Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε φιλε μην με κανεις να αρχισω τα χαπια σε τετοια ηλικια...μιλαω ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εννοειται οχι την κατω ραχουλα..

φυσικα και εχει αυτοκινητο αλλα λογικα δεν παει κεντρο η δεν μενει σε μεγαλη πολη ;;!

Αρα στα λογια μου ερχεσαι και στα λογια του TS ...Saxo VTS μια χαρα ειναι τα 11 να μην το πει ουτε στον παπα!

Τι αυτοκινητο εχεις ; Τα 8 εκτος πως τα πετυχαινεις ; με ποσα χιλιομετρα ; Πατημενος πας ;

Όχι ρε συ χάπια, ηρέμησε κουβέντα κάνουμε :P :D

Έχω ένα fiat bravo 1400 150 hp, δεν μπορώ να πω ότι το πατάω και πολύ. Παλιότερα έτρεχα αρκετά περισσότερο ειδικά στα ταξίδια. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι νορμάλ κατανάλωση απ'όσο έχω δει  

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι ρε συ χάπια, ηρέμησε κουβέντα κάνουμε :P :D

Έχω ένα fiat bravo 1400 150 hp, δεν μπορώ να πω ότι το πατάω και πολύ. Παλιότερα έτρεχα αρκετά περισσότερο ειδικά στα ταξίδια. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι νορμάλ κατανάλωση απ'όσο έχω δει  

μια χαρα εισαι. Εσυ ξεκινας και με 3η ανετα εγω μονο με 1η αναγκαστικα ! Γιαυτο καιν τα αυτοκινητα τα ιδια...στην  πολη. Εξω πεφτει στα 5 το δικο μου και αν πας με  80 στα 4.

• Like 1
Δημοσ.

Polo 9N 1.4 101 μουλάρια:

11lt/100 όταν ήμουν 24

8,5lt/100 τώρα στα 32 μου.

Καμία αλλαγή στο αμάξι.Απλά έμαθα να οδηγάω σωστά εντός αστικού κύκλου.

Με 1η-2α βγάζεις 12+,άλλα σε καμία περίπτωση 20km/h ΜΟ ταχύτητα.Για reference, σε Fiesta 1.6 έχω 29km/h και 7,5lt/100

Α,ναί...το Polo φεύγει και με 3η ...

Δημοσ.

Polo 9N 1.4 101 μουλάρια:

11lt/100 όταν ήμουν 24

8,5lt/100 τώρα στα 32 μου.

Καμία αλλαγή στο αμάξι.Απλά έμαθα να οδηγάω σωστά εντός αστικού κύκλου.

Με 1η-2α βγάζεις 12+,άλλα σε καμία περίπτωση 20km/h ΜΟ ταχύτητα.Για reference, σε Fiesta 1.6 έχω 29km/h και 7,5lt/100

Α,ναί...το Polo φεύγει και με 3η ...

ενταξει το ibiza δεν κουνιεται τι να σου πω ...εξαλλου οπως εγραψα μιλαμε για πολη μονο. Δεν προλαβαινω να κανω αλλαγη . Εαν ΔΕΝ εχει κινηση πεφτω και εγω στα 8 φιλε,μολις βαλω τριτη βλεπεις αλλο αυτοκινητο. Αλλαγες εννοειται κατω απο 3000 στροφες.

Στην εταιρια εχουμε οι πωλητες Ford...δεν καινε τιποτα . Δεν ξερω πως το πετυχε αυτο η ford.

Δημοσ.

αλλαζεις συζητηση βλεπω και δεν απαντας. Επιθετικο το πηρες εσυ . Εσυ μας λες οτι δεν μπορει να καινε τα αυτοκινητα και οχι αμαξια μας τοσο. Για πες μας λοιπον ; Εαν δεν εχεις αυτοκινητο πως γινεται να ξερεις επι του θεματος ; Ειναι σαν να λεω εγω ξερω για το σεξ αλλα δεν εχω παει με γυναικα ποτε !

Που ακριβώς έγραψα ότι δεν μπορεί να καίνε τόσο?

Καταλαβαινεις τι διαβάζεις?

Έκανα ένα γενικό σχόλιο για τις καταναλωσεις. Το προφανές δηλαδή, πως χωρίς αναφορά σε συνθήκες δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.

Αυτοκίνητα έχω, Αθήνα πάω αλλά και πάλι δεν έχει σχέση με αυτό που είπα.

Δημοσ.

Που ακριβώς έγραψα ότι δεν μπορεί να καίνε τόσο?

Καταλαβαινεις τι διαβάζεις?

Έκανα ένα γενικό σχόλιο για τις καταναλωσεις. Το προφανές δηλαδή, πως χωρίς αναφορά σε συνθήκες δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.

Αυτοκίνητα έχω, Αθήνα πάω αλλά και πάλι δεν έχει σχέση με αυτό που είπα.

καλα μαζι σου δεν βγαζω ακρη ασε.

Αμα γιορταζεις σημερα ( συμφωνα με το nickname σου) ΧΡονια πολλα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...