοί μου λογικά θα με βλέπουν 1-2-3 φορές το χρόνο, πιο πολύ θα τους λείψω παρά θα μου λείψουν βέβαια :P

Μην το λες...μην το λες! Τα'παν κι'αλλοι..

• Like 3
Δημοσ.

Από ότι διαβάζω διαγώνια το ένα άκρο είναι η αποξένωση και το άλλο άκρο αγκαλιά στο κρεβάτι με την πεθερά

Βέβαια στο δικό μου μυαλό το ένα άκρο είναι η ανεξαρτητοποίηση, το άλλο άκρο η οικογένεια. Προσωπιά, θα πάρω το ενδιάμεσο

Livepool89 Θεωρώ ότι η δικιά σου ξέρει τι παίρνει αν συγκατοικήσετε. Θα ήταν άδικο να γυρίσει να σου πει τέτοια πράγματα. Αλλά η γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις να βρεις κάτι (αν όντως αποφασίσεις να κάνετε μια τέτοια κίνηση) Να φέρνεις εισόδημα σαν άνδρας (κι ας δουλεύει και αυτή). Έτσι ανδρικά και παραδοσιακά και οι φανφάρες περί φεμινισμού να πάνε να μαμηθούν.

Ετσι ανδρικα το βλεπω και γω.

Σπιτι μισα τα εξοδα, αμαξι ολα τα εξοδα δικα μου εξολοκλήρου. Σερβις τωρα ασφαλεια στο τελος του μήνα τελη κτεο.

Αν γυρνουσα και ελεγα πανε αυτα απο μισα ποσο αντριλικι θα πουλουσα; ή ζητουσα βενζινες για τα πανε ελα.

Αν δεν ειχα εγω δουλεψει δεν θα μπορουσε να νοικιασει μονη της. Ενα νοικιο+εγγυηση συν μισο νοικι το μεσιτικο, μαντεψε ποιος ειχε αμεσο ρευστο να τα δωσει.

Και σου το λεω αν δεν να πληρωσω νοικι για ολο το χρονο δεν θα νοικιαζα σαν καβατζα

Δημοσ.

Με πολύ καλομαθημενη (να υποθέσω και από χωριό με την κακή έννοια) εμπλεξες λιβε.

Αλλά δυστυχώς έχω παρατηρήσει πως η τύχη των καλών παιδιών είναι να πέφτουν σε γυναίκες που τους εκμεταλλευονται.

απλα εχουμε συνδεσει καλος ανθρωπος = ησυχος κτλ κτλ

τόσο επιβραβεύβεις.

δεν μου φανηκε σαν επιβραβευση, απλα μια διαπιστωση

περισσοτερη σημασια εχει η ποιοτητα του χρονου παρα η ποσοτητα

γιατι τωρα με την Κριση που υπαρχουν τοσοι ανεργοι, που θεωρητικα εχουν χρονο να ασχοληθουν με ο,τι γουσταρουν δεν βλεπουμε μια βελτιωση προς το καλυτερο; Επειδη η 2ωρη μιζερια του καναπε εγινε 16ωρη;

Το θεμα μου ειναι οτι εγω δεν αγχωνομαι για μενα, αλλα οι αλλοι με πιεζουν πιο πολυ

να θεσεις σαφη ορια στο τι γουσταρεις και τι οχι.

σκατενιο πραγμα το passive-agressive

φεμινισμού να πάνε να μαμηθούν.

αν ο φεμινισμος θελει την γυναικα να κανει οτι γουσταρει, και αν ο liver κανει καλο κρεβατι, τοτε δεν θα επρεπε να υπαρχει προβλημα που αυτον τον καιρο δεν μπορει να το παιξει "κουβαλητης"

Αφου εχουν φραγκα και την βγαζουν, ολα ΟΚ

Δημοσ.

Ετσι ανδρικα το βλεπω και γω.

Σπιτι μισα τα εξοδα, αμαξι ολα τα εξοδα δικα μου εξολοκλήρου. Σερβις τωρα ασφαλεια στο τελος του μήνα τελη κτεο.

Αν γυρνουσα και ελεγα πανε αυτα απο μισα ποσο αντριλικι θα πουλουσα; ή ζητουσα βενζινες για τα πανε ελα.

Αν δεν ειχα εγω δουλεψει δεν θα μπορουσε να νοικιασει μονη της. Ενα νοικιο+εγγυηση συν μισο νοικι το μεσιτικο, μαντεψε ποιος ειχε αμεσο ρευστο να τα δωσει.

