bromiaris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, giorgolavos είπε https://www.imdb.com/title/tt0114069 Θα την κατεβάσω και θα δω… 2 ώρες πριν, imitheos είπε Χωρίς να είμαι ο OP, δεν πρέπει να είναι αυτό. Στο ξέσπασμα, εκτός ότι η πόλη δεν είναι θαμμένη σε δάσος, δεν βομβαρδίζει ο στρατός την πόλη. Ίσως να μην ήταν ιός αλλά εξωγήινος…
bromiaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, giorgolavos είπε https://www.imdb.com/title/tt0114069 16 ώρες πριν, imitheos είπε Χωρίς να είμαι ο OP, δεν πρέπει να είναι αυτό. Στο ξέσπασμα, εκτός ότι η πόλη δεν είναι θαμμένη σε δάσος, δεν βομβαρδίζει ο στρατός την πόλη. Τελικά δεν είναι αυτή... Μήπως είναι ταινία από “κυνηγό”;
giorgolavos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 6 hours ago, bromiaris said: Τελικά δεν είναι αυτή... Μήπως είναι ταινία από “κυνηγό”; Resident evil 1 ή 2 ή 3;
Undertaker25 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, bromiaris είπε Τελικά δεν είναι αυτή... Μήπως είναι ταινία από “κυνηγό”; Μήπως λες αυτή εδώ? https://www.imdb.com/title/tt0160399/
bromiaris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Undertaker25 είπε Μήπως λες αυτή εδώ? https://www.imdb.com/title/tt0160399/ nop
Undertaker25 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ταινία άλλη με τα χαρακτηριστικά που έχεις παραθέσει δεν υπάρχει φίλε μου. Εκτός αν δεν θυμάσαι καλά την υπόθεση.
PerfectParanoia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, bromiaris είπε -snip- Μοιάζει λίγο η υπόθεση με το The Crazies του Romero (υπάρχει και ένα remake του 2010 αλλά το original είναι κλάσεις ανώτερο) αλλά από όσο θυμάμαι δεν ρίχνει βόμβα ο στρατός αλλά υπάρχουν σκηνές που προετοιμάζονται για αυτό ως λύση ύστατης ανάγκης. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από PerfectParanoia Προσθήκη
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 μηπως λεει το The Blob η το Night of the Living Dead?
PerfectParanoia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, KilliK είπε μηπως λεει το The Blob η το Night of the Living Dead? Το The Blob ομολογουμένως δεν το έχω δει (πράγμα που μάλλον θα διορθώσω αύριο βράδυ γιατί μάλλον θα μου αρέσει)οπότε δεν ξέρω αλλά το Night of the Living Dead, αν και ταιριάζει λίγο με το "κάτι που πέφτει από το διάστημα" , δεν θυμάμαι να έχει κάποιο σημείο που ούτε καν σκέφτονται πυρηνική επίθεση/βομβα οπότε αμφιβάλλω... 1
KilliK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ε λαθος μου. το Return of the Living Dead εννουσα. τους ριχνουν πυρηνικη στο τελος. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από KilliK 1
TO_PAIDI Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Λοιπόν, δεν είναι ταινία αλλά σειρά. Αν υπάρχει αντίστοιχο θρεντ συγγνωμη αλλά δε καταφερα να το βρώ. Ηταν γαλλική σειρά, παιδική αλλά όχι κινούμενα σχεδια, με κανονικούς ηθοποιούς , επαιζε στην ΕΤ-1 στα late 90's, o τιτλος ήταν κάπως έτσι Les ...is . Η πλοκή της σειράς ήταν δυο αγόρια (μπορεί και αγόρι-κορίτσι) που εμπλεκαν σε μικροπεριπέτειες.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, TO_PAIDI είπε Λοιπόν, δεν είναι ταινία αλλά σειρά. Αν υπάρχει αντίστοιχο θρεντ συγγνωμη αλλά δε καταφερα να το βρώ. Ηταν γαλλική σειρά, παιδική αλλά όχι κινούμενα σχεδια, με κανονικούς ηθοποιούς , επαιζε στην ΕΤ-1 στα late 90's, o τιτλος ήταν κάπως έτσι Les ...is . Η πλοκή της σειράς ήταν δυο αγόρια (μπορεί και αγόρι-κορίτσι) που εμπλεκαν σε μικροπεριπέτειες. Les intrepides. Tom και Julie 1
olgaolga Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα . Είχα δει πριν χρόνια μια ταινία που πρέπει να ήταν απο 1990 εως 2007 . Ένας αλλοεθνής στην Ευρώπη ή Αμερική αποφασίζει να παντρευτεί . Ο φίλος του του δείχνει ενα βίντεο με υποψήφιες νύφες απο την πατρίδα του και αυτός επιλέγει μια . Οι γονείς της στέλνουν την μεγαλύτερη αδελφή της . Αυτός δεν την θέλει αλλά δεν μπορεί να την στείλει πίσω . Η κοπέλα που του φέρεται πολύ καλά και ρον ερωτεύεται πιάνει δουλειά και φεύγει από το σπίτι . Τότε αυτός την αναζητά γιατί κατάλαβε ότι την ερωτεύτηκε και αυτός . Φυσικά δεν θυμάμαι τον τίτλο . Στα ελληνικά νομίζω είχε την λέξη γάμος μέσα στον τίτλο . Καμιά ιδέα ;
BigNickDigger Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλή χρονιά σε όλους! Σας βάζω δύσκολα ακόμα δεν μπήκε ο νέος χρόνος! Λοιπόν, αναζητώ μια ταινία, Θρίλερ, έπαιζε κατά καιρούς στο STAR το δεύτερο μισό της δεκαετίας του '90. Θυμάμαι ότι ο πρωταγωνιστής ήταν ένας ξανθός με λίγα μαλλιά, για bmovies star μου κάνει όπως γενικά και η ταινία. Νομίζω πάει σε μια μικρή πόλη και στο τέλος της ταινίας παλεύει ή γίνεται ο ίδιος τέρας σε έναν πύργο. Καλή χρονιά και πάλι!
manos315 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Καλή Στις 1/1/2019 στις 8:24 ΜΜ, BigNickDigger είπε Καλή χρονιά σε όλους! Σας βάζω δύσκολα ακόμα δεν μπήκε ο νέος χρόνος! Λοιπόν, αναζητώ μια ταινία, Θρίλερ, έπαιζε κατά καιρούς στο STAR το δεύτερο μισό της δεκαετίας του '90. Θυμάμαι ότι ο πρωταγωνιστής ήταν ένας ξανθός με λίγα μαλλιά, για bmovies star μου κάνει όπως γενικά και η ταινία. Νομίζω πάει σε μια μικρή πόλη και στο τέλος της ταινίας παλεύει ή γίνεται ο ίδιος τέρας σε έναν πύργο. Καλή χρονιά και πάλι! Καλή χρονιά καταρχήν! Λίγα στοιχεία δίνεις, αλλα μια shot in the dark αν κάνω, μήπως αυτός ο ξανθός πρωταγωνιστής ήταν ο Michael Dudikoff? https://www.imdb.com/name/nm0001154/ Θυμάμαι είχε παίξει σε b ταινίες όπως αυτή που περιγράφεις που μάλιστα είχε μια τάση να δείχνει το star..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα