Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή αντέχεις να μυρίσεις και να γευτείς την απαίσια φέτα και όχι το σχεδόν άοσμο και άγευστο λευκό γάλα; 1
Vapir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Με 8 σκούπ τη μέρα ακόμα και με νερό να την έπινες χωρίς στάλα γάλα, πάλι παρόμοια αποτελέσματα θα είχες. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. μακάρι να είχα τότε λεφτά για unlimited whey να πετάω νερό με το λάστιχο κατευθείαν στο 5kg τσουβάλι whey να το κουνάω να το πίνω επι τόπου που λέει ο λόγος , αν αυτό έκανε δουλειά whatever it takes babe!!! προς το παρών δεν αγοράζω συμπληρώματα γιατι τσιγκουνεύομαι τα λεφτά και μ αρέσει να μασάω το φαΐ μου Εχω να πιω γαλα 20 χρονια,πρωτη-δευτερα δημοτικου το εκοψα. Δεν μπορω ουτε να το μυρισω! Μεγαλη αγαπη ομως την φετα και το αριανι. Δεν εχω θεμα με τιποτα αλλο περα του ασπρου γαλακτος. εμένα μ αρέσει το γίδιο γάλα κατευθείαν απ τη γίδα , με πέτσα μμμμμμμμ τρέλα είναι , αφού λέω να πάρω κατοικίδιο γίδα αλλα έχω σκύλους ήδη και θα μου φέρουν την αστυνομία ................. Δηλαδή αντέχεις να μυρίσεις και να γευτείς την απαίσια φέτα και όχι το σχεδόν άοσμο και άγευστο λευκό γάλα; θεωρώ λάθος την λέξη απαίσια , επειδή δεν σου αρέσει εσένα το εθνικό μας τυρί δεν πάει να πει οτι ειναι απαίσιο .. έλεος κ εμένα δεν μ αρέσουν οι μελιτζάνες , τι πάει να πει οτι είναι χάλια? αλλοι τρελαίνονται.
iCyd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή αντέχεις να μυρίσεις και να γευτείς την απαίσια φέτα και όχι το σχεδόν άοσμο και άγευστο λευκό γάλα; Δεν μπορω να φαω ολες τις φετες η αληθεια ειναι. Στο θεμα της φετας ειμαι πολυ περιεργος! Πλεον τρωω ΜΟΝΟ φετα Δωδωνη! 1
bluesattack Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Νουνου στον καφε,σοκολατουχο γαλα και σοκολατες ,τυρια, ασπρα κιτρινα μπλε , μπεσαμελ και συναφη , αυτα στα πεταχτα. Ουτε για αστειο.Γαλα για παντα.
Pankar95 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ένα μπολ με δημητριακά καθε πρωί για εύκολο και γευστικό πρωϊνό απαίσια φέταε!! >:^(
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορω να φαω ολες τις φετες η αληθεια ειναι. Στο θεμα της φετας ειμαι πολυ περιεργος! Πλεον τρωω ΜΟΝΟ φετα Δωδωνη! Καλά και εγώ ήμουν περίεργος με την φέτα αλλά παλιά. Αν την συνδυάσεις μαζί με άλλες τροφές λ.χ σε μια σαλάτα τότε είναι γαμάτη η φέτα και τρώγεται μια χαρά.
Adon1s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καθε μερα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου 2 ποτηρια την ημερα.Δυστυχως μονο το τελευταιο 2μηνο το εχω αραιωσει σε 1 ποτηρι μερα παρα μερα,αλλα θα ξαναεπιστρεψω. Απο ετικετες,είτε "φαρμα κουκάκη" είτε απο το γάλα του συνεταιρισμου "θες γαλα πιες" 1
Anorymous Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Συμπτωση προχθες μου ελεγε ενας γνωστος οτι το γαλα μετα απο μια ηλικια νομιζω 17-18 δεν προσφερει τιποτα και ασβεστιο και τα σχετικα τα παιρνουμε μοναχα απο γιαουρτι και τυρια. Εγω προσωπικα γαλα βαζω μονο στον καφε και το εχω και για να βουταω κανα τσουρεκι με νουτελα, σκετο δεν το πινω ποτε
xpapias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τζατζίκι ρε! Τζατζίκι! (Μου μάθατε όλοι το "κοτατζ") 10
Glikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τζατζίκι ρε! Τζατζίκι! (Μου μάθατε όλοι το "κοτατζ") Το παίζουν πρωτευουσιάνοι! Τζατζίκι και σκορδαλιά απο μένα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Please αν σφαχτείτε και με αφορμή το γάλα, θα ανατινάξω όλο το Μπλα Μπλα σας το λέω! Που λέτε λοιπόν, ήπια τόνους γάλα μέχρι περίπου την 6η δημοτικού και μάλιστα από αγελάδες που έκαναν βόλτα στο λιβάδι της γιαγιάς στο χωριό. Ποτέ όμως δεν μου άρεσε και ειδικά επειδή μου το έβραζαν σχεδόν και έκανε αυτή την απαίσια και αηδιαστική πέτσα, που την αφαιρούσα βάζοντας μέσα ένα κουτάλι για να κολλήσει πάνω του και να την πετάξω μαζί με το κουτάλι... Πλεον το μόνο γάλα που πίνω είναι χωρίς λακτόζη και μόνο για να κάνω το αφρόγαλα για τον καφέ μου (κάνει τέλειο αφρόγαλα ζεστό ή κρύο στο αεροτσίνο της Νespresso). Όλα τα άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα τα τσακίζω χαλαρά χωρίς πρόβλημα και τύψεις! 1
doubtful Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Με το που το έκοψα αυτό και τα υποπροϊόντα του (κρέμες γάλακτος, τυριά, μπεσαμέλ, κτλ) απαλλάχθηκα απ' την ακμή μια και καλή. Ότι πιο άχρηστο υπάρχει προς κατανάλωση στον πλανήτη για έναν ενήλικα. Εχει πανω απο 10χρονια που το εχω κοψει. Πριν ενα-δυο χρονια που δοκιμασα μου προκαλεσε πονοκεφαλο (ακομα και σοκολατουχο). Με λιγα λογια ο οργανισμος μου μου λεει μην το πινεις!
bluesattack Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Συμπτωση προχθες μου ελεγε ενας γνωστος οτι το γαλα μετα απο μια ηλικια νομιζω 17-18 δεν προσφερει τιποτα και ασβεστιο και τα σχετικα τα παιρνουμε μοναχα απο γιαουρτι και τυρια. Τι τεχνοκρατικα πραγματα ειναι αυτα ? Το πινουμε γιατι ειναι γαματο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα