Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mισό, εγώ από τα λεγόμενά του καταλαβαίνω πως αυτό κάνει, διασπάει το H2O. H διάσπαση είναι που παραβιάζει το 2ο νομο της Θερμοδυναμικής;

Δημοσ.

Mισό, εγώ από τα λεγόμενά του καταλαβαίνω πως αυτό κάνει, διασπάει το H2O.

Έτσι λέει, αλλά οι ισχυρισμοί του δεν είναι σε καμιά περίπτωση αποδείξεις.

Δημοσ.

Δεν λέω πως είναι, αλλά γιατί να μην τον πιστέψει κανείς; Tι δηλαδή δεν είναι λογικό από τους ισχυρισμούς του, που μας κάνει να τoυς αμφισβητούμε;

Δημοσ.

γιατί να μην τον πιστέψει κανείς;

Γιατί να τον πιστέψει κάποιος;

Δεν έχω καμία όρεξη να παίξω την κολοκυθιά.

Δημοσ.

Χαίρομαι που έφερες τέτοιο παράδειγμα. Λοιπόν βατράχια, περίεργο, σίγουρα δεν θα το πιστέψω και θα σκεφθώ αποκλείεται. Στην περίπτωσή μας τώρα, στην εφεύρεση του Ζωγράφου, τι αποτελεί τα αντίστοιχα "βατράχια" το οποίο σας κάνει να μην πιστεύετε;

Δημοσ.

Βρε φίλε, εμφανίζεται κάποιος σου λέει πως αύριο θα βρέξει εσύ με τη μια θα πείς "όχι δεν θα βρέξει"?

Απλά θα πω... ok!

Αν μου πει όμως πως θα βρέχει στις 08/12/2016, τότε θα πέσει χοντρό δούλεμα. Άσχετα που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν τότε θα βρέχει ή αν δεν θα βρέχει.

Δημοσ.

Γίνεσαι κουραστικός, ρωτάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Διάβασες κάποιο έστω σχολικό βιβλίο φυσικής που σου λέμε όλοι εδώ; Κάποιο online lecture;

Αν δεν έχεις μυρωδιά από φυσική, από πως γίνονται οι δημοσιεύσεις, περιμένεις να σου εξηγήσουμε από το forum;

ή περιμένεις να μάθεις από τα βίντεο του 30φυλλοπουλου;

Δεν είναι θέμα πίστης, προσωπικής άποψης και γιατί όχι και έτσι και αλλιώς και μαλακιες.

1. Χωρίς ενέργεια δεν διασπαται το νερό

2. Η ενέργεια που θα παραχθεί θα είναι λιγότερη από αυτή που χρησιμοποιείται

Είμαι σίγουρος ότι δεν το καταλαβαίνεις, αλλά δεν φταίμε εμείς, εσύ που νομίζεις ότι είναι καμία θρησκεία η φυσική και άμα πιστεύεις πολύ θα γίνει κάνα θαύμα.

• Like 2
Δημοσ.

Γίνεσαι κουραστικός, ρωτάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Διάβασες κάποιο έστω σχολικό βιβλίο φυσικής που σου λέμε όλοι εδώ; Κάποιο online lecture;

Αν δεν έχεις μυρωδιά από φυσική, από πως γίνονται οι δημοσιεύσεις, περιμένεις να σου εξηγήσουμε από το forum;

ή περιμένεις να μάθεις από τα βίντεο του 30φυλλοπουλου;

Δεν είναι θέμα πίστης, προσωπικής άποψης και γιατί όχι και έτσι και αλλιώς και μαλακιες.

1. Χωρίς ενέργεια δεν διασπαται το νερό

2. Η ενέργεια που θα παραχθεί θα είναι λιγότερη από αυτή που χρησιμοποιείται

Είμαι σίγουρος ότι δεν το καταλαβαίνεις, αλλά δεν φταίμε εμείς, εσύ που νομίζεις ότι είναι καμία θρησκεία η φυσική και άμα πιστεύεις πολύ θα γίνει κάνα θαύμα.

Όχι δεν είναι έτσι όπως τα λες, προσπαθώ να καταλάβω το εμφανέστατο "δεν γίνεται" που υποστηρίζουν κάποιοι. Επίσης αναρωτιέμαι, πως αφού είναι τόσο εμφανές το σφάλμα, παρόλαυτά γιατί ο Ζωγράφος το αγνοεί και το παρουσιάζει σαν εφεύρεση, ενώ δεν είναι εφικτό; Επισης πως δεν σκέφτεται ότι θα τον πάρουν χαμπάρι πως λέει βλακείες, αφού "τόσο απλά" παραβιάζει το 2ο κανόνα της θερμοδυναμικής!