Και σου το λεω αν δεν να πληρωσω νοικι για ολο το χρονο δεν θα νοικιαζα σαν καβατζα

Ρε συ. Με τον όρο ανδρικά εννοούσα ο άνδρας η οικονομική κεφαλή, το εισόδημα, κτλ. Να τα πληρώνεις εσύ (ή έστω να μπορείς να τα πληρώσεις γιατί λες ότι παίρνεις επιδόματα). Με άλλα λόγια, να βρεις μια δουλειά

Όχι ανδρικά τύπου μισά έξοδα εσύ, μισά έξοδα εγώ και καθαρίσαμε.

Avon Pro στη κοσμοθεωρεία του φεμινισμού, υπάρχει η περίπτωση η γυναίκα να δουλεύει και ο άνδρας να κάθεται με τα οικιακά του σπιτιού. Και κάτι μου λέει ότι αυτό δεν πρόκειται να το δεχτεί :P

Δημοσ.

Εγω να μην δεχτω τι; να μαγειρεψω ή να σκουπισω.

Ολα τα κανω... δεν μου λεει κατι αν η γυναίκα δουλευει ή οχι πρεπει να βοηθαω σε ολα.

Να καθομαι ειδικα, να μην δουλευω,να περιμενω ποτε θα ερθει να φτιαξει φαγητο, ε θα μαι τερμα μακακας.

Δεν εχω ουτε παλια μυαλα, ουτε επειδη το κανουν λεω τωρα στην οικογένεια μου θα τα κανω κι εγω.

Ειδικα το φαγητο, το γουσταρω τρελα. Να κατσω να μαγειρεψω, το θεωρω πολυ ευχαριστω πραγμα.

Απλα σε μια συζητηση, επειδη πεταξα οτι θα παω να γραφτω σε γυμναστηριο, να ξεφυγω λιγο, μην γινω εκατο κιλα, ολο καναπες, γυρισε λεγοντας οτι θα πεταξω τα λεφτα μου, οπου στα καπακια μου ανεφερε οτι θελει να κανει αποτριχωση με λειζερ. Την ειπα δεν παμε καλα, μου απαντησε πως με κρινεις ετσι.

Γενικα εχω παρατηρησει οτι οι γυναικες σκεφτονται απλα για τους γυρω τους, αλλα περιπλοκα γι αυτες

Δημοσ.

Εγω να μην δεχτω τι;

Avon Pro στη κοσμοθεωρεία του φεμινισμού, υπάρχει η περίπτωση η γυναίκα να δουλεύει και ο άνδρας να κάθεται με τα οικιακά του σπιτιού. Και κάτι μου λέει ότι αυτό δεν πρόκειται να το δεχτεί :P

Δημοσ.

Απλα σε μια συζητηση, επειδη πεταξα οτι θα παω να γραφτω σε γυμναστηριο, να ξεφυγω λιγο, μην γινω εκατο κιλα, ολο καναπες, γυρισε λεγοντας οτι θα πεταξω τα λεφτα μου, οπου στα καπακια μου ανεφερε οτι θελει να κανει αποτριχωση με λειζερ. Την ειπα δεν παμε καλα, μου απαντησε πως με κρινεις ετσι.

Είσαι σίγουρος οτι θες να προχωρήσεις με αυτή την σχέση?

• Like 8
Δημοσ.

Εγώ τελευταία 4-5 χρόνια μένω σε άλλη χώρα από την γυναίκα. Αυτή έχει σπίτι δικό της Ελλάδα εγώ νοικιάζω κύπρο. Θα προτιμούσα να ζούσα Ελλάδα, αλλά δεν θέλω να ξαναμπλέξω με την Ελληνική μιζέρια ούτε να πετάξω την καριέρα μου στα σκουπίδια. 

Το καλύτερο σε σχέση από απόσταση είναι να κόβεται από νωρις να τελιώνει η ιστορία. Αν όμως παίζουν και παιδιά κτλ όπως στην περίπτωση του OP.. χαρά στο κουράγιο. 

Δημοσ.

Ολα τα κανω... δεν μου λεει κατι αν η γυναίκα δουλευει ή οχι πρεπει να βοηθαω σε ολα.

Να καθομαι ειδικα, να μην δουλευω,να περιμενω ποτε θα ερθει να φτιαξει φαγητο, ε θα μαι τερμα μακακας.

Δεν εχω ουτε παλια μυαλα, ουτε επειδη το κανουν λεω τωρα στην οικογένεια μου θα τα κανω κι εγω.

Ειδικα το φαγητο, το γουσταρω τρελα. Να κατσω να μαγειρεψω, το θεωρω πολυ ευχαριστω πραγμα.

Γενικα εχω παρατηρησει οτι οι γυναικες σκεφτονται απλα για τους γυρω τους, αλλα περιπλοκα γι αυτες

Μια σχέση θέλει υποχωρήσεις για να κρατήσει στο χρόνο.

Αλλά μυαλά έχουν οι γυναίκες άλλα μυαλά οι άντρες.

Η γυναίκα μου έχει μια καταναλωτική μανία. Όχι ότι είναι σπάταλη η χαλάει τα λεφτά της από δω και απο κεί. Καμία σχέση. Κάποιες φορές με πειράζει , κάποιες άλλες όχι.

Δεν ξοδεύουμε τα λεφτά μας και αφήνουμε απλήρωτα πράγματα , καμία σχέση.

Εδώ και 3 μήνες θέλει να πάρει κινητό γιατί το δικό της έχει αρκετά προβλήματα. Δεν της έχω πει όχι αλλά δεν της έχω δώσει και την συγκατάθεση μου.  Ξέρει μέσα της ότι αυτό το διάστημα δεν μπορεί να το πάρει. Τέλος του χρόνου θα της το κάνω δώρο μιας και θα έχει πέσει και η τιμή.

Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν αρκετές φορές για το οικονομικό . Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχουμε κάτσει και έχουμε μιλήσει και έχουμε μαλώσει αμέτρητες φορές. Αλλά υποχωρούμε.

Τα σημαντικότερα πράγματα όταν έχεις παιδιά , σε σχέση πάντα με τα χρήματα είναι

1) Να έχεις πάντα φαγητό.

2) Λογαριασμοί

3) Να έχεις χρήματα για κάτι έκτακτο

4) Διασκέδαση και είδη δεύτερης ανάγκης

Προτιμω να καθυστερήσω το ενοίκιο πχ 10 μέρες αν είμαι τσίμα τσίμα παρά να μην έχουμε φαγητό για αυτές τις 10 μέρες

Το καλό τώρα που ειμαστε χώρια είναι ότι προσωπικά εχω τώρα πιο καθαρό μυαλό για να οργανώσω τις καταστάσεις.

Με το καθημερινό άγχος , παιδιά , σχολεία, ψώνια δεν καταφέρνω να κάνω το κάτι παραπάνω. Γενικότερα επειδή έχω ΙΨΔ , φοβίες και αγχώδεις διαταραχές δεν έχω καταφέρει να ισσοροπήσω.

Αν είναι για παράδειγμα άρρωστα τα παιδιά ( που αυτό είναι το σημαντικότερο κομμάτι του άγχους μου) τα παρατάω όλα. Δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα και μέχρι να ησυχάσω και να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κάτι έχω χάσει αρκετό χρόνο από τις καθημερινές μου ασχολίες και το πρόγραμμα μου

Ήδη έχουμε αρχίσει και ορθοποδούμε γιατί υπήρχαν αρκετά έξοδα εδώ τα οποία τώρα δεν υπάρχουν και αν μείνει και η πεθερά μου μόνιμα κάτω και δεν έρθει πάλι εδω θα ορθοποδήσουμε για τα καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Γυμναστηριο και αποτριχωση , αυτο και αν ειναι αντιπαραθεση.  Καταρχην το ενοικιο ειναι τριετης οικονομικη δεσμευση , δηλαδη θελει στοιχειωδη αποφασιστικοτητα και απο τους δυο.Δεν το πατε καλυτερα μερα με την μερα και το μελλον θα δειξει ?  :-D

Δημοσ.

Γυμναστηριο και αποτριχωση , αυτο και αν ειναι αντιπαραθεση.  Καταρχην το ενοικιο ειναι τριετης οικονομικη δεσμευση , δηλαδη θελει στοιχειωδη αποφασιστικοτητα και απο τους δυο.Δεν το πατε καλυτερα μερα με την μερα και το μελλον θα δειξει ?  :-D

Εγώ κατάλαβα πως έχουν ήδη μετακομίσει ή ότι έχουν κλείσει το σπίτι τουλάχιστον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...