christopher0016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Κακώς δώσανε 150, 100, 60 χιλιάδες σε ΙΔΙΩΤΗ για να αγοράσουν μία άδεια που δικαιωματικά ανήκει στον ελληνικό λαό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κορόιδα είμαστε όλοι εμείς, που αφήνουμε όλα αυτά τα χρόνια να συμβαίνει όλο αυτό εις βάρος μας. Και ναι, υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα το στηρίζουν, οπότε μην εκπλήσσεσαι που υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν την uber. γιατι δικαιωματικα ανηκει στον ελληνικο λαο πως το εννοεις ? το οτι καποτε κρατουσαν της τιμες των αδειων στα υψη οκ ειναι αλλο θεμα δικαιολογημενο εν μερη εαν σκεφτεις τι λεφτα εβγαζε ενα ταξι.. οταν η αδεια ηταν στα 150 χιλιαρικα Το uber δεν είναι νόμιμο γιατι δεν ασχολείται με ένα σορό μαλακίες που θεσπίστηκαν απο το πελατειακό κράτος μας που μας έφερε στην πτώχευση αυτό λες.... Όχι δεν ήταν κορόιδα ΜΑΛΑΚΕΣ ήταν που τρέφανε αυτό το στείρο σάπιο κατεστημένο.... Τι εννοείς δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για τους πελάτες αν δηλαδή σπάσουν κανένα πόδι θα πεί το νοσοκομείο δεν σε παίρνω γιατι ήσουν μέσα σε uberά; Όσο για τυχούσες υλικές ζημιές η ίδια η uber παρέχει ασφάλιση στις διαδρομές της. Τώρα για τον "οποιωνδήποτε" δεν ξέρω τι εννοείς για να μπορέσεις να συμμετέχεις στο uber ως οδηγός θα πρέπει να έχεις καθαρό ποινικό μητρώο δίπλωμα οδήγησης χ χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο ψάξτο στην σελίδα τους) και να μην είχες καμία παράβαση ή ατύχημα τα τελευταία χ χρόνια. Το αυτοκίνητο σου επίσης θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές (2005 ή νεότερο, χωρίς κάποια μηχανική η εξωτερική βλάβη κτλ) ενα ταξι πληρωνει 3 μηνη ασφαλιση 300ευρω ++ περιπου αναρωτησου τα γιατι... αμα γινει ατυχημα η νομιμη uber... θα καλυψει τα εξοδα που θα καλυπτε η ασφαλεια του ταξι??? τι μου λες τωρα για να καταλαβω δλδ.. ο υποψηφιος ταξιτζης πρεπει να βγαλει ειδικη καρτα με εξετασεις στο υπ μεταφορων πρεπει να εχει καθαρο ποινικο μητρωο οπου το ΕΛΕΝΧΕΙ το υπουργειο οχι η καθε uber που θελει οδηγους.. οσο για ατυχηματα και κλησεις που λες μου φαινονται αστεια αυτα .. δηλαδη η uber η τιμια εταιρια με της χαμηλες τιμες μαθαινει απο την τροχαια για της τυχων παραβασεις του εκαστοτε οδηγου της?? και περνει σβαρνα της ασφαλιστικες να δει για τυχων ατυχηματα ναι οκ.. θα την υποστηριζα εαν ηταν οκ διοτι εγω σαν ταξιτζης ταριφας ωπος θες πες με.. πληρωνω οαεε φπα 23% στην εισπραξη 29% τελος του χρονου πρεπει να μαζευω $$ να κανω αποσβεση του σκαφους αδειας συνεργεια κτλπ.. ο οδηγος της uber ουτε ασφαλιστικο ταμειο δεν πληρωνει απλα εχει το ΙΧ του δινει ενα ποσοστο στην uber και βγαζει ενα μεροκαματο
Miracle Worker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 γιατι δικαιωματικα ανηκει στον ελληνικο λαο πως το εννοεις ? το οτι καποτε κρατουσαν της τιμες των αδειων στα υψη οκ ειναι αλλο θεμα δικαιολογημενο εν μερη εαν σκεφτεις τι λεφτα εβγαζε ενα ταξι.. οταν η αδεια ηταν στα 150 χιλιαρικα Εννοώ ότι κάποιος πήρε σχεδόν τζάμπα ένα αποκλειστικό δικαίωμα από το κράτος να λειτουργεί ταξί και μετά το πούλησε 60-100-150 χιλιάρικα. Το αποκλειστικό αυτό δικαίωμα προφανώς και ανήκει στο κράτος και τον ελληνικό λαό και αυτός που το χρησιμοποιεί δεν θα έπρεπε να δύναται να το μεταπουλήσει, ειδικά με τέτοια υπερκέρδη. Οι άδειες θα έπρεπε να επιστρέφονται στο ελληνικό δημόσιο, από όπου εκδόθηκαν, μόλις ο χρήστης τους έπαυε να εξασκεί το επάγγελμα. 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 γιατι δικαιωματικα ανηκει στον ελληνικο λαο πως το εννοεις ? το οτι καποτε κρατουσαν της τιμες των αδειων στα υψη οκ ειναι αλλο θεμα δικαιολογημενο εν μερη εαν σκεφτεις τι λεφτα εβγαζε ενα ταξι.. οταν η αδεια ηταν στα 150 χιλιαρικα ενα ταξι πληρωνει 3 μηνη ασφαλιση 300ευρω ++ περιπου αναρωτησου τα γιατι... αμα γινει ατυχημα η νομιμη uber... θα καλυψει τα εξοδα που θα καλυπτε η ασφαλεια του ταξι??? τι μου λες τωρα για να καταλαβω δλδ.. ο υποψηφιος ταξιτζης πρεπει να βγαλει ειδικη καρτα με εξετασεις στο υπ μεταφορων πρεπει να εχει καθαρο ποινικο μητρωο οπου το ΕΛΕΝΧΕΙ το υπουργειο οχι η καθε uber που θελει οδηγους.. οσο για ατυχηματα και κλησεις που λες μου φαινονται αστεια αυτα .. δηλαδη η uber η τιμια εταιρια με της χαμηλες τιμες μαθαινει απο την τροχαια για της τυχων παραβασεις του εκαστοτε οδηγου της?? και περνει σβαρνα της ασφαλιστικες να δει για τυχων ατυχηματα ναι οκ.. θα την υποστηριζα εαν ηταν οκ διοτι εγω σαν ταξιτζης ταριφας ωπος θες πες με.. πληρωνω οαεε φπα 23% στην εισπραξη 29% τελος του χρονου πρεπει να μαζευω $$ να κανω αποσβεση του σκαφους αδειας συνεργεια κτλπ.. ο οδηγος της uber ουτε ασφαλιστικο ταμειο δεν πληρωνει απλα εχει το ΙΧ του δινει ενα ποσοστο στην uber και βγαζει ενα μεροκαματο το ταξι πληρωνει τοση ασφαλεια γιατι κινειται ολη μερα αρα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να προκαλεσει ατυχημα.
Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 το ταξι πληρωνει τοση ασφαλεια γιατι κινειται ολη μερα αρα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να προκαλεσει ατυχημα. Βάσει πιθανοτήτων, και λίγα δίνουν.
christopher0016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 το ταξι πληρωνει τοση ασφαλεια γιατι κινειται ολη μερα αρα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να προκαλεσει ατυχημα. ναι ο κυριως λογος ειναι αυτος υπαρχει και η καλυψη που λεω ωμος
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αγαπητέ Χριστόφορε δεν έχω τίποτα εναντίων σου προσωπικά, σε θεωρώ θύμα της όλης υπόθεσης και όχι θύτη δεν φταις εσύ που στο μπουρδέλο που ζούσαμε-ούμε έκανες ό,τι έκανες (ελπίζω όχι ματσαράγκες εναντίων του δημοσίου και παρανομίες) για να εξοικονομήσεις 60-70 (εσύ λες 150 εγώ έχω ακούσει και για 300άρες... ) χιλιάρικα και να αγοράσεις ταξί γιατι έτσι (κακώς μεν αλλά όχι αδίκως μιας και έτσι σου είπανε μιας κα έτσι λειτουργούσε η υπόθεση μέχρι τώρα) νόμισες ότι θα αποκατασταθείς όπως νομίζει κάποιος ότι έχει το δικαίωμα της μόνιμης ξάπλας στο δημόσιο...Αλλά δυστυχώς (για εσένα και όλους που είναι σε τέτοιους χώρους) όλο αυτό είναι λάθος η ανοιχτή αγορά είναι το μέλλον και πραγματικά λυπάμαι για τα όποια αρνητικά θα σου φέρει η όλη υπόθεση αλλά θα πρέπει να το βάλεις στο μυαλό σου (αν είσαι νέος) ότι στα επόμενα χρόνια τα πράματα θα αλλάξουν και δεν θα αξίζει μία η άδεια σου... πως θα πρέπει να ανταγωνιστείς με τον καθένα και πως θα πρέπει να προετοιμαστείς για αυτό... γιατι στην αρχή μιλιούνια θα μπούνε να προσπαθήσουν την τύχη τους στον χώρο και κατα την διάρκεια αυτής της περιόδου το μεροκάματο θα ειναι ακόμη πιο δύσκολο... αλλο αν σε μερικά χρόνια μετά απο αυτό θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα μείνουν μόνο οι καλύτεροι (εύχομαι να είσαι μέσα σε αυτούς).όλα αυτά θα γίνουν μέσα στην επόμενη 5ετία το πολύ 10ετία κάνε τα κουμάντα σου. 1
invisiblesurfer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Το θέμα είναι ένα: regulation. Στην Ελλάδα όλοι αναζητούν τον προστατευτισμό από το κράτος. Έχουμε τους άχρηστους του δημοσίου τομέα, και τους προστατευμένους ελεύθερους επαγγελματίες που ο μόνος τρόπος να την παλέψουν είναι το... εγγυημένο εισόδημα από το κράτος μέσω της τσέπης μας. Ταξιτζήδες, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι και δε συμμαζευεται. Δημόσιοι υπάλληλοι ενδεδυμένοι ως "ελεύθεροι επαγγελματίες". Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οποίος θέλει να καινοτομησει απλά το κάνει. Το uber είναι μια καλή αρχή, ήδη το airbnb εφαρμόζεται πάρα πολύ επίσης, οπότε όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους. Εξέλιξη προς το καλύτερο, επιτέλους. 2
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 ναι ο κυριως λογος ειναι αυτος υπαρχει και η καλυψη που λεω ωμος ποια ειναι η καλυψη που λες ψητος? 2
kpanos1980 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα ,ξεθαβω το θέμα Uber ,έχει δουλέψει κάνεις να μας πει τι "παίζει",με πήραν τηλέφωνο από εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων που συνεργάζεται με την Uber ,αύριο έχω ραντεβού απλά ρωτάω μήπως και μάθουμε κάτι παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα