Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα  βρε  φιλε εχω  αυτην την  στιγμη  μια  780 και δεν με συμφερει  να παω σε μια  1060 και 1070  γιατι ηδη εχουν κλεισει 2 χροννια ετσι??

οπως  μου  ειπανε καπια παιδια να περιμενω  τα  benchmarks 

δεν αξιζει να δωσω βρε  φιλε πψ  400 και  500 για μια καρτα  που εχει κλεισει  ηδη 2 χροννια

εχο αδικο σε αυτο??

αν και  εγω  φοβαμαι  οτι αν  βγει πχ  3070 και  3080  θα   βγει νωριτερα  απο 2 χροννια  ετσι πιστευω.

θελώ να πω  οτι  η σειρα  2070 και  2080 δεν θα εχει μεγαλη επιτυχια

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πείτε τώρα, αφού με τις καινούργιες προς το παρόν είναι ντεμί η φάση αλλά είναι και απλησίαστες, προσανατολίζομαι σε μια 1080 γύρω στα 500€, π.χ. σε αυτήν: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1080WF3OC-8GD#kf, περισσότερο λόγο της τριετούς εγγύησης, αφού η MSI δίνει 2 έτη.

Επεξεργαστής είναι ο 3770Κ @ 4.5GHz με 16GB RAM και monitor η U2711 με 2560*1440 60Hz.

Αγορά από skroutzομάγαζα παίζει ή δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουν στις τιμές που λένε και να κοιτάξω απ' έξω;

Δημοσ.

510 εχει στο σκρουτζ αυτή που λες...

για 1440p μια χαρα είναι η καρτα. Και θα αντεξει καιρο λογικα...Απλα από την άλλη πρεπει να σκεφτεις ότι η 2070 μεχρι την ανοιξει θα κινειται γυρω στα 600 Ελλαδα.Και μπορει εξωτερικο πιο κατω...θα είναι λιγο πιο γρηγορη η κοντα στη 1080 και θα εχει και το raytracing σε οποιο παιχνιδι σε ενδιαφερει και αν σε ενδιαφερει...

Δημοσ.

Το πόσο θα αντέξει είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Προς το παρόν έχω κατά νου παιχνίδια τύπου SotTR, Metro: Exodus κ.λπ., στα οποία λογικά δε θα έχω πρόβλημα, αλλά ποιος ξέρει τι θα γίνει σε βάθος τριετίας.

Και μιας και ανέφερα τριετία, αλλά και 3 έτη εγγύησης πιο πάνω, με απασχολεί και κάτι άλλο: μετά την εμπειρία που είχα με την 970 που είχα πάρει από skroutzομάγαζο που έκλεισε, η Gigabyte μου είπε ότι τους ενδιαφέρει το S/N, απ' το οποίο μάλλον βλέπουν πότε κατασκευάστηκε, οπότε και η εγγύηση για εκείνους ισχύει από τότε.

Και αφού η 1080 έχει βγει εδώ και 27 μήνες, πώς θα ξέρω πόση εγγύηση θα έχει η κάρτα που θα πάρω, αν πάρω; Γιατί μη γελιόμαστε, τα περισσότερα skroutzομάγαζα αμφιβάλλω αν θα είναι στη θέση τους τα επόμενα χρόνια.

Από ένα σημείο και μετά η αναμονή δεν έχει νόημα. Και την άνοιξη θα λέμε περίμενε το καλοκαίρι/φθινόπωρο αφού η AMD μπλα μπλα μπλα, άρα και η nVidia μπλα μπλα μπλα. Ήδη είμαι στο περίμενε πόσους μήνες, μην πω χρόνο.

Ray Tracing δείχνει σε νηπιακό στάδιο προς το παρόν, η 2070 φαίνεται ότι δώρο άδωρο και που θα το υποστηρίζει, και γενικά δε με απασχολεί σε αυτή τη φάση.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, phanispal είπε

Για πείτε τώρα, αφού με τις καινούργιες προς το παρόν είναι ντεμί η φάση αλλά είναι και απλησίαστες, προσανατολίζομαι σε μια 1080 γύρω στα 500€, π.χ. σε αυτήν: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1080WF3OC-8GD#kf, περισσότερο λόγο της τριετούς εγγύησης, αφού η MSI δίνει 2 έτη.

Επεξεργαστής είναι ο 3770Κ @ 4.5GHz με 16GB RAM και monitor η U2711 με 2560*1440 60Hz.

Αγορά από skroutzομάγαζα παίζει ή δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουν στις τιμές που λένε και να κοιτάξω απ' έξω;

Τα πακέτα της EVGA. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις και τροφοδοτικό...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Δεν ξέρω τι παίζει όμως με πληρωμές, μεταφορικά κ.λπ..

