Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

420€ μία φορά τη βδομάδα....δε λες πάλι καλά,θυμάσαι παλιά που δεν υπήρχαν τα καπιταλισμού κοντρολ και ξοδευαν αβερτα τις συντάξεις με το που τις εισέπρατταν

και περνούσαν τον υπόλοιπο μήνα σαν άποροι;

Εδώ που ειμαστε,οδηγηθηκαμε απτή κακη διαχείρηση των αποθεμάτων ρευστου

(πέραν της διαφθορας, γραφειοκρατιας και τα ρουσφετια)

Ο έλληνας είναι γενικά πολύ σπαταλος,άνθρωπος της υπερβολης work hard play harder

Λίγο μέτρο θέλει η ζωή λίγη πειθαρχεία και προγραμματισμό (και δεν εννοώ C++)

Δημοσ.

αν εχω καταθεσεις σε 10 διαφορετικες τραπεζες μπορω να παιρνω καθε βδομαδα 420 απο την καθε μια?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν εχω καταθεσεις σε 10 διαφορετικες τραπεζες μπορω να παιρνω καθε βδομαδα 420 απο την καθε μια?

Ναι

• Like 1
Δημοσ.

Αρκει να μην εννοεις διαφορετικα καταστηματα οπου εκανες καταθεση στο παρελθον... :-D

Δημοσ.

παιδια τι παιζει τωρα με τα capital controls? ποσα χρηματα εχουμε οριο την εβδομαδα? 420 ευρω? και καθε ποτε ξεκιναει η καινουργια εβδομαδα?

Δημοσ.

eidikos33 δεν έχει αλλάξει κάτι στο όριο, η καινούργια εβδομάδα ξεκινάει μεσάνυχτα Παρασκευής(προς ξημέρωμα Σαββάτου).

• Like 2
Δημοσ.

Kαλησπερα Γιαννη δεν νομιζω να γινεται αυτο με τον συνδικαιουχο που λες...το εχεις δοκιμασει?

Έχει διευκρινιστεί δεκάδες φορές, τα όριο των 420 την εβδομάδα ισχύει ανά καταθέτη(Customer ID) και ανά πιστωτικό ίδρυμα.

• Like 1
Δημοσ.
eidikos33, on 12 May 2016 - 9:02 PM, said:

Kαλησπερα Γιαννη δεν νομιζω να γινεται αυτο με τον συνδικαιουχο που λες...το εχεις δοκιμασει?

Φυσικα και ισχυει και το κανω απο οταν το οριο ηταν 60 ευρω την ημερα . Αυυριο που μαινει το 15νθημερο μου θα παρω κανονικα 840 ευρω με τις δυο καρτες.

Τσεκαρισμενο 100% πολες φορες.

Αλλοc customer ID  εχω μαλλον εγω και αλλο η γυναικα μου mallon

Αν χρειαστω κι αλλα εχει και ο γιος μου δικο του λογαριασμο και του κανω μεταφορα και αν εχει εβδομαδιαιο υπολοιπο που συνηθως εχει με 420  ευρω μισθο  παιρνω και απο την δικη του καρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Και για του λογου το αληθες πριν λιγο 750 ευρω γιατι τοσα ηθελα από τον ιδιο λογαριασμο με δυο καρτες συνδικαιουχων.

post-40980-0-81901900-1463109674_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...