Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου αρεσουν παρα πολύ οι ομπρελες κάθε χρονο χαλαω απειρα λεφτα σε ομπρελες και καταληγω παντα να χρησιμοποιώ μια διαφανη που ειχα παρει πριν χρονια.

Νομιζω η ομπρελα και το αδιαβροχο μπορουν να είναι ακραια φασιο στεητμεντ.

Δε βλεπω βεβαια αυτά πως σχετίζονται με τη τσαντα όμως.

Και τα δυό τα κουβαλάς μέσα σε μια τσάντα, άμα θέλεις. Αρκεί η τσάντα να είναι αρκούντως μεγάλη και να μην μας την απαγορεύουν τα κορίτσια. :lol:

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και τα δυό τα κουβαλάς μέσα σε μια τσάντα, άμα θέλεις. Αρκεί η τσάντα να είναι αρκούντως μεγάλη και να μην μας την απαγορεύουν τα κορίτσια. :lol:

είναι καλοκαιρι :S

ομπρελα που να μπαινει σε τσαντα είναι της παρηγοριας, αδιαβροχο που να μπαινει σε τσαντα-τι? αδιαβροχο=μπουφαν/πανωφορι/πωστολενε το φορας δηλαδή όταν βρεχει δεν το εχεις μαζι σου

πολύ παραξενη η ατρικη σκεψη ποτε δε θα καταλαβω ακριβως τα κριτήρια σας :(

Δημοσ.

Θέλω λέει! Και φωτό και κανά λινκ αμα γίνεται! :)

οκ μολις παω σπιτι θα σου βγαλω φωτογραφια και θα δω τι αλλο εχω να στα στειλω με Pm

μου αρεσουν παρα πολύ οι ομπρελες κάθε χρονο χαλαω απειρα λεφτα σε ομπρελες και καταληγω παντα να χρησιμοποιώ μια διαφανη που ειχα παρει πριν χρονια.

Νομιζω η ομπρελα και το αδιαβροχο μπορουν να είναι ακραια φασιο στεητμεντ.

Δε βλεπω βεβαια αυτά πως σχετίζονται με τη τσαντα όμως.

μεσα σε ενα τσαντακι μεσαιου μεγεθους μπορει να χωρεσει ακομα και ενα τετοιο αδιαβροχο σαν αυτο που λεμε πιο πανω

ομπρελα που να μπαινει σε τσαντα είναι της παρηγοριας, αδιαβροχο που να μπαινει σε τσαντα-τι? αδιαβροχο=μπουφαν/πανωφορι/πωστολενε το φορας δηλαδή όταν βρεχει δεν το εχεις μαζι σου

αν βρεχει απο πριν το φορας απευθειας.αν σταματησει να βρεχει μετα μπορεις να το βαλεις μεσα στο τσαντακι λογω μεγεθους.και θα μου πεις μα γιατι να το βγαλεις τελειως αμα σταματησει να βρεχει. τα τελειως αδιαβροχα λογω οτι δεν ειναι πολυ διαπνεων αν δεν βρεχει δεν υπαρχει λογος να το φορας γιατι θα σε ζεστανει.το θεμα ντυσιμο με βαση τον καιρο και οχι την μοδα ειναι ενα τελειως αλλο θεμα

• Like 1
Δημοσ.

Το καλοκαίρι η ομπρέλα γίνεται και παρασόλι ;) Οι πτυσσόμενες όντως είναι μια μεσοβέζικη λύση. Ενα καλό αδιάβροχο ως την γάμπα μια χαρά χωράει στην τσάντα, υπο προϋποθέσεις.

Ως προς τα κριτήρια, αυτά διαφέρουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο, άρα θα ήταν άσκοπες οι γενικεύσεις.

οκ μολις παω σπιτι θα σου βγαλω φωτογραφια και θα δω τι αλλο εχω να στα στειλω με Pm

[...]

.το θεμα ντυσιμο με βαση τον καιρο και οχι την μοδα ειναι ενα τελειως αλλο θεμα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :shifty:

Αχ, αυτή η μόδα, βαχ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπλιαξ άντρας και να χει τσάντα... Απλά μπλιαξ!!