Εν τω μεταξύ, ποια η διαφορά μεταξύ iCX και ACX;

12 μεταφορικα είχα δώσει τελευταία φορα που πήρα την 970. Νομίζω έχει ανέβει λίγο τώρα.

Icx είναι νεότερη ψύκτρα απο την acx. Δεν έχω ψάξει συγκριτικά. Το rma τους είναι σε φάση δοκίμασε 1-2 πράγματα και στείλτη πίσω αν δεν παίξει.

Μεταφορικά επιστροφής τα πλήρωσα εγώ προς γερμανία, κάτω απο 15 ήταν αν θυμάμαι καλά και της επιστροφής δικά τους.

Εγγύηση μετράει απο την ημερομηνία αγοράς. Η εγγύηση μεταβιβάζεται σε μεταπώληση, είχα παραθέσει ένα mail που το επιβεβαίωναν, δε θυμάμαι σε ποιο thread.

Ναι, είμαι φανμπόυς :D

Δημοσ.

Τώρα είναι δωρεάν τα μεταφορικά, αλλά με 24% ΦΠΑ ανεβαίνει η τιμή, από 519€ ένα που κοιτούσα εγώ πήγαινε 553€.

Κι εγώ κάτι τέτοιο διάβασα για τις ψύκτρες, υποτίθεται ότι στην iCX έχουν διορθωθεί κάποια θεματάκια που είχε η ACX.

Σχετικά με την εγγύηση, εντάξει, το να κλείσει η EVGA λίγο δύσκολο. Εγώ πριν ανέφερα περίπτωση που βάρεσε κανόνι το κατάστημα που πήρα εγώ την 970, και η Gigabyte μου είπε ότι βλέπουν απ' το S/N πότε ξεκινά η εγγύηση. Μάλλον βλέπουν πότε πουλήθηκε στο κατάστημα απ' όπου την αγοράζει ο τελικός καταναλωτής.

Οπότε αν την πάρω απευθείας από EVGA προφανώς δε θα έχω τέτοιο θέμα.

Δημοσ.

καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας !!!

θα ηθελα να αγορασω μια καρτα γραφικων που να εχει θυρα HDMI για να βλεπω ταινειες στην τηλεοραση

και να σηκωνει το SIMS 4 

Η μητρικη μου ειναι η MSI MS-7360 P35 Neo Socket LGA775 ATX Motherboard

και στην φωτο τα υπολοιπα στοιχεια

28879223_10215236003754249_1349400954_o.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν, έφερα σπίτι ένα ξεχασμένο κουτί με e5700 και 4gb ram (υπάρχουν άλλα 4, οπότε ας πούμε 8). Ποια είναι η πιο οικονομική κάρτα που μπορώ να του βάλω ώστε να μπορώ να παίξω κανένα παιχνιδάκι αν μου έρθει; Πιθανά παιχνίδια που μπορεί να παίξω είναι fifa, nba, κανένα racing, pure pool και virtual pool. Δεν έχω φοβερές απαιτήσεις, θα ήθελα κάτι λίγο καλύτερο από ps3 - xbox 360 ας πούμε.

Είδα για 1030 ή 750ti, υπάρχει κάτι άλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ,

υπαρχει αυτη η 580  8 gb στα 257 ευρω με μεταφορικα και φορους ,στο θεμα με τις προσφορες,

αλλα δεν γνωριζω σαν υλοποιηση ,ξερει κανεις αν αξιζει ?

Επεξ/σία από takinio
Δημοσ.
Στις 25/8/2018 στις 7:56 ΜΜ, takinio είπε

Καλησπερα ,

υπαρχει αυτη η 580  8 gb στα 257 ευρω με μεταφορικα και φορους ,στο θεμα με τις προσφορες,

αλλα δεν γνωριζω σαν υλοποιηση ,ξερει κανεις αν αξιζει ?

Τέτοιες προσφορές καλό θα ειναι να τις χτυπάμε στο ψαχνό όταν έρχονται από επώνυμη εταιρία γνωστή στον χώρο των GPU και να μη μας νοιαζει τόσο η υλοποίηση. Μπορείς να ψάξεις κριτικές και benchmarks στο google 

Δημοσ.

παντως διαβαζω καποιες κριτικες που αναφερουν οτι ανεβαζει ευκολα θερμοκρασιες 70+. αυτο ηταν που με κρατησε εμενα να μην την παραγγειλω. αν και δινει μαζι και 3 παιχνιδια assasins creed και αλλα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrisp13 είπε

παντως διαβαζω καποιες κριτικες που αναφερουν οτι ανεβαζει ευκολα θερμοκρασιες 70+. αυτο ηταν που με κρατησε εμενα να μην την παραγγειλω. αν και δινει μαζι και 3 παιχνιδια assasins creed και αλλα .

70 βαθμοί είναι ψυγείο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...