Δηλαδή γιατί να το κάνει αυτό, γιατί να ξεφτυλιστεί στην κοινότητα και κατεπέκταση αργότερα και στον κόσμο, στους πιθανούς χρηματοδότες του που είπε κάποιος.

Δεν βγαίνει νόημα το ότι τόσο εύκολα φαίνεται η "απατεωνιά" που πάτε να του προσάψετε.

Με άλλα λόγια, αναρωτιέμαι, μπορεί να είναι τόσο ευκαιριακός και να διαφημίζει κάτι που με την καμία δεν "βγαίνει"; Δυσκολεύομαι να πιστέψω κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Ένας σαν και σένα να βρεθεί που να έχει λεφτά, gg.

Τώρα το καταλαβαίνεις καλύτερα;

Δεν ξέρω αν αυτό είναι βέβαια που ισχύει στην περίπτωση, crackpots κάθε είδους υπάρχουν και θα υπάρχουν.

Σε ένα πράγμα σου δίνω δίκιο, στο "δυσκολεύομαι να πιστέψω". Μόνο που σου λείπει το άλλο μισό της σκέψης: δυσκολεύομαι ακόμα περισσότερο να πιστέψω ότι η φυσική όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα τελικά δεν ισχύει και αυτό το ανακάλυψε ο Ζωγράφος.

Δημοσ.

πως αφού είναι τόσο εμφανές το σφάλμα, παρόλαυτά γιατί ο Ζωγράφος το αγνοεί και το παρουσιάζει σαν εφεύρεση, ενώ δεν είναι εφικτό; Επισης πως δεν σκέφτεται ότι θα τον πάρουν χαμπάρι πως λέει βλακείες, αφού "τόσο απλά" παραβιάζει το 2ο κανόνα της θερμοδυναμικής!

Δηλαδή γιατί να το κάνει αυτό, γιατί να ξεφτυλιστεί στην κοινότητα και κατεπέκταση αργότερα και στον κόσμο, στους πιθανούς χρηματοδότες του που είπε κάποιος.

Μπορεί να είναι απλά βλαμμένος και να μην κατανοεί το ξεφτιλίκι. Δεν το ξέρω, αλλά από το ύφος και την έπαρση που διακρίνω στα λεγόμενά του, μόνο απίθανο δε μού φαίνεται.

Δημοσ.

Ένας σαν και σένα να βρεθεί που να έχει λεφτά, gg.

Kαι δεν θα ενημερωθεί ο λεφτάς από τον περίγυρο πως τον δουλεύει ε; Αστείο επιχείρημα

Μπορεί να είναι απλά βλαμμένος και να μην κατανοεί το ξεφτιλίκι. Δεν το ξέρω, αλλά από το ύφος και την έπαρση που διακρίνω στα λεγόμενά του, μόνο απίθανο δε μού φαίνεται.

Ύφος και έπαρση; Κοίτα οποιαδήποτε άλλα μπορεί να είναι, αλλά αυτά τα δύο σίγουρα δεν τα βλέπω.

Άλλο επιχείρημα σε απάντηση του προβληματισμού μου;

Δημοσ.

Kαι δεν θα ενημερωθεί ο λεφτάς από τον περίγυρο πως τον δουλεύει ε; Αστείο επιχείρημα

Για να καταλάβω, βγάζεις τη σκέψη μου αστεία με επιχείρημα ότι "οι λεφτάδες δεν πρόκειται να πέσουν θύματα αγυρτείας επειδή ο περίγυρός τους θα τους προειδοποιήσει";

Η Βίκυ Παγιατάκη έχει πεθάνει στα γέλια πάνω στην αιώρα της στο Μπαλί. Για να το πω ευγενικά.

• Like 2
Δημοσ.

Λίγοι είναι αυτοί που αγόρασαν τα νανοβιονικα γιλεκα.

Λίγοι είναι αυτοί που τους τα τρώνε τα μέντιουμ;

Πόσα παραδείγματα θες για να καταλάβεις ότι ο κόσμος είναι γεμάτος αγαθοβιοληδες;

Ο άλλος ο απατεωνας του λέει γράψε βιβλίο, ξέρεις πόσα κορόιδα θα πάνε να το αγοράσουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...