Εγγυημένα λιγότεροι -έως και καθόλου, εξαρτάται το μέγεθος (της τσάντας, μην παρεξηγηθώ)- οργασμοί το βράδυ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ όμως. ΤΜΙ, αλλά:

Ακόμη θυμάμαι με δέος την πρώτη φορά που το προσκέφαλο δεν έτριξε σαν τις άλλες φορές, γείτονας δεν βρέθηκε σε ακτίνα χιλιομέτρου να μας επαναφέρει στην τάξη -ως συνήθως- και δεν ήταν 15αύγουστος ακόμη. Όταν δε του άγγιξα με -ψευδή, η αλήθεια είναι """""συμβαίνουν κι αυτά"""""- παρηγορητική πρόθεση τον ώμο, τινάχτηκε σαν να τον χτύπησε ρεύμα. Εκείνη τη στιγμή, οι βασανιστικές σκέψεις που δειλά και ύπουλα τριβίλιζαν το μυαλό -πως δεν του ήμουν πλέον αρκετή- έγιναν βεβαιότητα. Η σιωπή έσπασε όταν άνοιξε το στόμα του και ξεφούρνισε το αμίμητο "ωχ μωρό, πρόσεχε λίγο γιατί μ' έχει κόψει κάπως το μαμημένο το λουρί". "Ποιο λουρί ΓΜΤ, βρε μωρό" (τι στο διάολο, ακόμα δεν του το είχα φορέσει...) "Της τσάντας μωρό, πήρα μια μαμάτη σοκολά το πρωί, αλλά έχει σκληρό δερματάκι κι εκεί που πέφτει η τόκα με μάμησε...". Κεραυνός -και τώρα εξηγούνται όλα- εν αιθρία.

ΤΗΣ ΠΟΙΑΣ;!.

Τηλέφωνο.

"ΜΑΝΑ, ΧΩΡΙΖΩ. ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!"

Δεν της είπα πολλά εκείνη τη στιγμή, ούτε και αργότερα είναι η αλήθεια, τι να της εξηγείς τώρα της γυναίκας. Ἀλλωστε αν δεν το άντεξα εγώ νέος άνθρωπος, με τι δύναμη να το διαχειριστεί αυτή, που είχε και μια ηλικία κι ας είχαν δει τα μάτια της τα χίλια δυο σ' αυτή τη ζωή... "μαμιέται με την Τόκα μάνα, african-american με τσιτωμένο φρέσκο δερματάκι... ναι μάνα, ναι, αυτές που και να προσπαθήσουν δε ξέρουν τι πα να πει κυτταρίτιδα..." . Εντάξει, βγήκε καταπιεσμένη χολή εκεί που δεν ανήκει, σταυρώστε μας. "Αχ κορίτσι μου, men will be men", ψέλλισε η μάνα. Σοφά - tshirt worthy- λόγια, που συνήθως τα βάζουν όλα στη θέση τους. ΣΥΝΗΘΩΣ. Δεν ήξερε εγγλέζικα βέβαια η μάνα, στα ελληνικά το είπε όλο, αλλά άντε βρες πλέον δύναμη στη συγκεκριμένη περίπτωση να ξεστομίζεις αυτή την λέξη στη μητρική γλώσσα, που την αλήθεια της τη νιώθεις στο μεδούλι.

Μετά, γνώρισα τον Μήτσο...

Επεξ/σία από scullyist
  • Like 3
Δημοσ.

Οι παρεες με Ανατολικοευρωπαιους και Ελληνες που ακολουθουν εναν ανορθοδοξο τροπο ζωης δυστυχως με εχουν επηρεασει.Στις μπανανες βρηκα κατι το βολικο που δυσκολα θα αποχωριστω. :-D 

Δημοσ.

H μετάβαση απ το τσαντάκι μέσης (μπανανα) στο τσαντάκι ώμου ήταν δύσκολη καθώς οταν αποφάσισα να το "γυρίσω" νόμιζα οτι όλοι με κοιτάνε... :D

attachicon.gifgabol2.jpg

zio απο τη φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος αλλα έχουμε το ίδιο, μόνο που το δικό μου ειναι σε μαυρο.

http://modaborsa.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/man-bags/515202/

Το συνιστώ γιατι έχει ύφασμα με πολύ καλή ποιότητα, πέντε θήκες 3 έξω 2 μέσα, οχι κυριλέ με γυαλιστερά δέρματα και αηδίες.

Με εχει βολέψει απίστευτα σε σχέση με κατι άλλα που ειχα και τα πέταγα μετα απο λιγο. Αν ξανά αγόραζα πάλι το ίδιο θα επαιρνα...

• Like 1
Δημοσ.

H μετάβαση απ το τσαντάκι μέσης (μπανανα) στο τσαντάκι ώμου ήταν δύσκολη καθώς οταν αποφάσισα να το "γυρίσω" νόμιζα οτι όλοι με κοιτάνε... :D

zio απο τη φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος αλλα έχουμε το ίδιο, μόνο που το δικό μου ειναι σε μαυρο.

http://modaborsa.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/man-bags/515202/

Το συνιστώ γιατι έχει ύφασμα με πολύ καλή ποιότητα, πέντε θήκες 3 έξω 2 μέσα οχι κυριλέ με γυαλιστερά δέρματα και αηδίες.

Με εχει βολέψει απίστευτα σε σχέση με κατι άλλα που ειχα και τα πέταγα μετα απο λιγο. Αν ξανά αγόραζα πάλι το ίδιο θα επαιρνα...

Σε μεγέθη tablet είναι περίπου 7" :D

(Ίδιο με αυτό που έβαλες στο λινκ είναι και σε διαστάσεις λογικά).

• Like 1
Δημοσ.

african-american με τσιτωμένο φρέσκο δερματάκι... ναι μάνα, ναι, αυτές που και να προσπαθήσουν δε ξέρουν τι πα να πει κυτταρίτιδα..."

Αυτός ο μύθος πρέπει να τελειώσει κάποτε, μαζί με το ότι οι ξανθιές έχουν πιο απαλή τριχοφυία.

Άμα δεν έχετε κάνει πιστόνι στα γιουπορνζ δηλαδή τι; Πώς μιλάτε; Εμείς δηλαδή τόση γυμναστική, δε μάθαμε τίποτα;

• Like 1
Δημοσ.

LOL Το ξέρω βρε, στερεοτυπική "ποιητική αδεία" προς χάρην του χΟΥμορ ήταν. Μιας που το 'φερε η κουβέντα, να προσθέσουμε και τον μύθο για τις κάτασπρες οδοντοστοιχίες... δεν ισχύει, απλά χαίρουν την οφθαλμαπάτη που δημιουργεί το υψηλό κοντράστ. Το άλλο με την ξανθή τριχοφυία πάντως, δεν είχα αντιληφθεί πως παίζει τόσο πολύ ως στερεότυπο.

• Like 1
Δημοσ.

Some ideas:

tui_deo_cheo_the_thao_1.jpg

51ZV5wgIB9L._AC_UL260_SR200,260_.jpg        51DCouxmmeL._AC_UL260_SR200,260_.jpg

51qRRtMqHoL._AC_UL260_SR200,260_.jpg      51K+wfu1sJL._AC_UL260_SR200,260_.jpg

Οι δύο μεσαίες, ίσως και η πρώτη στην τελευταία σειρά είναι ωραίες. Οι άλλες είναι πολύ χτυπητές...

Για 17-18-20 :P

Τόσο αισθανόμαστε :P

Δημοσ.

Για 17-18-20 :P

Ααα κοπελιά δεν ξέρω για τί ηλικίες θέλουμε τσαντάκι :P εγώ πόσταρα για νεολαία.

Τα παπούδια ας πάρουν εκείνες που είναι σε δέρμα/δερματίνη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...